з 09:00 до 21:00
MP3-плеєр Apple A2178 32GB Black
MP3-плеєр Apple A2178 32GB Black
MP3-ПЛЕЄР APPLE A2178 32GB BLACK 0
MP3-ПЛЕЄР APPLE A2178 32GB BLACK 1
MP3-ПЛЕЄР APPLE A2178 32GB BLACK 2

MP3-плеєр Apple A2178 32GB Black

Код: 286002
Закінчився
Продано
Опис

Ваша музика з вами всюди

Оформіть підписку на Apple Music, щоб слухати онлайн 60 мільйонів композицій і завантажувати улюблені пісні прямо на пристрій. Або завантажуйте на iPod touch музику з iTunes Store.

Більше потужності для ігор

Ігри на iPod touch уражають уяву. Усе завдяки процесору A10 Fusion. Графіка стала більш плавною. Видно ще більше приголомшливих деталей. І все має реалістичніший вигляд.

Процесор A10 Fusion

З процесором A10 Fusion продуктивність нового iPod touch стала удвічі вище, а якість графіки — утричі краще. Водночас пристрій так само довго працює без підзаряджання. Крім того, цей процесор відповідає за роботу технологій доповненої реальності (AR) в іграх і застосунках. І завдяки йому всі ваші дії є точнішими та швидшими.

Дисплей Retina 4 дюйми

На екрані iPod touch будь-який контент має чарівний вигляд — повідомлення, відео, фото та багато іншого. Усі деталі чіткі, яскраві, реалістичні. Водночас товщина пристрою всього 6,1 міліметра, а вага — 88 грамів, тому його зручно носити із собою.

Apple Arcade

Apple Arcade — це ігровий сервіс, у якому зібрано понад 100 нових захопливих ігор. У них можна грати будь-де та будь-коли, навіть без інтернету. Там немає реклами та вбудованих покупок. Це справжній ігровий усесвіт у вас під рукою.

Доповнена реальність. Враження виходять за межі екрана

Тепер вам доступні неймовірні можливості доповненої реальності прямо на iPod touch. З їхньою допомогою легко опинитися в космосі. Або виявити за будинком віртуальних монстрів. Можна навіть разом із друзями влаштувати битву роботів прямо на столі.

iOS 13 — це найдосконаліша мобільна операційна система

Операційна система iOS робить iPod touch потужним і суперперсональним пристроєм. Ви маєте доступ до мільйонів застосунків та ігор з App Store. Ви можете по-різному виражати себе в спілкуванні з друзями. А передові технології забезпечують конфіденційність вашої інформації.

Повідомлення

Під'єднавшись до Wi-Fi, можна безплатно надсилати повідомлення будь-яким користувачам iPod touch, iPhone, iPad і Mac. Це спілкування можна зробити виразнішим за допомогою анімаційних ефектів, стикерів та інших можливостей. Крім того, дуже зручно ділитися посиланнями та даними про своє місце перебування. А ще можна давати назви груповим чатам, вимикати в них повідомлення і залишати групове листування.

Групові дзвінки FaceTime

Тепер в аудіо- і відеодзвінках через FaceTime можуть брати участь до 32 співрозмовників одночасно. Під час відеозв'язку вікно із зображенням співрозмовника автоматично стає більшим, щоб вам було простіше стежити за перебігом розмови. Почати такий дзвінок можна прямо з групового листування в повідомленнях.

Екранний час

Програми допомагають нам робити дивовижні речі, тому з ними легко втратити відлік часу. Функція «Екранний час» показує, скільки часу ви та ваші діти проводите в застосунках, на сайтах і загалом зі своїми пристроями.

App Store

Програми можуть повністю змінити підхід до навчання і творчості, подарувати нові ігрові враження, підвищити вашу продуктивність. А найкраще місце для пошуку нових застосунків — це App Store. Тут ви швидко знайдете те, що допоможе вам робити улюблені справи на абсолютно новому рівні.

Підходить усе

До iPod touch можна під'єднати зручні навушники, щоб залишитися наодинці з музикою, або бездротові колонки, щоб влаштувати вечірку з танцями, або інші прекрасні аксесуари.

Характеристики
Дисплей
Діагональ дисплея
4"
Вбудована память
32 Гб
Підтримка карти пам'яті
ні
ФМ приймач
Колір
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
MP3-плеєр Apple A2178 32GB Black
MP3-плеєр Apple A2178 32GB Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових