10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Машинка для відстригання ковтунців Cecotec ForceCut CCTC-05021 Blue White
Машинка для відстригання ковтунців Cecotec ForceCut CCTC-05021 Blue White
МАШИНКА ДЛЯ ВІДСТРИГАННЯ КОВТУНЦІВ CECOTEC FORCECUT CCTC-05021 BLUE WHITE 0
МАШИНКА ДЛЯ ВІДСТРИГАННЯ КОВТУНЦІВ CECOTEC FORCECUT CCTC-05021 BLUE WHITE 1
МАШИНКА ДЛЯ ВІДСТРИГАННЯ КОВТУНЦІВ CECOTEC FORCECUT CCTC-05021 BLUE WHITE 2
МАШИНКА ДЛЯ ВІДСТРИГАННЯ КОВТУНЦІВ CECOTEC FORCECUT CCTC-05021 BLUE WHITE 3
МАШИНКА ДЛЯ ВІДСТРИГАННЯ КОВТУНЦІВ CECOTEC FORCECUT CCTC-05021 BLUE WHITE 4

Машинка для відстригання ковтунців Cecotec ForceCut CCTC-05021 Blue White

Код: 365417
Закінчився
Продано
Опис

Акуратний догляд за одягом
Одяг із синтетичних тканин швидко втрачає акуратність і покривається ковтунцями? Скористайтеся електронним пристроєм для видалення ковтунців ForceCut. Машинка дбайливо зістригає зайві ворсинки з будь-якої тканини та дарує речам друге життя.

Швидко та делікатно
Лезо 55 мм і діаметр приладу 50 мм неабияк заощаджують ваш час, тому ви можете брати пристрій із собою й непомітно зістригати ковтунці. Вони потрапляють у спеціальний резервуар для більшої зручності. З акумуляторною батареєю пристрій слугуватиме вам довгі роки.

Максимальний комфорт
З технологією Battery Pro Бездротова робота машинки становить 45 хвилин. Цього часу вистачить, щоб зістригти ковтунці на кількох речах великого розміру. Зарядіть акумулятор перед виходом, і ваші речі завжди матимуть чудовий зовнішній вигляд.

Регульована головка
Адаптуйте головку до будь-якого типу одягу та тканини. Вона справляється зі стриженням ковтунців навіть у важкодоступних зонах. Технологія ProtectHead допоможе вам підтримувати будь-яку річ в ідеальному стані.

Абсолютна безпека
Система SecuritySystem захищає вас від випадкового контакту з лезом. Вони захищені спеціальною дрібною решіткою, призначеною тільки для ворсу та ковтунців.

Міцні ножі та висока швидкість обертання
Леза ExtremeBlade обертаються зі швидкістю 8800 обертів за хвилину та зістригають будь-які ковтунці швидко й акуратно. Ви не помітите різниці між новою річчю та щойно обробленою машинкою для стриження ворсу.

Легка та зручна
Машинка для стриження зручно розміщена в руці та не зісковзує під час роботи. Компактні розміри пристрою дають змогу брати її із собою навіть у невеликих сумках.

Ємність для відходів
Знімний контейнер для ворсу неабияк полегшує використання машинки поза домом. У нього поміщається велика кількість відходів, завдяки їхній м'якості вони акуратно утрамбовуються.

Легке очищення
Машинка комплектована спеціальною тонкою щіточкою для очищення леза. Просто зніміть металеву решітку й ретельно прочистьте прилад. Ніж працює ефективніше в чистому стані.

Отвори 3 розмірів
На корпусі машинки розміщена металева захисна решітка з отворами 3 розмірів. Тобто ковтунці будь-якої товщини потрапляють у решітку й будуть акуратно зрізані.

Характеристики
Живлення
Джерело живлення
вбудований акумулятор, мережа
Фізичні параметри
Вага
0.185 кг
Габарити приладу (ВхШхГ)
15 x 8 x 6 см
Колір
біло-блакитний
Додаткові характеристики
фірмові технології: energy saving, перезаряджувана батарея великої місткості. яка забезпечує автономність 45 хвилин регульова, інтегрована система безпеки securitysystem, extremeblade: надміцні леза. які обертаються зі швидкістю до 8800 обертів у хвилину, решітка з отворами 3 розмірів, перезаряджувана батарея великої місткості. яка забезпечує автономність 45 хвилин, регульована головка protecthead
Умови товару
Комплектація
щітка для чищення машинки, мережевий адаптер, захисна кришка для лез, інструкція
Стан товару
Новий
Машинка для відстригання ковтунців Cecotec ForceCut CCTC-05021 Blue White
Машинка для відстригання ковтунців Cecotec ForceCut CCTC-05021 Blue White