10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Xiaomi Mi AirDots Youth Edition White вакуумні з мікрофоном
Бездротові навушники Xiaomi Mi AirDots Youth Edition White вакуумні з мікрофоном

Бездротові навушники Xiaomi Mi AirDots Youth Edition White вакуумні з мікрофоном

Код: 121828
Закінчився
Продано
Опис

НАВУШНИКИ ВАКУУМНІ БЕЗПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ XIAOMI MI AIRDOTS YOUTH EDITION

Якщо ви думаєте, що бездротовим навушникам ще далеко за якістю звуку до провідних аналогів, то Xiaomi Mi AirDots з легко вас переконають. Інноваційні навушники формату True-Wireless (повністю без проводів) об'єднали в собі всі сучасні напрацювання в сфері аудіотехніки: великий магнітний драйвер на 7.2 мм для соковитого баса і мелодійного вокалу, Bluetooth 5.0 для надійного з'єднання, розумний кейс для неймовірної автономності до 12 годин без підзарядки і, звичайно, сенсорні зони для зручного управління.


Пізнайте комфорт

Мінімальна вага і анатомічна ергономіка. Часи масивних і важких навушників, від яких нестерпно болять вуха, давно пройшли, адже вага Сяомі Мі Аірдотс становить всього лише 4.2 г, а унікальна форма в точності повторює контури вушної раковини. Варто тільки вставити AirDots у вуха, як Ви перестанете їх відчувати, залишившись наодинці зі своєю улюбленою музикою.


Тонка мембрана і великий динамік

Якість звуку понад усе
Поєднання тонкої мембрани і динамічного драйвера діаметром 7.2 мм забезпечують насичене звучання музики будь-яких жанрів:
• Вишукано деталізований вокал і разюче чіткі верхні частоти
• Об'ємні середні частоти з повним ефектом занурення
• Соковиті баси не хриплять і не зриваються навіть на максимальній гучності
Над програмним забезпеченням нових Xiaomi Mi AirDots працювали професійні звукорежисери і програмісти, що дозволило досягти досконалої калібрування. ЭйрДотс – це ті навушники, з якими не захочеться запускати еквалайзер.


Розумний кейс

Стильно. Практично. Надійно.
Боїтеся втратити свої нові навушники або залишитися без заряду в найневідповідніший момент? Комплектний кейс не допустить таких неприємностей, адже стильний аксесуар виконує відразу 2 незамінні функції:
* Всередині кейса ваші навушники завжди разом і надійно захищені від подряпин, потертостей та інших пошкоджень. До того ж ймовірність втратити кейс набагато нижче, ніж навушники окремо
• XIAOMI MI AIRDOTS самі по собі мають цілком солідної автономністю до 4 годин роботи на максимальній гучності, а кейс дозволяє додатково зарядити їх ще 3 рази. За рахунок чого досягається зовсім неймовірний показник – до 12 годин музики без зупинок!

Швидкий і стабільний

Можете сміливо залишати смартфон в зручному місці і займатися на будь-яких тренажерах в залі або спокійно ходити по квартирі, залишивши телефон в кімнаті: завдяки сучасному протоколу Bluetooth 5.0 навушники зможуть впевнено зберігати коннект зі смартфоном на відстані до 15 метрів, незважаючи на стіни та інші перешкоди. Крім цього, до переваг нового стандарту відносяться несприйнятливості до завад і абсолютно синхронний звук в обох навушниках.


Двостороннє стерео

Розмови з комфортом
Xiaomi Mi AirDots – це універсальні навушники. Саме тому для розмов вони адаптовані нітрохи не менше, ніж для музики. 2 мікрофони дозволяють записувати і передавати ваш голос в ідеальній якості і без сторонніх шумів.
 

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.0
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Діаметр динаміків
7.2 мм
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
106 дБ
Опір
16 Ом
Живлення
Час роботи в режимі відтворення
до 5 год
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
4.2 г
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для дітей, іміджеві, для спорту, для нього
Умови товару
Комплектація
навушники, кабель USB для заряджання, документація
Стан товару
Бездротові навушники Xiaomi Mi AirDots Youth Edition White вакуумні з мікрофоном
Бездротові навушники Xiaomi Mi AirDots Youth Edition White вакуумні з мікрофоном