10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Мишка Logitech G502 Hero Black USB
Мишка Logitech G502 Hero Black USB
МИШКА LOGITECH G502 HERO BLACK USB 0
МИШКА LOGITECH G502 HERO BLACK USB 1
МИШКА LOGITECH G502 HERO BLACK USB 2

Мишка Logitech G502 Hero Black USB

Код: 322203
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

ДАТЧИК HERO ОТРИМУЄ НОВЕ ЖИТТЯ 

Миша G502 HERO оснащена вдосконаленим оптичним датчиком для максимальної швидкості відстеження, що настроюється RGB-підсвічуванням і знімними збільшувачами ваги. Крім того, вона підтримує функції створення призначених для користувача ігрових профілів і перемикання чутливості (від 200 до 25 600 точок на дюйм). 

Найточніший ігровий датчик HERO25K, в якому використовується технологія нового покоління, був розроблений “з нуля”. Він забезпечує максимальну частоту обробки кадрів на швидкості понад 10 м/с (400 дюйм/с) і зберігає нульові значення згладжування, фільтрації і прискорення при рівні чутливості від 100 до 25 600 точок на дюйм. З датчиком HERO25K легко досягти точності й узгодженості відгуку, таких необхідних для успіху в турнірі. Налаштуйте параметри чутливості миші за допомогою ПО Logitech G HUB.

11 ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК

Використовуйте ПО Logitech G HUB, щоб призначити ДЛЯ кожної з 11 кнопок команди і макроси, які часто обирають. Будувати, пригинатися, ухиляючись від куль, битися врукопашну і відновлюватися після поранень стало простіше простого – тепер для цього достатньо лише натиснути кнопку. У пам'яті миші можна зберегти готові ігрові профілі, що зберігаються у вбудованій пам'яті миші. 

МИТТЄВА ЗМІНА РІВНІВ ЧУТЛИВОСТІ

Використовуйте до п'яти налаштувань чутливості, перемикаючись між ними одним натисканням. Три індикатори чутливості показують, яке значення вибрано в даний момент. Характеристики чутливості можна задати за допомогою ПО Logitech G HUB або використовувати стандартні варіанти.

КНОПКА ЗМІНИ ЧУТЛИВОСТІ 

Щоб навести приціл зі снайперською точністю, натисніть і утримуйте кнопку Sniper, зручно розташовану з лівого боку миші. За допомогою ПО G HUB можна налаштувати функцію перемикання чутливості або ж запрограмувати цю кнопку на зміну чутливості або виконання іншої команди. 

ВБУДОВАНА ПАМ'ЯТЬ 

Використовуйте ПО Logitech G HUB для збереження налаштувань у вбудовану пам'ять миші, щоб вони завжди виявлялися під рукою в потрібний час. Збереженими настройками можна скористатися на будь-якому ПК без додаткового ПЗ і введення облікових даних. 

ДВОРЕЖИМНЕ КОЛІЩАТКО З ФУНКЦІЄЮ НАДШВИДКОЇ ПРОКРУТКИ 

Після розблокування коліщатка включається режим безперервної надшвидкої прокрутки, який дозволяє оперативно переглядати об'ємні документи. Після блокування коліщатка активується режим точної покрокової прокрутки.металеве коліщатко забезпечує повноцінне керування в будь-якому режимі, впевнене і плавне. 

РЕГУЛЬОВАНА ВАГА 

Відрегулювавши вага миші, ви отримаєте додаткову перевагу в грі. У комплект поставки G502 HERO входять п'ять обважнювачів по 3,6 г, які в різних комбінаціях можна розмістити спереду, ззаду, зліва, справа і по центру миші. Експериментуйте з вирівнюванням і балансом: їх оптимальне співвідношення – запорука високої ігрової майстерності.

RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ LIGHTSYNC 

Завдяки технології нового покоління LIGHTSYNC, підсвічування RGB включається у відповідь на певні дії в грі, на екрані або при деяких звуках – це забезпечує ефект повного занурення в ігрову реальність, якого раніше неможливо було досягнути зі звичайним RGB-підсвічуванням. Ви можете налаштувати колір повноспектрального підсвічування, вибравши найбільш вподобаний з майже 16,8 млн відтінків, а також синхронізувати ефекти й анімацію з іншими пристроями Logitech G. ПО Logitech G HUB забезпечує просте й швидке налаштування всіх зазначених параметрів. 

ІГРОВІ ПЕРЕВАГИ 

Крім високих характеристик і широких можливостей індивідуального налаштування, пристрій відрізняється також продуманою конструкцією і приголомшливою якістю виготовлення. Серед конструктивних переваг миші можна відзначити основні кнопки з механічними перемикачами, прогумовані бічні накладки, кришку відсіку для збільшення ваги з магнітним кріпленням і багато іншого. 

КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ 

  • Ігрова миша G502 HERO 
  • 5 додаткових обважнювачів по 3,6 г 
  • Футляр 
  • Документація користувача

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Умови товару
Стан товару
Мишка Logitech G502 Hero Black USB
Мишка Logitech G502 Hero Black USB