з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Bose 700 Luxe Dark Gray безпровідні з мікрофоном
Накладні навушники Bose 700 Luxe Dark Gray безпровідні з мікрофоном
13 399

Накладні навушники Bose 700 Luxe Dark Gray безпровідні з мікрофоном

Код: 207351
В наявності
13 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Ви чуєте і вас чують як ніколи раніше

Навушники Bose Noise Cancelling Headphones 700 виправдовують – і навіть перевершують – усі ваші очікування. Тільки уявіть: розумні навушники, які дозволяють легко залишатися на зв'язку з навколишнім світом завдяки голосовим помічникам. А ще ви можете з упевненістю відповідати на дзвінки завдяки неперевершеній мікрофонній системі для розпізнавання голосу. Більше того, навушники підтримують Bose AR, першу у своєму роді аудіоплатформу доповненої реальності, яка робить емоції яскравішими.

Адаптивна мікрофонна система для чудового розпізнавання голосу

Навушники Bose Headphones 700 оснащені неперевершеною системою із чотирма мікрофонами, яка чуйно вловлює ваш голос, пригнічуючи зовнішні шуми. Ви чуєте і вас чують як ніколи раніше - навіть якщо навколо шумно.

Комфортні

Бездротові навушники Bose з абсолютно новим дизайном ви самі відчуєте різницю. Стильна, легка дужка з нержавіючої сталі з м'якими чашками навушників, розташованими під кутом для комфортної посадки. Внутрішня сторона виконана з м'якої гелевої підкладки, яка добре прилягає до голови та не сплутує волосся.

Ви чуєте навколишній світ. На своїх умовах

Headphones 700 Bose продовжує вдосконалювати власні досягнення. Тепер завдяки 11 рівням шумозаглушення ви можете створювати максимально комфортну для себе атмосферу. Щоб відгородитись від зовнішнього шуму, можна поступово піднімати рівень придушення шуму до максимального. Або, навпаки, знизити його, щоб чути все навколо так само ясно, як без навушників. Якщо потрібно швидко звернутися до співрозмовника, використовуйте режим розмови, який можна увімкнути спеціальною кнопкою. У цьому режимі музика ставиться на паузу, і ви починаєте чути звуки оточення в навушниках через мікрофонну систему, це дуже зручно, коли ви замовляєте каву або хочете поговорити з колегою.

Використовуйте свій смартфон по максимуму, не дістаючи його з кишені

Bose AR - це перша у своєму роді аудіоплатформа доповненої реальності, яка відкриває нові грані звукових відчуттів і дозволяє залишатися на зв'язку з віртуальним і реальним світом одночасно. Об'єднуючи в собі можливості портативних аудіопродуктів, мобільних пристроїв та вбудованих додатків, Bose AR перетворює подорожі, заняття спортом, навчання, ігри та багато іншого на джерела унікальних вражень, доповнюючи вашу реальність через слухове, а не зорове сприйняття.

Як працює Bose AR

Продукти з підтримкою Bose AR оснащені вбудованими датчиками руху, які визначають положення голови та рухи тіла. Програми з Bose AR можуть використовувати цю інформацію, а також дані про місцезнаходження з вашого мобільного пристрою, щоб пропонувати вам аудіоконтент, пов'язаний з вашим місцезнаходженням та вашими діями.

А як щодо музики. Вона прекрасна як завжди

Bose Headphones 700 забезпечують по-справжньому якісний звук, коли ви слухаєте музику. Ви буквально поринає в неї, адже фірмовий активний еквалайзер забезпечує насичений звук на будь-якій гучності. Музика завжди звучатиме чисто і без спотворень, навіть якщо ви вирішите зробити тихіше чи гучніше.

Додаток Bose Music: керування, що настроюється

Програма Bose Music ще більше розширює ваші можливості керування і при налаштуванні параметрів, і при прослуховуванні музики, забезпечуючи спільну роботу розумних продуктів Bose для яскравіших емоцій.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
комбінований
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack), Bluetooth
Комплектація
кабель USB, зарядний кейс, аудіокабель
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
вбудований
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
до 20 год
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.06 м
Фізичні параметри
Колір
сірий
Матеріал амбушюр
шкіра
Матеріал навушників
метал
Додаткові властивості
Призначення
іміджеві, для нього, для неї
Оснащення
вологозахист IPX4
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Bose 700 Luxe Dark Gray безпровідні з мікрофоном
Накладні навушники Bose 700 Luxe Dark Gray безпровідні з мікрофоном
13 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових