10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Takstar PRO82
Накладні навушники Takstar PRO82
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ TAKSTAR PRO82 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ TAKSTAR PRO82 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ TAKSTAR PRO82 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ TAKSTAR PRO82 3

Накладні навушники Takstar PRO82

Код: 353642
Закінчився
Продано
Обраний колір: Picture
Опис

Накладні Takstar PRO82 — якісні повнорозмірні навушники середньобюджетного позиціювання. Крім збалансованого звучання, продукт потішить покупця належним складанням і лаконічним дизайном. Обладнаний трирівневими регуляторами баса. Постачаються у твердому кейсі, що схожий на "дипломат".

Корпус PRO82 складається як із пластикових (шарніри, внутрішня частина чаш), так і металевих (основа чаш, дуга наголів'я) деталей, що безумовно плюс, адже далеко не всі бюджетні повнорозміри можуть похвалитися наявністю металу у своїй конструкції. Варто зазначити, що чаші обертаються у двох площинах, що, як мінімум, стане в пригоді під час носіння навушників на шиї. Щодо зручності посадки, то тут ситуація досить сприятлива, адже для комфортнішого прослуховування моніторів передбачена м'яка "подушка" наголів'я, а також спеціальні амбушури з дуже м'якої акустичної піни та шкірозамінника. Важливо згадати й про знімний тип підведення кабелю до лівої чаші, що теж додає пристрою балів.

Усередині закритих чаш розміщені 40-мм динамічні випромінювачі, які дістали оригінальний звуковий тюнинг. Насамперед ідеться про якийсь компроміс між V-подібним і моніторним звучанням, що є досить непоганим варіантом як для студійної (інді) роботи, так і для меломанських цілей. Бас, бувши акцентованим навіть у початковій позиції селектора, відіграється об'ємно, розбірливо й енергійно; середина звучить природно, вагомо та музично, тоді як ВЧ подаються дзвінко, детально та граційно, тішачи виправданою кількістю в загальній тональній гамі. Завершує розповідь про аудіопотенціал Takstar PRO82 опція вже згаданих регуляторів баса (макс. +6 дБ), що дають змогу підлаштувати звучання з огляду на особисті переваги слухача.

Крім головного складника, всередині масивного картонного паковання міститься знімний кабель, жорсткий пластиковий кейс з алюмінієвими вставками, а також м'який чохол на затяжці.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack)
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
96 дБ
Опір
26 Ом
Активне шумопоглинання
без активного шумопоглинання
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
без акумулятора
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.6 м
Фізичні параметри
Колір
срібний
Вага
235 г
Матеріал амбушюр
шкіра
Додаткові властивості
Призначення
для нього
Оснащення
регульоване наголів'я
Умови товару
Стан товару
Накладні навушники Takstar PRO82
Накладні навушники Takstar PRO82