з 09:00 до 21:00
Настільна плита Grunhelm ghp-5844s
Настільна плита Grunhelm ghp-5844s

Настільна плита Grunhelm ghp-5844s

Код: 375042
Закінчився
Продано
Опис

Базовий варіант електричної плити

Плита настільна Grunhelm GHP-5844S являє собою універсальний базовий варіант електричного пристрою, який застосовують у побутових цілях для створення страв повсякденного меню. Вона має скромні габарити і нейтральний дизайн, в якому сталева поверхня дозволить плиті легко вписатися в будь-інтер'єрні рішення. Сірий колір гарний у питаннях маскування забруднень, тому очищення від них буде максимально простим.

Плоский нагрівальний елемент

Над варильною зоною встановлений ТЕН плоского формату. Він розігрівається при підключенні до електриці. Дані нагрівальні елементи міцні по своїй структурі і мають гарний ресурс продукування спека, за рахунок чого ви можете поставити каструлю з їжею прямо на нього – зона передасть температуру посуді і почнеться приготування.

Дві варильні зони на панелі

Дана варильна поверхня складається з двох конфорок спиралеобразного формату. Дві варильні зони дозволять готувати кілька страв одночасно. Кожна з представлених конфорок дорівнює по потужності і діаметру (1.2 кВт).

Поворотні рукоятки управління

Кожній з варильних зон відповідає своя рукоять управління. Вони мають простий і зрозумілий механізм, при якому активація відбувається при повороті необхідного регулятора. Важелі розташовані під тією зоною, контролем якою вони займаються.

Індикатор підключення до мережі

Около рычагов управления варочной зоной на фронтальной части расположен световой индикатор. Он загорается красным, когда устройство подключено к сети и продуцирует жар. Такой предупредительный механизм позволит видеть, что панель горяча, а это поможет предупредить возможные травмы окружающих, которые будут понимать, что в данный момент конфорка опасна.

 

Вид: Настольная плита

Тип: Электрический

Мощность, Вт: 2100

Тип управления: Механическое

Количество конфорок: 2

Функции: Индикатор включения

Габариты (ВхШхГ), см: 45х9.2х25

Габариты в упаковке (ВхШхГ), см: 49х10.5х33

Основний матеріал/корпусу: Нержавіюча сталь

Живлення: Мережа

Вага, кг: 3.5

Колір: Сірий

Характеристики
Основні
Тип
електрична плита
Варильна поверхня
Кількість конфорок
2
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Настільна плита Grunhelm ghp-5844s
Настільна плита Grunhelm ghp-5844s
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових