з 09:00 до 21:00
Мишка Logitech G Pro Blue
Мишка Logitech G Pro Blue
МИШКА LOGITECH G PRO BLUE 0
МИШКА LOGITECH G PRO BLUE 1
МИШКА LOGITECH G PRO BLUE 2
МИШКА LOGITECH G PRO BLUE 3
МИШКА LOGITECH G PRO BLUE 4
Мишка Logitech G Pro Blue 5

Мишка Logitech G Pro Blue

Код: 583256
Закінчився
Продано
Обраний колір: Blue
Опис

У стилі League of Legends

Миша ідеально підходить для фанатів, які за допомогою Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends зможуть яскраво заявити про себе на турнірі. Також за допомогою персоналізованого обладнання можна облаштувати свою кімнату так, як вам цього хочеться. За стильною зовнішністю криється вражаюча продуктивність, що дозволяє знищувати ворогів одним ударом!

Переваги LIGHTSPEED

Технологія LIGHTSPEED використовує технологію бездротового наскрізного зв'язку, завдяки чому забезпечується підключення з частотою опитування 1 мс. Більше ви не будете стурбовані затримками – передача даних буде стабільною та бездоганною. Помилки забезпечення живлення та підключення усуваються, а ви насолоджуєтеся чистою продуктивністю, яка не знає меж.

Мінімальна вага корпусу

Каркасна будова оболонки миші Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends забезпечила невелику вагу всієї конструкції – 80 г. Стіни корпусу ультратонкі – 1 мм. Вони спираються на каркас, який використовує раму ступінчастого вигляду. Все це формує надійну основу для тривалих ігрових сесій та турнірних змагань, під час яких ви зможете повністю покластися на свого ігрового помічника – ця мишка витримає все.

Ергономічні кнопки

У вашому розпорядженні ідеальний інструмент створення макросів та програмування на окремі команди – виділені кнопки (4-8 штук). Бічні клавіші знімаються, а ви обираєте, скільки їх вам потрібно (можна взагалі їх позбутися). Вихідна конфігурація є досить зручною, при цьому в додатку G HUB ви зможете зробити її персоналізованою. Зберіть конструкцію, що ідеально підходить під ваші потреби.

Суперточний датчик HERO 25K

Бездротова конструкція використовує ігровий датчик нового покоління HERO 25K. Він здатний продемонструвати надвисоку продуктивність, при цьому досягнуто нульових значень згладжування, прискорення та фільтрації. Професіонали оцінили високу якість техніки на основі представленого датчика, зробивши цю мишу своїм ігровим інструментом, з яким вони підкорюють будь-які вершини на турнірах.

Інноваційне підсвічування LIGHTSYNC

Повнокольорова палітра з 16,8 млн відтінків дозволить вам обрати свій колір. При цьому технологія LIGHTSYNC – це RGB-підсвічування нового формату, яке інтерактивно реагує на гру, буквально роблячи її живою: активація відбувається у відповідь на певні дії, звуки та візуал. Ефект занурення тепер буде відчутий власником ігрової мишки Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends на всі 100%.

Характеристики
Основні
Призначення
звичайні, ігрові
Роздільна здатність
25600 dpi
Підключення
Тип підключення
бездротове
Інтерфейс
радіоканал, USB
Живлення
акумулятор
Керування
Кількість кнопок
7
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
програмовані кнопки, з підсвіткою
Ергономіка
для правші, для обох рук (симетричний дизайн)
Фізичні параметри
Колір
синій
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Logitech G Pro Blue
Мишка Logitech G Pro Blue
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових