10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Hator Hellraizer HTA-814 White
Накладні навушники Hator Hellraizer HTA-814 White
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ HATOR HELLRAIZER HTA-814 WHITE 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ HATOR HELLRAIZER HTA-814 WHITE 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ HATOR HELLRAIZER HTA-814 WHITE 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ HATOR HELLRAIZER HTA-814 WHITE 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ HATOR HELLRAIZER HTA-814 WHITE 4
Накладні навушники Hator Hellraizer HTA-814 White 5

Накладні навушники Hator Hellraizer HTA-814 White

Код: 297355
Закінчився
Продано
Опис

Зручний девайс

Стильні навушники Hator Hellraizer виглядають бездоганно і гарантують чудовий насичений звук. Яскравий, агресивний дизайн ідеально підходить для потужних ігрових баталій, а повнорозмірні накладки типу Over Ear забезпечують максимальний ефект занурення у віртуальну реальність.

Продумана ергономіка

Попри зовнішню громіздкість вага конструкції всього 260 г, що дозволяє без проблем користуватися гарнітурою повсюдно. Накладні, закриті амбушури зручно і м'яко лягають на вуха, забезпечуючи ізоляцію від зовнішніх подразників. Каркас з високоміцного пластику не схильний до стирання, що забезпечує тривалий термін служби. Нагілов'я з металевими вставками та фіксацією в чотирьох місцях стійке до зносу, надійне і зручне в експлуатації.

Корисний бонус

Наявність мікрофона на дужці дає можливість підтримувати зв'язок з командою, а також стане в пригоді для спілкування в онлайн-режимі з рідними та близькими. Універсальність моделі дозволить зручно відрегулювати мікрофон по висоті. Завдяки тому, що дужка знімна, нічого не завадить вам вільно рухатися і гарнітуру можна завжди взяти з собою, вирушаючи на прогулянку, щоб не розлучатися з улюбленою музикою ні на хвилину.

Максимальний комфорт

М'які, приємні до тіла, амбушури з якісної екошкіри не викликають дискомфорт при тривалому носінні, і забезпечують щільне облягання вушних раковин, блокуючи зовнішні шуми. Ефект пам'яті матеріалу підвищує комфорт від використання. Довжина наголів'я і положення мікрофона легко регулюється по висоті голови так, що кожен користувач зможе налаштувати систему з максимальним комфортом для себе особисто. У навушниках зручно як дорослим, так і підліткам.

Керування в один клік

Спеціальний блок на дроті дає можливість контролювати рівень гучності стереосистеми. Регулятор встановлений на зручній висоті, що виключає випадкове включення. Стандартний роз'єм mini-Jack 3,5 мм гарантує синхронізацію з більшістю сучасної техніки. Довжини кабелю досить для комфортної роботи і свободи дій. Одностороннє підключення зручно на практиці, адже кабель менше схильний до заплутування.

Якісний звук

50-міліметрові динаміки з неодимовими магнітами та композитною мембраною забезпечують бездоганне стереозвучання і широкий частотний діапазон в межах від 15 до 25000 Гц. Оформлення сприяє насиченому звуку, а також дає ефект занурення. Доступний повний спектр звукових частот від глибоких нижніх басів до чистих верхніх нот. Імпеданс у 20 Ом забезпечує мінімальний рівень спотворень, а номінальна чутливість в 92 дБ гарантує приголомшливо чистий звук.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack)
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
без шумозаглушення мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Чутливість навушників
92 дБ
Опір
20 Ом
Активне шумопоглинання
без активного шумопоглинання
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
без акумулятора
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.2 м + 1 м
Фізичні параметри
Колір
білий
Додаткові властивості
Призначення
ігрові, для нього, для неї
Оснащення
гнучкий тримач мікрофона
Умови товару
Стан товару
Накладні навушники Hator Hellraizer HTA-814 White
Накладні навушники Hator Hellraizer HTA-814 White