10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Дротові навушники Shanling ME80 Black
Дротові навушники Shanling ME80 Black
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING ME80 BLACK 0
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING ME80 BLACK 1
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING ME80 BLACK 2
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING ME80 BLACK 3

Дротові навушники Shanling ME80 Black

Код: 353679
Закінчився
Продано
Опис

Shanling ME80 Black — стильні внутрішньоканальні вкладки, які поповнили ряди однодрайверних динамічних навушників. Демонструють цілісне музичне звучання, багате на деталі. Мають опцію знімного кабелю. Постачаються в комплекті з виразним жорстким кейсом.
Як матеріал виготовлення корпусів навушників виступив авіаційний алюміній, що зберіг натуральне металічне забарвлення. Також у наявності лаконічні скляні вставки з логотипом компанії, що слугують декором. Варто зазначити, що обтічні чаші ME80 вийшли досить компактними, що позитивно позначилося на зручності посадки вкладок. До речі, проєктуючи свій продукт, дизайнери Shanling надихалися формою водяної краплі, тому слухач точно не помилиться, називаючи ці навушники "крапельками". Щодо комплектного кабелю, то тут ситуація складається не менш сприятливо, адже виробник віддав перевагу для свого творіння комбінації з провідників із посрібленої міді, покритих суцільною силіконовою ізоляцією; тип завушини — сформований;; застосовувані конектори — MMCX; аудіоджек — звичний 3.5-мм.
Схема звуковидобування представлена одним динамічним драйвером (для кожного каналу) з подвійною магнітною системою й ультратонкою мембраною, виробленою з ультралегких композитних матеріалів. Щодо безпосередньо звукового тюнінгу ME80 продовжують нову Шанлін(г)івську акустичну традицію, започатковану на природному забарвленні тембрів, акценті на технічності загального звукового подання, а також акуратному підкресленні басу й акцентуванні ВЧ за збереження належних роздільної здатності та вагомості по всьому середньочастотному діапазону. Крім того, навушники можуть похвалитись гарним опрацюванням стереопанорами, що дасть змогу повноцінно звучати композиціям із розширеним інструментальним складом.

Характеристики
Конструкція
Тип конструкції
вакуумні
Підключення
Тип підключення
дротові
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack)
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники без мікрофона
Звук
Частотний діапазон навушників
7 - 40000 Гц
Опір
16 Ом
Чутливість навушників
112 дБ
Кабель
Кабель
круглий
Довжина кабелю
1.2 м
Фізичні параметри
Колір
чорний
Матеріал
силікон
Вага
6 г
Умови товару
Стан товару
Дротові навушники Shanling ME80 Black
Дротові навушники Shanling ME80 Black