з 09:00 до 21:00
Туристичний ніж Ganzo G8012-BK
Туристичний ніж Ganzo G8012-BK
ТУРИСТИЧНИЙ НІЖ GANZO G8012-BK 0
ТУРИСТИЧНИЙ НІЖ GANZO G8012-BK 1
ТУРИСТИЧНИЙ НІЖ GANZO G8012-BK 2
ТУРИСТИЧНИЙ НІЖ GANZO G8012-BK 3
ТУРИСТИЧНИЙ НІЖ GANZO G8012-BK 4

Туристичний ніж Ganzo G8012-BK

Код: 552915
Закінчився
Продано
Опис

Ніж моделі Ganzo G8012 варто взяти з собою в подорож або турпохід, у будь-яку експедицію. Він створений у такий спосіб, щоб прийти на допомогу своєму власникові навіть у найскладніші моменти.

Основний матеріал ножа — сталь марки 7Cr17MoV. Вона містить велику кількість вуглецю й може бути загартована до 57 HRC. Водночас корозійна стійкість сплаву без проблем дає змогу використовувати його в умовах підвищеної вогкості. Клинок жорстко зафіксований щодо ручки, що підвищує стійкість ножа до навантажень. 11.5 см із загальної довжини припадає саме на клинок, який має пряме заточування. Поверхня леза матова та чорна. Крім того, що такий ніж має дуже стильний вигляд, він цілком може використовуватися в тактичних цілях.

Ручка виготовлена з пластику ABS. Він належить до групи термопластиків, які відомі міцністю й довговічністю. Чохол зроблений із нейлону та пластику, а ніж утримує всередині за допомогою застібки-липучки. Зі зворотного боку чохла вбудована компактна металева пластина з алмазним напиленням, яка є практичним і легким точилом для рівної ділянки леза. Крім того, у чохол вбудований стропоріз, а в спеціальному гнізді закріплене кресало, яке виймається. До того ж, ручка ножа закінчується невеликим плоским виступом, який виконує роль склобою.

Маючи у своєму розпорядженні ніж Ganzo G8012, можна сміливо вирушати в будь-яку експедицію. Адже він допоможе гідно вибратися, навіть із найекстремальніших ситуацій.

Склобій закріплений на фіксатор різьби. Щоб уникнути зламання різьби, категорично не рекомендується намагатися його відкрутити!

Характеристики
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Туристичний ніж Ganzo G8012-BK
Туристичний ніж Ganzo G8012-BK
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових