з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Hoco ES20 White вкладиші з мікрофоном
Бездротові навушники Hoco ES20 White вкладиші з мікрофоном

Бездротові навушники Hoco ES20 White вкладиші з мікрофоном

Код: 136003
Закінчився
Продано
Опис

Бездротові навушники Hoco ES20 належать до нового покоління - True Wireless Stereo відсутні дроти і кожен навушник можна використовувати окремо.

Зовнішній вигляд і функціонал у нього аналогічний AirPods від компанії Apple.

Сенсорна панель управління дозволяє викликати голосового помічника, поставити музику на паузу або керувати вхідними викликами. У комплекті до них йде бокс для зберігання і зарядки, який забезпечує 3-4 повні перезарядки двох навушників. Аксесуар сумісний з пристроями на платформах IOS і Android.

Дизайн і зручність

Бездротові навушники Hoco ES20 виконані у впізнаваному мінімалістичному дизайні і мають ергономічну форму, яка враховує анатомічну будову вуха. Навушники надійно сидять у вусі, не тиснуть і не натирають.

Керування

Бездротові навушники Hoco ES20 необхідно синхронізувати їх з мобільним пристроєм всього один раз, всі наступні підключення будуть проходити автоматично. Для того що б вимкнути бездротові навушники, необхідно просто покласти їх назад в кейс.
Кожен навушник оснащений сенсорною кнопкою управляти всіма встановленими функціями, наприклад: Доторкнувшись один раз, можна поставити на паузу трек або відповісти на дзвінок. Двічі торкнувшись, перемотати плей-лист на пісню вперед. А якщо утримати довше, то можна викликати голосового помічника або скинути вхідний дзвінок, що надійшов на мобільний пристрій.

Кейс для зберігання і акумулятор

Ємності вбудованого в Hoco ES20 акумулятора вистачає на 2,5 години відтворення музики, а коли заряд навушників закінчиться, просто покладіть спеціальний кейс.

У режимі очікування навушники працюють до 200 годин.

Рівень заряду навушників показується на дисплеї мобільного пристрою. На навушниках і кейсі є світлові індикатори, які допоможуть вам орієнтуватися, чи відбулося з'єднання з гаджетом і зарядився чи аксесуар.

Гарнітура

Бездротові навушники Hoco ES20 оснащені версією Вluеtооth 5.0 і мікрофоном, чим забезпечується стабільна передача сигналу та можуть бути використані в якості гарнітури. Ви зможете оперативно відповідати на вхідні дзвінки. Під час розмови співрозмовник буде прекрасно чути ваш голос без побудованого шуму і перешкод. Розмовляти через гарнітуру не тільки зручно, але й більш безпечно в тих ситуаціях, коли зайняті обидві руки: під час керування автомобіля або при їзді на велосипеді.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вкладиші
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Живлення
Час роботи в режимі відтворення
до 4 год
Фізичні параметри
Колір
білий
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Hoco ES20 White вкладиші з мікрофоном
Бездротові навушники Hoco ES20 White вкладиші з мікрофоном
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових