з 09:00 до 21:00
Дротові навушники Shanling AE3 Blue
Дротові навушники Shanling AE3 Blue
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING AE3 BLUE 0
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING AE3 BLUE 1
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING AE3 BLUE 2
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING AE3 BLUE 3
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING AE3 BLUE 4
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING AE3 BLUE 5

Дротові навушники Shanling AE3 Blue

Код: 353677
Закінчився
Продано
Опис

Shanling AE3 — перші багатодрайверні навушники від Шанлін, обладнані тільки арматурними випромінювачами. Вирізняються світлим звучанням з ухилом в аналітику. Вироблені у квазікастомному формфакторі. Комплектуються актуальним набором аксесуарів.
Як матеріал виготовлення корпусів навушників виступив тактильно приємний акрил хитромудрого відтінку, прикрашений ефектним візерунком. Самі чаші досить компактні, тому комфорт носіння майже гарантований. Варто зазначити, що виробник вирішив звернутися до укорочених звуководів, що не дуже добре позначилося на шумоізоляційних властивостях АE3. Добре, що потрібної шумоізоляції можна досягти через встановлення сторонніх амбушур, якими рясніє сучасний ринок. Щодо застосовуваного кабелю, то тут виробник віддав перевагу "плетінці" з посрібленої міді високого ступеня очищення, "одягненої" в суцільну ізоляцію зі щільного силікону; тип конекторів — 2-пін, аудіоджек — 3.5-мм прямий;; завушини — сформовані.
Shanling AE3 — 3-драйверні арматурні навушники, обладнані випромінювачами від Sonion. Примітно, що випромінювачі зазнали фірмового Шанліновського тюнінгу, що ґрунтується на ідеях акуратно V-подібної АЧХ і балансі музикальності й аналітичності загального звукового подання. Бас, попри свою арматурну природу, відіграється об'ємно, розбірливо й енергійно; СЧ, бувши практично лінійними, звучать чисто, інформативно та мелодійно, тоді як ВЧ відтворюються дзвінко, деталізовано та досить вагомо, що скоріше не піде на користь композиціям із погано зведеними ударними, тому ВЧ-фобам краще попередньо прослухати девайс. Насамкінець треба згадати про камерну стереопанораму AE3, яка все ж потішить слухача правильним позиціюванням певних інструментів і віртуальних планів.

Характеристики
Конструкція
Тип конструкції
вакуумні
Підключення
Тип підключення
дротові
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack)
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники без мікрофона
Звук
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Опір
26 Ом
Чутливість навушників
110 дБ
Кабель
Довжина кабелю
1.2 м
Фізичні параметри
Колір
синій
Матеріал
силікон
Вага
5 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Дротові навушники Shanling AE3 Blue
Дротові навушники Shanling AE3 Blue
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових