10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Материнська плата Biostar B360MD2V
Материнська плата Biostar B360MD2V
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА BIOSTAR B360MD2V 0
МАТЕРИНСЬКА ПЛАТА BIOSTAR B360MD2V 1

Материнська плата Biostar B360MD2V

Код: 336872
Закінчився
Продано
Опис

Материнські плати Gigabyte спроектовані для спільної роботи з ЦП Intel 8-покоління, серед відмінних особливостей яких зросла швидкодія, підвищена енергоефективність та підтримка прогресивного ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті DDR4 – актуальні функції, що забезпечують виняткову продуктивність настільних ПК нового покоління.

Intel B360 Express – це новітній чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core 8-го покоління, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною здатністю.

Ексклюзивний дизайн вбудованої аудіопідсистеми
Забезпечує високоякісну деталізацію та розширення звуку для створення найбільш реалістичних звукових ефектів для професійних геймерів.

Резистори стійкі до впливу сірки
З'єднання сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не зможе функціонувати. Встановлюючи резистори стійкі до впливу сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Захист від вологості, друковані плати нового покоління
Вологість негативним чином впливає на термін служби ПК. Відомо, що вміст вологи в повітрі змінюється в залежності від сезону. Проблема вологості навколишнього середовища для системних плат Gigabyte сімейства Ultra Durable не актуальна, оскільки скловолокно нового покоління, на базі якого проводяться друковані плати для виробів Gigabyte, здатне ефективно протистояти волозі. Прогресивна технологія виробництва друкованих плат передбачає застосування у якості основи принципово нового скловолокна, у якого відстань між волокнами скорочена, а вузли переплетення більш щільні. Таким чином, волозі набагато важче проникнути у внутрішні шари, ніж на друкованій платі традиційного дизайну. Запропоноване рішення забезпечує більш надійний захист виробу від короткого замикання і збоїв у роботі, викликаних вогкістю.

Вдосконалений інтерфейс BIOS
Вдосконалений інтерфейс BIOS відкриває доступ до розширених функцій, зокрема до Smart Fan 5. Засобами встановлених на платі датчиків і утиліти Smart Fan 5 можна вказати граничні значення температури для функції кривий вентилятора з метою мінімізації рівня шуму за рахунок зміни швидкості обертання системних вентиляторів в різних режимах, і все це без необхідності перезавантаження Windows.

Функція Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщених на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 — це ще й більшу кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

 

Тип роз'єму: Socket 1151
Чіпсет (Північний міст): Intel B360
Підтримка пам'яті: 2 x DDR4 DIMM; Кількість каналів 2
PCI Express x16: 1 x PCI-E 3.0 x16
Формфактор: MicroATX
M. 2: 1 шт
Підтримка процесорів: Intel Core / Pentium / Celeron 8-го покоління під сокет LGA1151
Вбудоване відео: Без вбудовано відеокарти
PCI Express x1: 2 x PCI-E 3.0 x1
USB: 1 x USB 3.1
Підтримка процесорів Coffee Lake: Є
Максимальний об'єм оперативної пам'яті: 32 ГБ (2666 МГц)
Конектор живлення: 1 x 24-pin ATX, 1 x 8-pin ATX 12 В
Контролер RAID (SATA): Немає вбудованого RAID
Вбудоване аудіо: 7.1-канальний HDA кодек Realtek ALC887
Кількість роз'ємів SATA II: Немає
SATA-3: 6 шт
Зовнішні роз'єми: 1 x PS/2 порт для клавіатури, 1 x PS/2 порт для мишки, 2 x USB 2.0, 4 x USB 3.1 Type-A (5 Гбіт/с), 1 x DVI-D, 1 x D-Sub, 1 x LAN (RJ-45), 3 x Аудіо роз'єми
Відеовиходи будуть працювати тільки в тому випадку, якщо процесор має вбудоване графічне ядро.
Фізичні розміри: 22.6 x 18.5 см
Країна-виробник товару: Китай(Тайвань)
Країна реєстрації бренду: Китай(Тайвань)
Гарантія: 36 місяців
Характеристики
Основні
Процесор
Intel
Сокет
Socket 1151
Чіпсет
Intel B360
Підключення накопичувачів
Кількість роз'ємів M.2
1 шт
Фізичні параметри
Форм-фактор
Micro-ATX
Умови товару
Стан товару
Материнська плата Biostar B360MD2V
Материнська плата Biostar B360MD2V