з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Epos GTW 270
Бездротові навушники Epos GTW 270
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 3
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 4
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 5
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 6
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 7
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 8
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 9
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 10
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 11
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 12
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ EPOS GTW 270 13
Бездротові навушники Epos GTW 270 14

Бездротові навушники Epos GTW 270

Код: 353598
Закінчився
Продано
Опис

GTW 270 Hybrid

Нехай весь світ трохи почекає. EPOS gtw система 270 Hybrid відтворюють звук найвищої якості. Завдяки продуманій ергономіці навушники надійно тримаються на своєму місці і ніколи не стомлюють, тому грати в них можна, скільки завгодно зі справжнім задоволенням. А оскільки це ще і серія EPOS Hybrid, то і підключати їх можна, як зручніше: просто через Bluetooth або через фірмовий адаптер USB-C з можливістю грати в режимі aptX Low Latency. Бездротові gtw система 270 Hybrid від EPOS - це ваш персональний мобільний портал в нові світи високоякісного аудіо-портал, який завжди відкритий і завжди з вами.


Сумісність: смартфони, мобільні телефони, комп'ютери і софтфони, ігрові консолі PS5, PS4, Switch (і інші моделі Nintendo).

Виняткової якості звук де завгодно

Просто надягаємо свої бездротові gtw система 270 Hybrid - і галаслива повсякденність залишається зовні, за межами уваги. Адаптер USB-C у поєднанні з новітніми кодеком aptX™ Low Latency до межі скорочують час проходження сигналу між ігровим пристроєм і навушниками і забезпечують виняткову якість звуку в грі, відкриваючи новий світ аудіо високого дозволу.

При цьому вбудовані мікрофони передають голос завжди чисто і чітко, а завдяки зарядного кейсу навушники в автономному режимі працюють не 5, а цілих 20 годин (з повним навантаженням). І все це час ергономічні і комфортні gtw система 270 Hybrid надійно тримаються на своєму місці і ніколи не стомлюють, а значить, ніщо не заважає насолоджуватися повноцінним иммерсивным звуком і відпочивати від буденної суєти. Навіть на ходу!

Компактний зарядний кейс

Практичний і стильний кейс з анодованого алюмінію і одночасно - мобільний зарядний пристрій. Повного заряду акумуляторів навушників вистачає на 5 годин роботи, а з підзарядкою від батареї кейса в автономному режимі вони працюють до 20 годин. І весь цей час ваша gtw система 270 Hybrid забезпечує виняткової якості звук і зв'язок в іграх, у тому числі і коли ви граєте (або слухаєте музику) в транспорті або просто на ходу.

Зручна ергономічна конструкція

Легкі і міцні gtw система 270 Hybrid зроблені так, щоб у них було завжди однаково зручно. Завдяки добре продуманій ергономіці навушники природним чином адаптуються до анатомії вушних каналів, надійно утримуються у вухах і не доставляють ніякого дискомфорту навіть якщо не знімати їх дуже довго.

Подвійне підключення

Адаптер USB-C і кодек aptX Low Latency гарантують ідеальну якість звуку і мінімальну затримку в одноканальному режимі, а канал Bluetooth 5.1 - в двоканальному, коли працюють і навушники і мікрофон.

Закриті навушники-вкладиші

Завдяки своїй унікальній формі, м'які вкладиші створюють оптимальну акустичну ізоляцію, а закрита конструкція навушників ефективно знижує будь-які зовнішні шуми. Тому незважаючи на свої скромні розміри, ваші бездротові gtw система 270 Hybrid, як справжні геймерські навушники, не тільки відкривають вам всю яскраву і живу аудиоатмосферу ігрової реальності, але зроблять усе, щоб ніякі шуми і перешкоди не відволікали вас від гри.

Тільки якісний звук в іграх

Проста, але ефективна система шумоізоляції допомагає навушникам відтворювати аудіо найвищої якості, з глибокими потужними басами, природними середніми і виразними високими частотами. А хороший звук, як відомо - це один з основних елементів реалізму ігрового світу. І чим він якісніше, могутніше і виразніше, тим більше задоволення приносить геймплей, і тим цікавіше і більш захоплююче гра. Так що, надягаємо свої нові gtw система 270 Hybrid і вперед - в нові світи за новими враженнями!

Компактні і ергономічні

внутрішньоканальні Закриті gtw система 270 Hybrid - це дуже маленькі і легкі навушники, які сконструйовані так, щоб грати і слухати музику в них можна було скільки завгодно і без будь-якого дискомфорту. Завдяки добре продуманій ергономіці вкладишів ці навушники природним чином адаптуються до вушних каналів, завжди надійно тримаються на своєму місці, ефективно ізолюють слух від зовнішнього шумового фону, але при цьому не тиснуть і не стомлюють, навіть коли не знімати їх довше звичайного.

Створені для мобільних геймерів

Адаптер USB-C і кодек aptX Low Latency гарантують ідеальну якість звуку і мінімальну затримку в одноканальному режимі, а канал Bluetooth 5.1 - в двоканальному, коли працюють і навушники і мікрофон.

Мультиплатформенна сумісність

Завдяки адаптера USB-C і режиму aptX Low Latency, а також підтримці Bluetooth навушники однаково якісно працюють зі смартфонами, комп'ютерами та ігровими консолями.

Захист IPX5

Сертифікат відповідності вимогам стандарту IPX 5 означає, що ці навушники захищені від бризок води, вологи та поту та їх можна носити під невеликим дощем.

Gtw система 270 Hybrid

Нехай весь світ трохи почекає. Нові gtw система 270 Hybrid відтворюють звук найвищої якості. А оскільки це ще і серія EPOS Hybrid, то і підключати їх можна, як зручніше: просто через Bluetooth або через фірмовий адаптер USB-C з можливістю грати в режимі aptX Low Latency. Завдяки продуманій ергономіці навушники надійно тримаються на своєму місці і ніколи не стомлюють, а значить, ніщо не заважає насолоджуватися повноцінним иммерсивным звуком і відпочивати від буденної суєти. Навіть на ходу!

Високоякісний звук в мобільному режимі

Адаптер USB-C у поєднанні з новітніми кодеком aptX™ Low Latency до межі скорочують час проходження сигналу між ігровим пристроєм і навушниками і забезпечуючи виняткову якість звуку в грі, відкриваючи новий світ аудіо високого дозволу. Просто надягаємо свої gtw система 270 Hybrid - і галаслива повсякденність залишається зовні, за межами уваги. Бездротові gtw система 270 Hybrid від EPOS - це ваш персональний портал в нові світи високоякісного аудіо, який завжди відкритий і завжди з вами.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Конструкція
Тип конструкції
вакуумні
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
100 дБ
Опір
16 Ом
Фізичні параметри
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Epos GTW 270
Бездротові навушники Epos GTW 270
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових