з 09:00 до 21:00
Мишка Razer Viper Ultimate Mercury ігрова USB
Мишка Razer Viper Ultimate Mercury ігрова USB
МИШКА RAZER VIPER ULTIMATE MERCURY ІГРОВА USB 0
МИШКА RAZER VIPER ULTIMATE MERCURY ІГРОВА USB 1
МИШКА RAZER VIPER ULTIMATE MERCURY ІГРОВА USB 2
Мишка Razer Viper Ultimate Mercury ігрова USB 3

Мишка Razer Viper Ultimate Mercury ігрова USB

Код: 580984
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Razer грає на боці переможців

Забезпечте собі ігрову перевагу з Razer Viper Ultimate. Ця бездротова геймерська миша створена для переможців ігрових баталій. Вона спроектована таким чином, щоб нею можна було з комфортом користуватися під час тривалих ігрових сесій. Вдосконалений сенсор Razer Focus + і оптичні перемикачі з надшвидким відгуком гарантують точний контроль і миттєве виконання команд.

Бездротова технологія Razer HyperSpeed ​​Wireless

Унікальна технологія бездротового зв'язку Razer HyperSpeed ​​використовує оптимізовані протоколи передачі даних і надшвидку радіочастоту, щоб забезпечити мінімальну затримку відгуку і високошвидкісну реакцію навіть в дуже галасливих середовищах.

Високоточний оптичний датчик

Миша Razer Viper Ultimate встановлює нові стандарти точності в іграх. Миша отримала оптичний сенсор Razer Focus + з точністю дозволу 99.6%, показниками до 20 000 DPI і до 650 IPS. Інтелектуальне відстеження допомагає сенсору проводити калібрування на різних поверхнях, щоб забезпечити високу точність і постійну відстань відриву. Це дозволить вам демонструвати високу ефективність в будь-яких ігрових сценаріях.

Підсвічування ASUS Aura Sync

Повноколірне світлодіодне підсвічування Razer Chroma з налаштуванням 16.8 млн. відтінків кольорів надає Razer Viper Ultimate яскравий і переможний вигляд. Синхронізуйте всі пристрої з підтримкою Razer Chroma, щоб ваше ігрове місце знайшло єдиний стиль.

Яскрава і ефективна зброя

Razer Viper Ultimate – це серйозна геймерська зброя, про що говорить зовнішній вигляд пристрою. Симетрична конструкція і вага всього 74 г підходять для різних ігрових стилів і забезпечують зручний хват і повний контроль над грою.

Індивідуальні налаштування

Використовуйте вбудовану пам'ять миші або хмарне сховище, щоб створити до 5 індивідуальних профілів і мати можливість активувати їх в будь-який момент. 8 програмованих за допомогою Razer Synapse 3 кнопок забезпечують гнучке управління і розширені можливості контролю. Завдяки високій енергоефективності бездротового зв'язку миша пропрацює до 70 годин без підзарядки.

Надійні перемикачі

Razer Viper Ultimate розрахована на надзвичайно високі ігрові навантаження. Надійні оптичні перемикачі володіють збільшеним ресурсом до 70 млн. кліків. Час відгуку 0.2 мілісекунди гарантує точне виконання команд і повний контроль геймплея.

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові, звичайні
Роздільна здатність
20000 dpi
Підключення
Тип підключення
бездротове
Інтерфейс
USB, радіоканал
Живлення
акумулятор
Довжина кабеля
1.8 м
Керування
Кількість кнопок
8
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
програмовані кнопки
Ергономіка
для обох рук (симетричний дизайн)
Фізичні параметри
Колір
білий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Razer Viper Ultimate Mercury ігрова USB
Мишка Razer Viper Ultimate Mercury ігрова USB
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових