з 09:00 до 21:00
MP3-плеєр Shanling M6 Pro
MP3-плеєр Shanling M6 Pro
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M6 PRO 0
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M6 PRO 1
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M6 PRO 2
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M6 PRO 3
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M6 PRO 4
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M6 PRO 5
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M6 PRO 6

MP3-плеєр Shanling M6 Pro

Код: 377946
Закінчився
Продано
Опис

Shanling M6 Pro — портативний програвач аудіофільського класу. Обладнується парою новітніх ЦАПів виробництва Asahi Kasei. Має триступеневе регулювання рівня посилення. Крім того, продукт відзначився чудовим збиранням, фірмовим лаконічним дизайном і багатим функціоналом. Шасі пристрою, як і в більшості побратимів за ціновою категорією, виготовлене з високоякісного шліфованого алюмінію, тоді як фронтальна та тильна панелі — із загартованого скла. Показово, що для передньої частини виробник вибрав матове скло, яке досить рідко трапляється в сучасній індустрії портативного Hi-Fi. Схема керування "зовнішнім" функціоналом представлена фірмовим натискним колесом із поперечними насічками, доповненим звичними клавішами навігації за треками. Основне ж спілкування з плеєром відбувається за допомогою 4.7" сенсорного дисплея з роздільною здатністю 720P, який тішить, до того ж, гарними кутами огляду та запасом яскравості. Набір інтерфейсів приєднання (зі свого боку) об'єднав три роз'єми для навушників (3.5, 2.5 і 4.4 мм), а також порт USB type-C, який знадобиться насамперед для заповнення заряду акумулятора та приєднання до ПК як USB-ЦАП.

Shanling M6 Pro обладнаний бездротовими інтерфейсами WiFi та Bluetooth, які працюють в "обидва боки". Серед підтримуваних кодеків SBC, AAC, LDAC, AptX, AptX HD і новомодний HWA. Як завжди, протоколи AptX, AptX HD і HWA працюють тільки на передавання. Вагоміший інтерес представляє перетворювальне коло, представлене тандемом аудіофільських ЦАПів AK4497EQ, що підтримують семплування більшості цифрових форматів, зокрема і DSD256. До того ж, AK4497EQ, на відміну від чипів колишніх поколінь, може похвалитися приростом обчислювальних можливостей, що сприятливо впливає на загальну інформативність і технічність звучання. Підсилювальний тракт (зі свого боку) побудований на сітці операційників OPA1622, ADA4610-2 і BUF634, що забезпечують повністю балансний сценарій роботи. До речі, значення сумарно видаваної потужності становить 200 мВт (32 Ом) для 3.5-мм виходу і 600 мВт — для балансу. Що стосується часу автономної роботи, то тут ситуація складається не менш сприятливо, адже від повного заряду батареї на 4000 мА·год плеєр живе аж до 13 годин (режим одиничного ЦАПа).

Інженери Shanling не стали відходити від традицій звукового тюнингу з акцентом на музичному складнику і на прикладі M6 Pro. Це означає, що шанувальникам холодного аналітичного референсу девайс може не підійти, тоді як аудіофіли-меломани неодмінно оцінять перевірений часом шляхетний звук з ухилом у теплоту. Бас підкреслений завдяки акуратному форсуванню маси та відтворюється щільно, рельєфно й енергійно, тішачи водночас гарними роздільною здатністю і швидкістю; середні частоти, яким властиве ефектне балансування між мікро- та макроконтрастами, відіграються чисто, насичено й емоційно, тоді як ВЧ надихають дзвінкістю, багатством обертонів, протяжністю й експресією. До речі, верхи не засмутять надлишковою різкістю, тому власникам світлих IEM-ів особливо переживати не варто. Завершує розповідь про аудіопотенціал програвача його простора та читана стереопанорама, яка вміє відтворювати різні моделі побудови сценічного простору.

Характеристики
Підтримка карти пам'яті
так
Підтримка форматів
Диктофон
ні
Додатково
wi-fi передавання файлів;, airplay;, еквалайзер;, з usb-роз'ємом;, wi-fi 2.4g/5g;, двосторонній bluetooth;, швидка зарядка qc 3.0;, dlna;, підтримка ota;, меню російською мовою, підтримка id3 тегів;, tidal;
Час роботи
Розмір
133.5 x 71 x 17.5 мм
Вага
244 г
Колір
Ємність акумулятора, мА·год
4000
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

MP3-плеєр Shanling M6 Pro
MP3-плеєр Shanling M6 Pro
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових