з 09:00 до 21:00
Електронний термометр Xiaomi iHealth Thermometer PT3/BHR4179RT
Електронний термометр Xiaomi iHealth Thermometer PT3/BHR4179RT
ЕЛЕКТРОННИЙ ТЕРМОМЕТР XIAOMI IHEALTH THERMOMETER PT3/BHR4179RT 0
ЕЛЕКТРОННИЙ ТЕРМОМЕТР XIAOMI IHEALTH THERMOMETER PT3/BHR4179RT 1
ЕЛЕКТРОННИЙ ТЕРМОМЕТР XIAOMI IHEALTH THERMOMETER PT3/BHR4179RT 2

Електронний термометр Xiaomi iHealth Thermometer PT3/BHR4179RT

Код: 485337
Закінчився
Продано
Опис

Термометр iHealth від Xiaomi створений для визначення температури тіла. Безконтактне вимірювання відбувається за одну секунду. Термометр обладнаний німецьким датчиком Heimann і світлодіодним екраном (LED) для чіткого виведення показань. Відзначений німецькою премією iF Design Award.

Особливості:

  • Висока точність
  • 100% безпека
  • Швидкий результат
  • Світлодіодний екран

Вимірювання температури

Щоб зробити вимірювання, досить навести центр приладу на лоб і натиснути кнопку. Вимірювання проводиться за секунду з точністю аж до 0.2 градуса. Прилад фіксує перевищення температурою тіла допустимих показників 36 °С – 37,4 °С, тобто так званий «жар». Ртутний термометр робить вимірювання 5 хвилин і довше, у той час як для застосування термометра від Xiaomi досить націлити його центр на лоб, натиснути кнопку та почекати одну секунду: точні результати з'являться миттєво. Прилад відразу готовий до повторного використання.

Точність показань становить 0.2 ˚C

Вбудований німецький термодатчик Heimann точно розпізнає інфрачервоні промені, що випромінює тіло людини, на основі чого робить вимірювання. Упродовж секунди після натискання кнопки термометр зробить 100 замірів.

Крім термодатчика, у прилад вбудовані покращені датчики відстані та температури кімнати, а також компенсаційний датчик температури довкілля. Вони дають змогу в реальному часі відстежити зміни в довкіллі та максимально знизити їхній вплив на вимірювання температури тіла, щоб гарантувати точність результатів. Датчик відстані безперервно контролює відстань від порту збору даних до чола та самостійно припиняє вимірювання в разі виходу з діапазону 3 см.

Безконтактний спосіб вимірювання робить прилад ще більш безпечним і гігієнічним. Просто наведіть його на лоб — немає потреби торкатися до шкіри, тому термометром спокійно може користуватися вся родина. Великий світлодіодний екран показує зміни до 0.2 градуса. Показання підсвічуються, що робить прилад зручнішим для літніх людей. Завершивши вимірювання, прилад завібрує.

Завдяки великому екрану зі світлодіодною підсвіткою та великому шрифту використовувати його зможуть люди похилого віку та з поганим зором.

Контролювати температуру можна навіть у дитини, яка спить

Будити її та вставляти градусник під пахву не доведеться — безконтактний прилад працює абсолютно безшумно.

Легкий і зрозумілий у керуванні

Про всі відхилення від норми, зокрема неправильний кут нахилу, він повідомляє користувачеві. Ефективний кут вимірювання становить 15.5 ˚C.

Живлення термометра відбувається від 2 пальчикових батарейок, заряду яких вистачає на 3000 вимірювань.

Характеристики
Живлення
Діапазон вимірювань температури
Тривалість вимірювання температури
Стан товару
Вимірювання температури повітря

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електронний термометр Xiaomi iHealth Thermometer PT3/BHR4179RT
Електронний термометр Xiaomi iHealth Thermometer PT3/BHR4179RT
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових