з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Asus RT-AC86U Black
Маршрутизатор Asus RT-AC86U Black

Маршрутизатор Asus RT-AC86U Black

Код: 99055
Закінчився
Продано
Опис

Підтримання високошвидкісного стандарту Wi-Fi 802.11ac і технології TurboQAM

Загальна швидкість передавання даних маршрутизатора ASUS RT-AC68U становить 1900 Мбіт/с (1300 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц за стандартом 802.11ac і 600 Мбіт/с у діапазоні 2.4 ГГц за стандартом 802.11n з використанням технології TurboQAM).

Двоядерний процесор

За високу швидкість оброблення переданих маршрутизатором даних в ASUS RT-AC68U відповідає двоядерний процесор, тому відтворення потокового HD-відео завжди буде плавним, «лаги» в онлайн-іграх — мінімальними, а якість звуку інтернет-телефонії — ідеальною.

Стабільна робота

Технологія ASUS AiRadar слугує для збільшення зони покриття мережі Wi-Fi. Інтелектуально визначаючи розташування під'єднаних пристроїв, маршрутизатор перетворює слабкий всенаправлений сигнал у сильний односпрямований, що забезпечує більш високу швидкість передавання.

Бездротова мережа Wi-Fi для великого будинку

Здебільшого RT-AC68U забезпечують широке покриття мережі Wi-Fi зі стабільним сигналом у кожному куточку будинку або квартири. Однак на це впливає безліч чинників, зокрема розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі. Але навіть якщо в бездротовій мережі є проблеми, у компанії ASUS знайдеться рішення — це технологія AiMesh, яка дає змогу об'єднати кілька маршрутизаторів ASUS у єдину мережу Wi-Fi для всього будинку, яким би великим він не був. Такий апгрейд домашньої бездротової мережі буде ще й вигідним, адже у разі купівлі нового маршрутизатора не доведеться викидати старий — його можна буде, як і раніше, використовувати як додатковий вузол системи AiMesh. В рамках мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами й «безшовний» роумінг — перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично.

  • Об'єднайте окремі маршрутизатори ASUS у єдину систему Wi-Fi для всього будинку, просто оновивши прошивку

  • Використовуйте для побудови мережі моделі маршрутизаторів ASUS, які відповідають вашим потребам

  • Можна створити мережу Wi-Fi з одним або декількома SSID

  • Повне підтримання всієї функційності маршрутизаторів, що становлять систему Wi-Fi

Підтримка двох частотних діапазонів

Завдяки можливості одночасної роботи у двох частотних діапазонах (2.4 і 5 ГГц) зі швидкістю 600 Мбіт/с і 1300 Мбіт/с відповідно RT-AC68U забезпечує загальну швидкість передавання даних через бездротову мережу на рівні 1900 Мбіт/с.

Інтерфейс USB

RT-AC68U обладнано двома портами USB, один з яких відповідає новому високошвидкісному стандарту USB 3.0. Приєднавши до них USB-сумісні пристрої, можна легко перетворити цей маршрутизатор на файл або принт-сервер, також спільно використовувати 3G/4G-під'єднання до інтернету.

Інтерфейс ASUSWRT — зручне адміністрування

Зручний інтерфейс і спеціальні "майстри" налаштування полегшують конфігурацію RT-AC68U відповідно до потреб користувача. Навіть новачки зможуть легко налаштувати інтернет-з'єднання або мережевий принтер.

Застосунок ASUS Router

За допомогою окремого мобільного застосунка ASUS Router, що має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, можна змінювати параметри маршрутизатора, контролювати мережевий трафік, діагностувати проблеми під'єднання, оновлювати код прошивки. І все це без завантаження комп'ютера. 

Підтримка до 300 тисяч з'єднань одночасно

Підтримання до 300 тисяч одночасних з'єднань означає, що RT-AC68U забезпечуватиме високу продуктивність під час завантаження безлічі файлів паралельно.

Завантаження й трансляція файлів

Вбудована система автономного завантаження файлів Download Master дає змогу завантажувати файли з інтернету на приєднаний через USB зовнішній жорсткий диск без використання комп'ютера, причому користувач може керувати завантаженнями та перевіряти їхній статус віддалено. Потім, користуючись вбудованим медіасервером, файли з зовнішнього диска можна буде транслювати на будь-якому сумісному пристрої, чи то комп'ютер, чи то ігрова приставка, чи то телевізор.

VPN-сервер

Для безпечного доступу до домашньої мережі за допомогою інтернету можна запустити VPN-сервер із використанням шифрування MPPE.

Гостьові мережі Wi-Fi

Організуйте безпечний доступ в інтернет для гостей без потреби повідомляти їм свій пароль і надавати доступ до своїх ресурсів. За допомогою цього роутера можна організувати до трьох бездротових мереж і для кожної з них задати індивідуальні права доступу, розклад роботи та інші параметри. Гості не мають доступу до основної мережі та будь-яких під'єднаних до неї пристроїв.

Характеристики
Основні
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 a, 802.11 ac, 802.11 g, 802.11 b, 802.11 n
Наявність USB портів
1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0
Комплектація
інструкція, гарантійний талон, блок живлення, кабель Ethernet, маршрутизатор
Підключення WAN
Кількість WAN-портів
1
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
4
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Fast Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
5 ГГц, 2.4 ГГц
Швидкість WiFi
2167 Мбіт/сек
Кількість антен
3
Тип антени
зовнішня
Функції та можливості
Особливості
підтримка VPN
Брандмауер
веб-інтерфейс, контроль стану з'єднань (SPI), MAC-фільтр, IP-фільтр
Тип підключення
PPTP, Plug-n-Play, PPPoE, L2TP, файл-сервер
Безпека
DoS захист
Додатково
AiCloud, принт-сервер
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор Asus RT-AC86U Black
Маршрутизатор Asus RT-AC86U Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових