10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
MP3-плеєр Shanling Q1
MP3-плеєр Shanling Q1
MP3-ПЛЕЄР SHANLING Q1 0
MP3-ПЛЕЄР SHANLING Q1 1
MP3-ПЛЕЄР SHANLING Q1 2
MP3-ПЛЕЄР SHANLING Q1 3

MP3-плеєр Shanling Q1

Код: 377945
Закінчився
Продано
Опис

Shanling Q1 — ідейний спадкоємець популярних портативних програвачів M1 і M0. На відміну від попередників, девайс вирізняється оновленим дизайном і збільшеним часом автономної роботи. Корпус Q1 виготовлений із тактильно приємного "заскленого" алюмінію. Варто зазначити й оригінальний округлий дизайн продукту, виготовлений у стилістиці 50-х років, що робить його більш впізнаваним на тлі інших DAP-ів. Схема керування відтворенням представлена фірмовим рифленим колесом, яке розуміє натискання, а також трьома апаратними клавішами, що стали вже класикою. Більш предметне спілкування з пристроєм відбувається за допомогою 2.7-дюймового сенсорного дисплея, який тішить нормальною роздільною здатністю, гарними кутами огляду та прийнятним запасом яскравості. Набір комунікацій об'єднав класичний 3.5-мм аудіоджек і вже звичний порт USB type-C, який знадобиться для заповнення заряду батареї й приєднання плеєра до ПК як USB-ЦАП. До речі, від повного заряду вбудованого Li-Ion акумулятора ємністю 1100 мА·год плеєр живе аж до 21 години в режимі аудіомовлення і приблизно 20 днів — у режимі очікування. На окрему увагу заслуговує застосування в схемотехніці програвача актуального Блютуз-чипа (працює на передавання та приймання) з підтримкою більшості кодеків, включно з передовими aptX HD і LDAC.

За приймання і перетворення цифрового сигналу відповідає популярний мобільний ЦАП ESS Sabre ES9218P (PCM 32 біт/384 кГц), поєднаний із підсилювальним трактом. Показово, що рівень сумарно видаваної потужності становить 80 мВт/32 Ом, чого вистачить навіть для кооперації плеєра з безліччю повнорозмірних навушників. Що стосується безпосередньо характеристик звучання девайса, то тут ситуація частково передбачувана, адже перед нами передусім продукт виробництва Shanling. Це означає, що слухачеві доведеться мати справу з музично орієнтованою моделлю мовлення, досягнутою завдяки акуратному акцентуванню емоційного складника відтворюваних композицій. Бас уміло підкреслений завдяки помірному форсуванню маси та звучить щільно, розбірливо й об'ємно; середні частоти відіграються м'яко, інформативно та мелодійно, тоді як ВЧ відтворюються дзвінко, детально й експресивно, забезпечуючи загальній манері звучання приріст граціозності й особливий ефект залучення. Завершує розповідь про аудіопотенціал Q1 його вміння будувати простору стереопанораму з чітко розділеними звуковими образами.

Характеристики
Підтримка карти пам'яті
так
Підтримка форматів
Диктофон
ні
Додатково
підтримка id3 тегів;, прискорене перемотування;, еквалайзер;, меню російською мовою, з usb-роз'ємом;, двосторонній bluetooth;
Час роботи
Розмір
75 x 62 x 16.5 мм
Вага
137 г
Колір
Ємність акумулятора, мА·год
1100
Стан товару
MP3-плеєр Shanling Q1
MP3-плеєр Shanling Q1