10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-230
Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-230
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-230 0
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-230 1
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-230 2
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-230 3
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-230 4
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-230 5
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-230 6
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-230 7
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) QNAP TS-230 8

Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-230

Код: 364280
Закінчився
Продано
Опис

Легкий, тихий і універсальний. TS-230 — це пристрій для централізованого зберігання та резервування файлів. Дає змогу організувати віддалений доступ, синхронізацію даних із декількох пристроїв для спільного використання. Домашній розважальний портал для надійного зберігання і легкого доступу до ваших фотографій, музики та відео.

  • Миттєві знімки дають змогу захистити файли та дані від випадкового видалення і атак шкідливих програм.
  • Централізоване зберігання мультимедіаданих. Зручний доступ і каталогізація фото, відео, музики.
  • Апаратне декодування H.264 і транскодування в реальному часі.
  • Сервіс myQNAPcloud дає змогу легко діставати доступ, керувати й обмінюватися файлами з домашнім мережевим накопичувачем QNAP через інтернет.
  • HBS робить резервне копіювання і синхронізує дані NAS з іншими мережевими накопичувачами або хмарним сховищем.
  • Безпечна особиста хмара. Підтримка захисту облікових записів, блокування IP-адрес, двоетапна аутентифікація, помічник з безпеки.

Стильний дизайн
Мініатюрний TS-230 добре впишеться в інтер'єр будь-якого дому. Установлення дисків не потребує жодних інструментів, а вбудований помічник початкового налаштування допоможе легко увести пристрої в експлуатацію.

Ефективне охолодження і низьке енергоспоживання
TS-230 має невеликі розміри (188,6 мм заввишки, 90,2 мм завширшки та 156,2 мм завглибшки) і споживає всього 12,3 Вт. Вентилятор Sintetico HDB розміром 8 см дає змогу досягти оптимальної температури компонентної бази за низького рівня шуму.

Просте й безпечне керування файлами
File Station — це базовий вебзастосунок QTS для керування файлами з такими можливостями, як: завантаження на NAS простим перетягуванням миші, переміщення між папками, перейменування і видалення, установлення прав доступу для користувачів і легкий обмін посиланнями. За допомогою Microsoft Office Online ви можете відкривати та редагувати документи Word, Excel і PowerPoint, що зберігаються на TS-230, без потреби завантаження з мережевого сховища на ПК.

Резервне копіювання, доступ і синхронізація файлів
TS-230 централізовано зберігає файли та надає до них доступу через протоколи SMB/CIFS, AFP і NFS для пристроїв під керуванням різних операційних систем: Windows, Mac і Linux/UNIX. Через утиліту Qsync будь-який файл, що завантажується в TS-230, стає доступним на будь-якому з пристроїв — це можуть бути локальні та віддалені комп'ютери, ноутбуки та мобільні пристрої. Крім цього, у застосунку HBS можна зробити резервне копіювання і синхронізацію даних між TS-230 і іншими сховищами QNAP, віддаленими серверами або хмарними сервісами. Убудований механізм QuDedup допомагає скоротити обсяг копійованих файлів після дедуплікації. Комп'ютерна утиліта QuDedup Extract Tool потім відновить дедупліковані файли до їхнього нормального стану.

Знімки Volume&LUN для відновлення
Менеджер зберігання QTS має в арсеналі простий інструмент для створення миттєвих знімків і відновлення даних у будь-який момент часу, щоб максимально знизити ймовірність утрати важливої інформації, розміщеної на мережевому накопичувачі. Ви можете робити миттєві знімки та реплікацію Volume/LUN-знімків на віддалений сервер, копіюючи тільки зміни джерела. Також можна швидко створити точну копію локального тому, вибравши з архіву потрібний знімок, без потреби переривання поточних операцій системи. Можна опціонально настроїти створення знімків за розкладом до планових операцій реплікації через протоколи RTRR/rsync, навіть якщо з файлами в цей момент працюють.

Інтелектуальне керування зображеннями QuMagie
Функція для каталогізації фотографій QuMagie Core AI визначає обличчя людей, ідентифікує об'єкти та розподіляє файли за альбомами, зокрема й за геотегами. Крім цього, QuMagie сортує зображення за часовою шкалою, установлює обкладинки альбомів і пропонує різноманітні інструменти пошуку.

Вільний доступ до власного хмарного сховища звідусіль
Увесь ваш контент доступний вам під час поїздки! TS-230 забезпечує постійну доступність ваших даних у персональній «хмарі», під'єднатися до якої можна через будь-який веббраузер або безплатний застосунок для планшетів і смартфонів. Скористайтеся перевагами послуги myQNAPcloud, яка дає змогу віддалено під'єднуватися до сховища TS-230, хоч би де ви перебували. Розпочніть миттєву потокову трансляцію або просто поділіться мультимедійними файлами з вашими друзями.

Захист даних високого рівня
TS-230 обладнано комплексними функціями безпеки для гарантування безпеки ваших даних.

  • Радник із безпеки: портал перевіряє всі вразливі налаштування та дає поради щодо виправлення. Так само з його допомогою відбувається перевірка на віруси.
  • Блокування IP-адрес. Керує автоматичним блокуванням IP-адрес на основі політик для підозрілих IP-адрес. Можливість ведення чорних списків IP-адреси для зниження ризиків несанкціонованого доступу.
  • Двоетапна верифікація: Є можливість установити двофакторну верифікацію, водночас будь-який користувач буде змушений уводити одноразовий код перевірки, крім стандартних: логіна та пароля.
  • Центр повідомлень: об'єднує системні журнали та повідомлення від усіх за стосунків на мережевому накопичувачі, полегшуючи керування NAS. Ви можете одержувати повідомлення через електронну пошту, SMS, миттєві повідомлення і push-повідомлення (через мобільний застосунок Qmanager і веббраузери).

Container Station
Застосунок Container Station забезпечує унікальну інтеграцію полегшених технологій віртуалізації LXC і Docker, даючи змогу використовувати кілька ізольованих систем Linux на мережевому накопичувачі TS-230, а також завантажувати застосунки з убудованого магазину застосунків Docker Hub Registry.

Характеристики
Інтерфейси
1 x gigabit ethernet1 x usb 2.02 x sataiii2 x usb 3.2
Габарити та вага
1.98 кг, 188.64 x 90.18 x 156.26 мм 1.98 кг, 188.64 x 90.18 x 156.26 мм
Додатково
енергоспоживання:, вхідна напруга: 100-240 в, у режимі сну: 5 вт, flash-пам'ять: 4 гбайт, робочий діапазон температур: 0 — 40? c, оперативна пам'ять: 2 гбайт (ddr4), зовнішній блок живлення: 65 вт, процесор: чотириядерний realtek rtd1296 1.4 ггц, відносна вологість: 5 — 95%, умови експлуатації:, електроживлення:, у роботі: 13 вт (з 2 встановленими дисками обсягом 2 тбайт), процесор: чотириядерний realtek rtd1296 1.4 ггц оперативна пам'ять: 2 гбайт (ddr4) flash-, безпека: роз'єм k-lock, охолодження: 1 х вентилятор (80 мм. 12 в)
Комплектація
шнур живлення, мережевий накопичувач, гвинти для кріплення дисків 2.5" - 6 шт., посібник зі встановлення, гвинти для кріплення дисків 3.5" - 8 шт., адаптер живлення, мережевий накопичувач шнур живлення адаптер живлення гвинти для кріплення дисків 2.5" - 6
Підтримка RAID
raid0, jbod, raid1, jbodraid0raid1
Підтримка операційних систем
apple mac os 10.7 і вище, microsoft windows 7. 8. 10, microsoft windows server 2003. 2008 r2. 2012. 2012 r2. 2016, apple mac os 10.7 і вище linux і unix microsoft windows 7. 8. 10 microsoft windows server, linux і unix
Стан товару
Новий
Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-230
Мережеве сховище (NAS) QNAP TS-230