з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Sennheiser EPOS H3 Ghost Ghost White
Накладні навушники Sennheiser EPOS H3 Ghost Ghost White
4 039

Накладні навушники Sennheiser EPOS H3 Ghost Ghost White

Код: 353716
В наявності
4 039 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Для будь-якої гри на будь-якій ігровій платформі

Нова EPOS H3 розроблена спеціально для сучасних геймерів, які точно знають, наскільки важливим є якісний звук як у самій грі, так і в цілому - для вражень від геймплею. Ця гарнітура підходить для будь-якої з найпопулярніших ігрових платформ і відтворює максимально якісний, деталізований і добре збалансований звук у будь-якій грі (і не тільки в грі).

Налаштований тримач дозволяє без проблем вибрати оптимальне положення для мікрофона, так щоб навіть у найважчих ігрових ситуаціях голос у чаті звучав достатньо голосно і виразно. При цьому, щоб вимкнути мікрофон або вимкнути його на якийсь час, досить просто підняти тримач вгору. Механізм налаштування розмірів гарнітури - простий і надійний: ширина оголов'я регулюється сталевим слайдером з фіксаторами, а система металевих шарнірів дозволяє швидко налаштувати кут нахилу та тиск навушників у точках контакту з головою залежно від особистих уподобань та/або ситуації.

Легка регульована посадка

Ширина гарнітури регулюється за допомогою вбудованого слайдера із нержавіючої сталі. Epos H3 міцно фіксується у встановленому розмірі, а шкала, яка нанесена безпосередньо на сталеву основу оголов'я, допоможе не забути і за пару секунд налаштувати комфортне його положення. Плюс до цього завдяки системі шарнірних кріплень навушників H3 легко і просто підлаштовується під розміри і форму обличчя, акуратно, але досить щільно охоплює вуха, міцно і без зайвого тиску, утримуючись на своєму місці.

Тільки стабільний та якісний зв'язок у грі

За надійність та стабільність контакту з тиммейтами у грі у EPOS H3 відповідає студійного рівня мікрофон із покращеною системою шумоподавлення. Він надзвичайно ефективно мінімізує будь-який фоновий шум і навіть у дуже галасливій обстановці для кожного із співкомандників (а також для глядачів каналу) голос звучатиме винятково якісно та виразно. А щоб вимкнути мікрофон або вимкнути його на якийсь час, треба просто підняти тримач вертикально вгору.

Фірмова аудіосистема EPOS

Геймерська мультиплатформна EPOS H3 із закритими навушниками оптимізована для відтворення аудіо з найвищою якістю, яка потрібна для миттєвої та ефективної реакції на будь-які зміни обстановки у світі гри. Адже тільки якісний звук дає можливість грати з повною віддачею та отримувати справжнє задоволення від процесу. Тому аудіосистема EPOS H3 гарантує як глибокі пробивні баси, які якнайкраще підкреслюють живу динаміку геймплею, так і ідеальну акустичну чистоту і граничну виразність звучання голосу в ігровому чаті. Щоб у кожний момент гри ви мали можливість продемонструвати свій геймерський талант у всій його красі.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack), USB Type-A
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
вбудований
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
10 - 30000 Гц
Чутливість навушників
124 дБ
Опір
20 Ом
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
без акумулятора
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
2 м
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
270 г
Матеріал амбушюр
шкірозамінник
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для нього
Оснащення
поворотна мікрофонна штанга
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Sennheiser EPOS H3 Ghost Ghost White
Накладні навушники Sennheiser EPOS H3 Ghost Ghost White
4 039 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових