10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Настільна плита Grunhelm GI-A2018 індукційна
Настільна плита Grunhelm GI-A2018 індукційна
НАСТІЛЬНА ПЛИТА GRUNHELM GI-A2018 ІНДУКЦІЙНА 0
НАСТІЛЬНА ПЛИТА GRUNHELM GI-A2018 ІНДУКЦІЙНА 1
НАСТІЛЬНА ПЛИТА GRUNHELM GI-A2018 ІНДУКЦІЙНА 2
НАСТІЛЬНА ПЛИТА GRUNHELM GI-A2018 ІНДУКЦІЙНА 3
НАСТІЛЬНА ПЛИТА GRUNHELM GI-A2018 ІНДУКЦІЙНА 4

Настільна плита Grunhelm GI-A2018 індукційна

Код: 496770
Закінчився
Продано
Опис

Принцип індукції

Варильна поверхня Grunhelm GI-A2018 призначена для приготування їжі, яка завдяки індукційному принципом роботи буде готова набагато швидше, ніж якби її готували на будь-якому іншому джерелі спека. Індукція хороша тим, що нагріває виключно посуд, в якій знаходиться їжа, а це значить, що тепло витрачається здраво, а не йде на нагрів прилеглих поверхонь, як це часто буває у електричних або газових приладів.

Склокерамічна панель

Сама поверхня приладу відлита зі склокераміки. Такий варіант вручений поверхні стійкий до пошкоджень механічного типу, а також не деформується при нагріванні, що також важливо. В цілому склокераміка виглядає дуже стильно, тому ви не відчуєте проблем з приводу поєднання її з уже наявними приладами. А витирати її після роботи простіше простого, з огляду на те, що сама панель не розігріта і бруд не прилипає до неї.

Одна конфорка

У даній конфігурації використана одна конфорка, яка має потужність 2 кВт. Такого рівня спека цілком вистачає для забезпечення безпроблемної готування здебільшого страв щоденного меню.

Сенсорне управління

Перед вами техніка нового покоління, яка відрізняється гранично простим управлінням. Сенсорні кнопки стали основою для взаємодії з варильною поверхнею. Дисплей допоможе контролювати всі задані параметри і періодично вносити в них зміни, якщо того вимагає рецептура або конкретні умови. Зрозумілий інтерфейс представлений іконками і україномовними позначеннями.

Програмування таймера

Таймер даної вручений поверхні дозволить не стежити весь час за підготовлювану їжею, а паралельно з приготуванням виконувати інші завдання по будинку або роботи. Після закінчення заданого періоду техніка відключиться.

Характеристики
Основні
Тип
електрична плита, індукційна плита
Керуванння
сенсорне
Потужність підключення
2 кВт
Варильна поверхня
Кількість конфорок
1
Діаметр конфорок
16 х 27 см
Фізичні параметри
Колір
чорний
Матеріал корпусу
пластик
Додаткові
Особливості
таймер, захист від перегріву, дисплей
Умови товару
Стан товару
Настільна плита Grunhelm GI-A2018 індукційна
Настільна плита Grunhelm GI-A2018 індукційна