10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Apple AirPods Max Sky Blue MGYL3RU/A
Накладні навушники Apple AirPods Max Sky Blue MGYL3RU/A
23 399
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ APPLE AIRPODS MAX SKY BLUE MGYL3RU/A 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ APPLE AIRPODS MAX SKY BLUE MGYL3RU/A 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ APPLE AIRPODS MAX SKY BLUE MGYL3RU/A 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ APPLE AIRPODS MAX SKY BLUE MGYL3RU/A 3
Накладні навушники Apple AirPods Max Sky Blue MGYL3RU/A 4

Накладні навушники Apple AirPods Max Sky Blue MGYL3RU/A

Код: 275511
В наявності

В подарунок - Сертифікат 150 грн на другий товар в замовленні

З 7 березня по 31 березня
29 999 грн
23 399 грн
Обраний колір: Sky Blue

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Максимальний комфорт

Повнорозмірні навушники AirPods Max були спроектовані таким чином, щоб забезпечити комфортну посадку і неймовірну якість звучання. Оптимальне прилягання до голови будь-якої форми і розміру дає можливість відчути потужний і чистий звук. Чашки навушників з анодованого алюмінію повертаються незалежно одна від одної для рівномірного розподілу тиска. Амбушури із оптимізованого піноматеріала з ефектом пам'яті покриті м'якою і приємною на дотик сітчастою тканиною. Вони повністю закривають вухо, забезпечуючи відмінну звукоізоляцію.

Надійний преміальний дизайн

Широкий верх оголів'я з дихаючої міцної сітчастої тканини мінімізує тиск на голову і розподіляє вагу навушників по всій площі, щоб уникнути неприємних відчуттів при тривалому носінні. Дужка оголів'я виготовлена з міцної і гнучкою нержавіючої сталі. Для того, щоб амбушюри оптимально прилягали до голови, телескопічні дужки плавно висуваються і надійно фіксуються в різних положеннях.

Чисте яскраве звучання

Унікальна технологія активного шумозаглушення враховує масу факторів, в тому числі форму вашого вуха і положення навушників, щоб відсікти всі зовнішні звуки і дозволити вам зосередитися на музиці. Унікальний драйвер забезпечує точну передачу звуку і мінімальні спотворення, він насичує музику яскравим басами, глибокими середніми частотами і чистими високими звуками, щоб ви могли повністю зануритися в звучання.

Технологія обчислювального аудіо

Кожен навушник оснащений сучасним 10-ядерним чіпом Apple H1, який в поєднанні з інноваційним програмним забезпеченням і передовою технологією обчислювального аудіо забезпечують неймовірно потужне та чисте звучання. Чіп задіює всі 10 ядер, щоб блокувати зовнішні шуми і мінімізувати затримку при відтворенні. Адаптивний еквалайзер враховує форму вуха і посадку і автоматично регулює параметри відтворення для отримання ідеально збалансованого звуку.

Об'ємний звук як в кінотеатрі

Унікальна функція динамічного відслідковування рухів голови задіює вбудовані акселерометри і гіроскопи, щоб спільно з iPhone або iPad стежити за вашими рухами і налаштовувати звучання залежно від положення пристрою.

Один дотик для налаштування

Просто піднесіть ваші AirPods Max до iPhone або iPad і підключіть їх до пристрою одним дотиком на дисплеї. Навушники миттєво перемикаються між пристроями. Якщо ви слухаєте музику на iPad, а в цей час вам дзвонять на iPhone, ваші AirPods Max автоматично переключаться на розмову.

Зручний регулятор

Завдяки регулятору Digital Crown ви зможете відповідати на телефонні дзвінки, регулювати гучність, активувати Siri, перемикати треки.

Музика звучить так довго, як ви цього хочете

AirPods Max забезпечують до 20 годин відтворення при включеному режимі активного шумозаглушення. Навушники швидко заряджаються через роз'єм Lightning. Навіть 5-хвилинної підзарядки досить для 1.5-годинного прослуховування. Якщо помістити навушники в чохол Smart Case, вони автоматично перейдуть в режим наднизького енергоспоживання для економії заряду.

Чохол на допомогу акумулятору

Щоб зберегти заряд якомога довше - помістіть навушники в тонкий і м'який чохол Smart Case, який йде в комплекті. Навушники будуть не тільки захищені, а й перейдуть в режим наднизького енергоспоживання.

П'ять кольорів. Ніякої монотонності

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
бездротовий
Інтерфейс під'єднання
Bluetooth
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
до 20 год
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
аудіокабель відсутній
Фізичні параметри
Колір
синій
Вага
384.8 г
Додаткові властивості
Призначення
для спорту, для неї, іміджеві, для нього
Оснащення
зі швидкою зарядкою, регулятор гучності
Умови товару
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Накладні навушники Apple AirPods Max Sky Blue MGYL3RU/A
Накладні навушники Apple AirPods Max Sky Blue MGYL3RU/A
29 999 грн 23 399 грн