з 09:00 до 21:00
Мережеве сховище (NAS) Synology DiskStation DS220 + DS220+
Мережеве сховище (NAS) Synology DiskStation DS220 + DS220+
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DISKSTATION DS220 + DS220+ 0
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DISKSTATION DS220 + DS220+ 1
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DISKSTATION DS220 + DS220+ 2
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DISKSTATION DS220 + DS220+ 3
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DISKSTATION DS220 + DS220+ 4
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) SYNOLOGY DISKSTATION DS220 + DS220+ 5

Мережеве сховище (NAS) Synology DiskStation DS220 + DS220+

Код: 364286
Закінчився
Продано
Опис

Компактне і високопродуктивне рішення NAS
Synology DS220+ — це компактна мережева система зберігання, призначена для оптимізації керування даними та мультимедіа. Вона забезпечує безперебійний обмін даними, потокове передавання відео й індексування фотографій, а також надає комплексні функції захисту та відновлення даних.

Пришвидшення ресурсомістких застосунків
Потужніший процесор пришвидшує роботу ресурсомістких застосунків. Новий 2-ядерний процесор пришвидшує індексування фотографій, скорочує час відгуку бази даних і підвищує ефективність відгуку веб-PHP. З легкістю розподіляйте свої фотографії за категоріями, керуйте файлами на комп'ютерах і мобільних пристроях та насолоджуйтеся неймовірно швидкими вебзастосунками.

Ваш персональний розважальний мультимедійний центр
Отримуйте доступ до своїх медіафайлів у будь-якому місці та в будь-який час за допомогою інтуїтивно зрозумілого вебінтерфейсу.

Audio Station
Audio Station — це персональний музичний центр, призначений для продуманого сортування й систематизації аудіофайлів, а також їх трансляції на пристрої з функцією Google Cast. Audio Station підтримує формати зі стисненням без втрат, забезпечуючи оригінальну якість звучання.

Moments
Завдяки Moments, сучасному застосунку для керування фотографіями з підтримкою ШІ, ви зможете без зусиль зберігати дорогоцінні спогади.

Video Station
Video Station дає змогу легко систематизувати фільми, телепередачі та домашні відеофайли й керувати ними, а також транслювати їх на інші комп'ютери, смартфони та медіаплеєри.

Повна інтеграція з мобільними пристроями
Мобільні застосунки Synology забезпечують швидкий і безпечний доступ до даних у будь-якому місці.

Btrfs: ефективність сховища майбутнього покоління
Файлова система Btrfs використовує передові технології зберігання даних і оптимізовані знімки для захисту даних від пошкодження і зниження витрат на обслуговування. Система Btrfs також забезпечує високий рівень цілісності даних і надає ефективні гнучкі засоби захисту та відновлення даних.

Зручний доступ до файлів і їх синхронізація
Synology Drive надає вбудований універсальний портал для доступу до даних у будь-який час і в будь-якому місці, а також синхронізації всіх файлів на різних платформах, включно з Windows, macOS, Linux, Android і iOS.

Характеристики
Інтерфейси
2 x gigabit ethernet2 x usb 3.0
Габарити та вага
1.3 кг, 165 x 108 x 232.2 мм
Додатково
максимальна кількість одночасних завдань завантаження: 80, максимальна продуктивність сервера: 936.000 повідомлень ел. пошти у день. приблизно 28 гб, максимальна кількість локальних облікових записів користувачів: 2.048, системна пам'ять: 2 гб ddr4 non-ecc, макс. кількість загальних папок: 256, механізм апаратного шифрування (aes-ni), максимальна кількість миттєвих знімків загальної папки: 1.024, загальна кількість слотів для пам'яті: 1, кількість подій системного журналу за секунду: 400, максимальний обсяг пам'яті: 6 гб (2 гб + 4 гб), максимальна кількість завдань синхронізації спільних папок: 8, споживання енергії: 14.69 вт (доступ). 4.41 вт (гібернація жорсткого диска), максимальна кількість локальних груп: 256, максимальна кількість моментальних знімків системи: 65.536, максимальна кількість користувачів: 1.000, рівень шуму: 19.3 дб, максимальна кількість користувачів. які одночасно працюють: 50, процесор: intel celeron j4025
Кількість слотів під накопичувачі
Керування
максимальна кількість внутрішніх томів: 64, підтримуваний тип raid: synology hybrid raid. basic. jbod. raid 0. raid 1, ssd trim, моментальні знімки/клонування lun iscsi. windows odx, міграція raid basic to raid 1, розширення томів за допомогою додаткового жорсткого диска: synology hybrid raid, макс. кількість цілей iscsi: 128, розширення томів за допомогою жорстких дисків більшого обсягу: synology hybrid raid. raid, макс. кількість номерів логічного пристрою iscsi: 256
Комплектація
адаптер джерела живлення змінного струму, мережеве сховище, інструкція щодо швидкого встановлення, кабель живлення змінного струму, 2 х мережевий кабель rj-45, набір приладдя
Максимальна ємність
Підтримка RAID
raid0, jbod, raid1
Тип носіїв системи
Швидкість LAN портів
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мережеве сховище (NAS) Synology DiskStation DS220 + DS220+
Мережеве сховище (NAS) Synology DiskStation DS220 + DS220+
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових