з 09:00 до 21:00
Мишка Logitech G Pro Black
Мишка Logitech G Pro Black
5 999
МИШКА LOGITECH G PRO BLACK 0
МИШКА LOGITECH G PRO BLACK 1
МИШКА LOGITECH G PRO BLACK 2
МИШКА LOGITECH G PRO BLACK 3
МИШКА LOGITECH G PRO BLACK 4
МИШКА LOGITECH G PRO BLACK 5
Мишка Logitech G Pro Black 6

Мишка Logitech G Pro Black

Код: 160436
В наявності
5 999 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Бездротова технологія Lightspeed

У даній моделі використовується інноваційна бездротова технологія, яка дозволяє забути про затримки при передачі даних, частих обривах з'єднання і необхідності заміни елементів живлення. Завдяки їй миша гарантовано працює з високою частотою запитів в 1 мс.

Найточніший датчик, розроблений нашою компанією

У моделі PRO використовується оптимізований датчик HERO 16K, здатний без найменшої затримки відстежувати рухи на шаленій швидкості - більше 10 метрів в секунду (400 дюймів в секунду). Датчик HERO 16K гарантує незмінно високу продуктивність миші, а значення згладжування, фільтрації і прискорення залишаються нульовими при будь-якому рівні чутливості (Від 100 до 16 000 точок на дюйм). Крім того, HERO 16K відрізняє висока енергоефективність: їй потрібно майже в 10 разів менше енергії, ніж попередникам (наприклад, PMW3366). Це дозволяє використовувати батарею з меншою вагою і більш тривалим часом роботи.

Виключно мала вага

Завдяки інноваційній «структурній» конструкції фахівцям Logitech G вдалося отримати пристрій вагою всього 80 г. У цій моделі миші ультратонкая зовнішня оболонка товщиною 1 мм, що приховує рамне підставу, забезпечує неймовірну міцність і надійність в складних умовах ігрового чемпіонату. Безперебійну роботу пристрою гарантує і легка літій-полімерна батарея, яка була оптимізована для збільшення часу роботи.

4–8 програмованих кнопок

Завдяки знімним лівої і правої кнопки конструкція бездротової миші PRO стає абсолютно симетричною. Тепер професійні гравці можуть самі вирішити, скільки бічних кнопок їм потрібно - жодної або цілих чотири. Щоб змінити установки кнопки перемикання чутливості необхідно програмне забезпечення Logitech G HUB, а кнопка тепер розташовується на нижній панелі миші, щоб її не можна було випадково перемкнути під час гри. Бездротову ігрову мишу Logitech G PRO можна використовувати з вихідної конфігурації без будь-яких додаткових налаштувань, а можна повністю змінити всі параметри на свій смак за допомогою додатка Logitech G HUB.

Розроблена за участю профі, призначена для перемог

Модель PRO Wireless була задумана як досконалий ігровий пристрій для професіоналів кіберспорту. Протягом 2 років група Logitech G у співпраці з більш ніж 50 професійними гравцями визначала найбільш підходящі форму, вагу і вигляд пристрою, в якому планувалося використовувати бездротову технологію LIGHTSPEED і чутливий датчик HERO 16K.

Характеристики
Основні
Призначення
звичайні, ігрові
Роздільна здатність
16000 dpi
Підключення
Тип підключення
бездротове, дротове
Інтерфейс
USB, радіоінтерфейс
Живлення
акумулятор
Керування
Кількість кнопок
7
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
програмовані кнопки, з підсвіткою
Ергономіка
для правші
Приймач (розмір)
мініатюрний
Фізичні параметри
Габарити миші
125 x 63.5 x 40 мм
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Logitech G Pro Black
Мишка Logitech G Pro Black
5 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових