10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Apple AirPort Extreme A1521 White (ME918)
Маршрутизатор Apple AirPort Extreme A1521 White (ME918)

Маршрутизатор Apple AirPort Extreme A1521 White (ME918)

Код: 63702
Закінчився
Продано
Опис

Apple AirPort Extreme - одночасна передача даних в двох діапазонах Wi-Fi, проста настройка з iPhone, iPad, iPod Touch або Mac.

802.11ac - нове втілення швидкості

Повністю оновлений AirPort Extreme з 3-потокової технології 802.11ac розширює межі швидкості Wi-Fi. Тепер швидкість Wi-Fi набагато вище попереднього стандарту 802.11n. А якщо Ви використовуєте пристрої 802.11a/b/g/n, AirPort Extreme доведе швидкість їх сполуки до максимуму. Як використовувати таку швидкість - вирішувати Вам.

Працює в двох діапазонах

AirPort Extreme одночасно працює в двох діапазонах Wi-Fi 802.11ac. Це означає, що сигнал передається одночасно за двома частотним каналам: 2.4 ГГц і 5 ГГц. Неважливо, яку частоту використовують Ваші бездротові пристрої - вони автоматично виберуть найкращий доступний діапазон для забезпечення максимальної продуктивності.

Оновлений від верху до низу

Створюючи AirPort Extreme, в першу чергу компанія Apple думала про продуктивність. Тому вони зробили його вище і розмістили антени зверху, збільшивши висоту платформи, яка поширює сигнал. Вогт також збільшили кількість антен. Тепер їх шість: три для діапазону 2.4 ГГц і три для діапазону 5 ГГц. Разом з новою бездротовою технологією 802.11ac вони дозволяють передавати сигнал швидше, далі і з більшою потужністю, ніж будь-коли раніше. Рівень базових станцій Wi-Fi став вище. У всіх сенсах.

Розмір пристрою менше - місця на столі більше

Завдяки новому вертикальному дизайну Wi-Fi працює краще, а місце на робочому столі звільняється. Пристрій AirPort Extreme має ширину менше 10 см і на 64% компактніше свого попередника. Він виглядає ще лаконічніше завдяки вбудованому джерелу живлення. І займає рівно стільки місця, скільки необхідно.

Проста настройка, розпакували - і відразу онлайн

З AirPort Extreme налаштувати Wi-Fi і підключитися до Інтернету легше і швидше, ніж заварити чашку чаю. Асистент налаштування вже включений в iOS і додаток AirPort для OS X. Просто підключіть AirPort Extreme до розетки живлення, підключіть кабельний або DSL-модем і виконайте прості вказівки на Вашому Mac або пристрої iOS. Не потрібно виконувати складних дій або розбиратися в незрозумілій термінології. Асистент налаштування зробить всю роботу за вас.

Простий і безпечний обмін даними

З AirPort Extreme Ви можете перетворити Ваш зовнішній накопичувач USB в диск з захищеним доступом, з яким можна обмінюватися даними через Вашу мережу Wi-Fi і підключатися через Інтернет. Всі документи, відеозаписи, фотографії та інші файли відразу стануть доступні користувачам мережі, які працюють на Mac і PC. AirPort Extreme ідеальний для обміну файлами, ведення спільних проектів і багато чого іншого. Ви можете купити маршрутизатор Apple AirPort Extreme A1521 в інтернет-магазині "Мультимедіа", не хвилюючись про якість товару, правильність вибору, швидкість та якість обслуговування та доставки.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 ac, 802.11 g, 802.11 b, 802.11 n, 802.11 a
Наявність USB портів
1 x USB 2.0
Підключення WAN
Кількість WAN-портів
1
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
3
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Fast Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
2.4 ГГц, 5 ГГц
Швидкість WiFi
300 Мбіт/сек
Кількість антен
6
Тип антени
вбудована
Функції та можливості
Особливості
робота у двох діапазонах
Брандмауер
MAC-фільтр, NAT
Тип підключення
PPTP, L2TP
Розширені режими шифрування
WPA2, WPA, WEP
Функції VPN
IPSec
Умови товару
Комплектація
документація, кабель живлення, маршрутизатор, гарантійний талон
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Маршрутизатор Apple AirPort Extreme A1521 White (ME918)
Маршрутизатор Apple AirPort Extreme A1521 White (ME918)