з 09:00 до 21:00
Моногарнітура Jabra Talk 25 Black
Моногарнітура Jabra Talk 25 Black
МОНОГАРНІТУРА JABRA TALK 25 BLACK 0
МОНОГАРНІТУРА JABRA TALK 25 BLACK 1
МОНОГАРНІТУРА JABRA TALK 25 BLACK 2
МОНОГАРНІТУРА JABRA TALK 25 BLACK 3
МОНОГАРНІТУРА JABRA TALK 25 BLACK 4
Моногарнітура Jabra Talk 25 Black 5

Моногарнітура Jabra Talk 25 Black

Код: 256599
Закінчився
Продано
Опис

Легкість та комфорт

Bluetooth-гарнітура Jabra TALK 25 поєднує елегантність з високою функціональністю, даруючи бездоганний та чіткий звук HD для якісного спілкування з радіусом дії до 30 метрів. Спеціальна функція Power Nap збільшує час роботи від акумулятора, а зручний додаток Jabra Assist повідомляє, коли рівень заряду нижчий за 10%, піднімаючи ефективність телефонних дзвінків на новий рівень. Завдяки 11-мм динаміку Jabra TALK 25 гарантує ідеальну потокову передачу розмов і мультимедіа. Просто під'єднайте мобільний телефон до гарнітури за допомогою технології Bluetooth® 4.0 та відповідайте на телефонні дзвінки у режимі «вільні руки» за кермом автомобіля, мотоцикла або велосипеда з комфортом.

Преміальна якість

Bluetooth-гарнітура Jabra TALK 25 - ідеальний вибір для людей, які цінують високу якість та комфорт бездротових дзвінків. Легкий 8,2 г, компактний дизайн 47,1 x 16,6 x 20,5 мм з ергономічним кріпленням EarHook полегшує переміщення з навушником, де б ви не були, а вбудований мікрофон з 11-мм динаміком HD забезпечують кристально чистий голос і виключно чітке відтворення звуку навіть у галасливому середовищі.

Чистий звук HD

Bluetooth-гарнітура Jabra TALK 25, забезпечує гучний звук під час дзвінків та оптимальну деталізацію музичних доріжок або голосових повідомлень в якості HD - для вашого максимального комфорту.

Технологія енергоощадження Power Nap

Насолоджуйтесь повним функціоналом всіх мультимедійних можливостей вашого телефону довгі години, прослуховуючи інструкції GPS-навігатора, улюблені пісні та подкасти з Jabra TALK 25! Унікальна функція Power Nap Talk вчасно повідомляє про необхідність зарядки акумулятора Bluetooth-гарнітури, інформує про стан підключення, а також збільшує час її використання, вимикаючись при від’єднанні Jabra TALK 25 від пристрою на цілу годину.

Тривалий час роботи

Продуманий дизайн Bluetooth-гарнітури Jabra TALK 25 в поєднанні з ємним акумулятором забезпечують до 8 годин безперебійних розмов і до 10 днів у режимі очікування на одному заряді, гарантуючи надійність пристрою під час напруженого дня. А завдяки зручному USB-кабелю, Bluetooth-гарнітура Jabra TALK 25 легко заряджається, наприклад, в офісі, через ноутбук або комп’ютерну станцію, а також у польових умовах за допомогою банки живлення. Зарядка триває приблизно дві години.

Свобода бездротового зв'язку

Bluetooth-гарнітура Jabra TALK 25 дозволяє вільно рухатись під час розмови, на відстані від смартфона або телефона Bluetooth® 4.0 до 30 метрів. Під’єднайте Jabra TALK 25 до 8 пристроїв та використовуйте одночасно не більше 2 пристроїв за допомогою MultiUse™ для максимальної продуктивності.

Більше функцій з Jabra Assist

Слухайте і відповідайте на вхідні текстові повідомлення, не займаючи руки, зручно визначайте місцезнаходження Jabra TALK 25 за допомогою геотегу на мапі в своєму смартфоні або увімкніть звуковий сигнал для швидкого пошуку — з універсальним та багатофункціональним додатком Jabra Assist ви можете налаштувати звучання Bluetooth-гарнітури відповідно до власних вподобань, змінювати мову і багато іншого. Доступно для Android та iOS.

Отримайте максимум задоволення з Jabra TALK 25!

Насолоджуйтесь кристально чистими дзвінками з обох кінців лінії за допомогою чіткого звучання у високій якості HD та 11-мм динаміка. Легка та зручна у носінні Bluetooth-гарнітура Jabra TALK 25 забезпечує тривалу бездротову роботу до 8 годин або до 10 днів у режимі очікування на одній зарядці — радіус дії Bluetooth-гарнітури Jabra TALK 25 до 30 метрів. З легкістю підключайтеся до свого пристрою з підтримкою Bluetooth за допомогою технології MultiUse: об’єднайте до восьми пристроїв, під'єднайтеся до двох одночасно, використовуйте голосового помічника, слухайте музику, підкасти та вказівки GPS-навігації - з Jabra TALK 25 все просто! Здійснюйте надійні бездротові дзвінки Bluetooth протягом усього дня з комфортом: універсальне використання Bluetooth-гарнітури Jabra TALK 25 підвищує безпеку подорожі автомобілем, а також зручність довгих розмов в офісі.

Характеристики
Конструкція
Тип конструкції
вкладиш
Тип кріплення
завушина
Підключення
Версія Bluetooth
4.0
Мікрофон
Наявність мікрофона
так
Живлення
Тривалість роботи в режимі розмови
до 8 годин
Тривалість роботи в режимі очікування
до 240 годин
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Оснащення
Multipoint
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Моногарнітура Jabra Talk 25 Black
Моногарнітура Jabra Talk 25 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових