з 09:00 до 21:00
Монітор Samsung C27RG50 Dark Gray 27
Монітор Samsung C27RG50 Dark Gray 27
МОНІТОР SAMSUNG C27RG50 DARK GRAY 27 0
МОНІТОР SAMSUNG C27RG50 DARK GRAY 27 1
МОНІТОР SAMSUNG C27RG50 DARK GRAY 27 2
МОНІТОР SAMSUNG C27RG50 DARK GRAY 27 3
МОНІТОР SAMSUNG C27RG50 DARK GRAY 27 4
МОНІТОР SAMSUNG C27RG50 DARK GRAY 27 5
МОНІТОР SAMSUNG C27RG50 DARK GRAY 27 6

Монітор Samsung C27RG50 Dark Gray 27

Код: 202197
Закінчився
Продано
Опис

Приголомшлива швидкість та повне занурення

3 переваги

  • Частота оновлення екрану 240 Гц

Надзвичайно швидка реакція з частотою оновлення екрану 240 Гц усуває затримку і миттєво реагує на дії гравця.

  • Вигнутий екран

Вигнутий екран з кривизною 1500R повністю покриває поле зору ваших очей.

  • Технологія G-Sync Compatible

Сумісність з динамічною технологією синхронізації швидкості оновлення зображення монітора з частотою кадрів G-Sync Compatible усуває тремтіння і затримку, забезпечуючи плавність передачі динамічних ігрових сцен.

Чемпіон серед вигнутих моніторів

Samsung став лідером на ринку вигнутих моніторів, оскільки є піонером у цій галузі, представивши споживачам перший монітор ще в 2015 році. Запропонувавши споживачам цілу лінійку вигнутих моніторів, Samsung лідирує на цьому ринку серед інших виробників.

Плавність та частота 240 Гц

Перемога над ворогами забезпечена навіть в найдинамічніших сценах. Надзвичайно швидка реакція з частотою оновлення екрану 240 ГЦ усуває затримку і миттєво реагує на дії гравця. Швидкість реакції екрану, плавність і більш точне відстеження переміщення курсору дозволяє впевнено знищувати ворогів.

Ефект повного занурення

Випробуйте ефект повного занурення в кожній грі на вигнутому моніторі з кривизною 1500R. Тепер ви частіше будете виходити переможцем завдяки чіткішому фокусуванню точки прицілювання.

Безпека зору

Технологія вигнутих екранів Samsung чудово адаптована до особливостей поля зору людини. Тепер ви бачите весь екран від краю до краю не змінюючи напрямок погляду. Очі не втомлюються навіть після тривалої ігрової сесії.

Технологія G-Sync Compatible

Наявність технології G-Sync Compatible забезпечує динамічну синхронізацію графічного процесора і частоти оновлення екрану, усуваючи тремтіння і затримку зміни зображення, завдяки чому плавність відображення зберігається навіть в Наддинамічний ігрових ситуаціях. Динамічна адаптація швидкості оновлення екрану - це висока стабільність зображення в самих ресурсоємних іграх.

Унікальний дизайн екрану

Екран без кордонів. Відсутність рамки з 3 сторін екрану забезпечує практично безшовну конфігурацію двох екранів що стоять поруч. Y-образна підставка, зручне меню і округлий дизайн додає відтінок вишуканості в атмосферу вашого ігрового простору.

Бачити в темряві

Тепер ворогу не сховатися. Контрастність 3000:1 дозволить вам легко розгледіти небезпечні об'єкти або ворогів навіть в темряві. Величезний діапазон шкали зміни шкали з відтінками чорного і білого дозволяє розрізнити найдрібніші деталі в найтемніших і світлих сценах. Навіть якщо вороги спробують сховатися у темряві, ви зможете помітити їх до того, як вони помітять вас.

Відмінна видимість під б удь-яким кутом

Тепер будь-яке місце перед екраном - найкраще. 178-градусний кут поля зору в вертикальному і горизонтальному напрямку забезпечують чудову видимість зображення з будь-якого місця щодо екрану. Якщо ви сидите, відкинувшись у кріслі, стоїте або навіть лежите на дивані, ви зможете відмінно бачити, що відбувається на екрані під час гри або перегляду фільму.

Все заточено для требовательного геймера

Получите идеальные настройки для вашей игры. Игровой режим оптимизирует гамма уровни черного, контрастность, четкость и цвет для игр любого жанра. Режим малой задержки на входе минимизирует задержку сигнала между устройствами-источниками сигнала и экраном. Точка виртуального прицеливания помещает атакуемую цель в центр экрана для более точного прицеливания.

Відсутність втоми очей - запорука перемоги

Грайте довше. Режим захисту очей (Eye Saver Mode) мінімізує синю компоненту свічення екрану, завдяки чому навіть тривалий ігровий сеанс не викликає втоми очей. Технологія усунення мерехтіння екрану (Flicker Free) усуває дратівливий для зору ефект мерехтіння екрану, завдяки чому очі геймера не втомлюються і дозволяють довше грати.

Характеристики
Основні
Призначення
для ігор
Діагональ екрана
27 "
Тип матриці
VA
Максимальна роздільна здатність матриці
1920 x 1080
Частота оновлення
240 Гц
Час реакції матриці
4 мс
Покриття екрану
матове
Співвідношення сторін
16 : 9
Дисплей
Статична контрасність
3000: 1
Яскравість дисплея
300 кд/м2
Кут огляду горизонтальний
178°
Кут огляду вертикальний
178°
Енергоспоживання
Споживча потужність при роботі
48 Вт
Інтерфейси
Роз'єми
1 x вихід для навушників
Відеоінтерфейси
2 x HDMI, 1 x HDMI, 1 x DisplayPort
Фізичні параметри
Розміри
616.6 x 472.3 x 250.5 мм
Вага без підставки
4.6 кг
Колір
темно-сірий
Особливості конструкції
вигнутий екран, VESA 75 x 75
Технології та оснащення
Оснащення
аудіовихід, WLED
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор Samsung C27RG50 Dark Gray 27
Монітор Samsung C27RG50 Dark Gray 27
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових