з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Sven AP-U1500MV Black
Накладні навушники Sven AP-U1500MV Black
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SVEN AP-U1500MV BLACK 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SVEN AP-U1500MV BLACK 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SVEN AP-U1500MV BLACK 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SVEN AP-U1500MV BLACK 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SVEN AP-U1500MV BLACK 4
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SVEN AP-U1500MV BLACK 5
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SVEN AP-U1500MV BLACK 6
Накладні навушники Sven AP-U1500MV Black 7

Накладні навушники Sven AP-U1500MV Black

Код: 578534
Закінчився
Продано
Опис

Об'ємний звук та різноманітні опції для кастомізації – чого ще можна бажати від ігрової гарнітури? Звичайно ж, відмінного рівня комфорту та надійності, а ще можливості легко та із задоволенням спілкуватися з соратниками по команді. І все це є у представлених нещодавно компанією SVEN геймерських навушниках AP-U1500MV. Пристрій пропонує кіберспортсменам не тільки новий рівень занурення в ігри, але й справжні переваги у віртуальних баталіях – об'ємний звук 7.1 дозволяє чіткіше локалізувати супротивників та інші джерела небезпеки.

LED-підсвічування, що відключається, дає можливість тонко керувати ігровою атмосферою і приваблює погляди оточуючих. Увімкнення підсвічування та налаштування звуку виконуються за допомогою спеціального ПЗ, що дозволяє надати пристрою індивідуальність та забезпечити його максимальну відповідність запитам та потребам конкретного користувача. Високий рівень комфорту та пасивної звукоізоляції досягається за рахунок зручного оголов'я та м'яких амбушюрів, які спільно дозволяють досягти ідеального прилягання гарнітури до голови.

Окремою особливістю навушників SVEN AP-U1500MV є кабель. Перше, що привертає увагу – це, звичайно, стильне і міцне тканинне обплетення. Вона не тільки захищає від перетирання та інших пошкоджень, а й запобігає заплутуванню. А ще на кабелі розміщений зручний пульт, завдяки якому можна буквально одним рухом керувати гучністю, мікрофоном та підсвічуванням, ні на секунду не відриваючись від ігрового процесу. Підключення до джерела здійснюється за допомогою USB, що дозволяє досягти найвищого рівня якості звучання, за яке відповідальні висококласні динаміки діаметром 50 мм з неодимовими магнітами.

Ну і, звичайно, не можна не сказати про мікрофон, який можна за бажанням знімати та встановлювати назад залежно від сценарію використання ігрових навушників. Завдяки вітрозахисту та високій чутливості -42 Дб він дозволяє легко та ефективно спілкуватися з соратниками по команді під час найспекотніших ігрових баталій. 

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс під'єднання
USB Type-A
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Чутливість мікрофона
42 дБ
Частотний діапазон мікрофона
100 - 20000 Гц
Звук
Частотний діапазон навушників
50 - 20000 Гц
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
без акумулятора
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
2.2 м
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
360 г
Додаткові властивості
Призначення
для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Sven AP-U1500MV Black
Накладні навушники Sven AP-U1500MV Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових