10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Beyerdynamic Lagoon ANC Traveller Black безпровідні з мікрофоном
Накладні навушники Beyerdynamic Lagoon ANC Traveller Black безпровідні з мікрофоном
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BEYERDYNAMIC LAGOON ANC TRAVELLER BLACK БЕЗПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BEYERDYNAMIC LAGOON ANC TRAVELLER BLACK БЕЗПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BEYERDYNAMIC LAGOON ANC TRAVELLER BLACK БЕЗПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BEYERDYNAMIC LAGOON ANC TRAVELLER BLACK БЕЗПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ 3

Накладні навушники Beyerdynamic Lagoon ANC Traveller Black безпровідні з мікрофоном

Код: 548855
Закінчився
Продано
Опис

LAGOON ANC відкриває новий світ, у якому ідеально поєднуються звук і технічний інтелект. Просто відкиньтеся на спинку крісла та насолоджуйтеся тишею та спокоєм або пориньте в музику, інтригу фільму або аудіокниги. Унікальність системи активного шумозаглушення ANC полягає в тому, що навіть коли вона вимкнена, музика однаково звучатиме чудово.

Система активного шумозаглушення

Хто не мріє хоча б на час сховатися від навколишнього шуму? Щоб відпочити під звуки улюбленої музики або повністю зосередитися на чомусь важливому. Саме це пропонує цифрова система активного шумозаглушення на основі гібридної технології, даючи змогу за допомогою двоступеневого регулятора відсікати навколишній шум у навушниках — без шкоди для якості звуку.
Увага до дітей

Особливості нашого слуху зазнають змін упродовж життя. Це як мозаїка, у якій одні фрагменти звукової картини згодом губляться, інші тьмяніють. Унікальна система персоналізації звуку MOSAYC на основі технології Mimi Defined компенсує ці втрати, забезпечуючи підстроювання звучання відповідно до особливостей вашого слуху.

Чудове звучання із системою шумозаглушення ANC

Завдяки використанню Qualcomm aptX, aptX Low Latency, AAC і інших новітніх аудіокодеків, модель LAGOON ANC забезпечує максимально ефективне передавання сигналу через Bluetooth. Ви можете розраховувати на надзвичайно високу якість звуку, використовуючи будь-який пристрій під керуванням Android або iOS. Навіть за вимкненої системи ANC навушники LAGOON ANC звучатимуть чудово.

Поліпшення розбірливості мовлення

Для максимальної розбірливості мовлення система LAGOON ANC використовує технологію Qualcomm cVc. Доступні вбудовані голосові підказки німецькою та англійською мовами. Також ніщо не заважає вам зателефонувати додому, хоч де ви будете в той момент.

До 45 годин роботи без підзаряджання

Крім того, навушники можуть безперервно працювати 45 годин без використання системи ANC і 24,5 години з використанням ANC.

Система підсвічування

Усередину кожної чаші вбудована підсвітка, яка використовувана для індикації стану навушників. Зніміть їх на секунду, щоб за кольором світіння визначити поточний стан акумулятора, статус Bluetooth-з'єднання або щоб просто розрізнити лівий і правий канали. Ваші навушники не завдаватимуть клопоту оточенню своїми світними або мерехтливими індикаторами.

Зручність зберігання

Для зручності транспортування навушники LAGOON ANC можна складати, повертаючи амбушури всередину наголов'я. Помістіть складені навушники в зручний жорсткий футляр, яким вони комплектовані, де вони будуть надійно захищені.
Ваш персональний помічник

Сенсорна панель на правій чаші дає змогу керувати системою легким дотиком пальця. Натисніть на кілька секунд центральну частину сенсорної панелі Lagoon ANC, щоб активувати віртуального помічника (наприклад, Siri або Google Assistant) на своєму смартфоні або планшеті.

Високий рівень комфорту

Зручна конструкція LAGOON ANC робить навушники приємними у використанні. М'які подушки з високоякісного пінного наповнювача з ефектом пам'яті та покриттям зі штучної шкіри повторюють анатомію вуха, роблячи пристрій надзвичайно зручним під час носіння. Вони створюють дуже ефективне ущільнення, знижуючи рівень навколишнього шуму навіть за вимкненої системи ANC. Завдяки наголов'ю з високоякісної пружинної сталі навушники комфортно сидять на голові — не надто туго, але надійно.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
бездротовий
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack)
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Частотний діапазон навушників
5 - 30000 Гц
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
283 г
Матеріал амбушюр
шкіра
Умови товару
Стан товару
Накладні навушники Beyerdynamic Lagoon ANC Traveller Black безпровідні з мікрофоном
Накладні навушники Beyerdynamic Lagoon ANC Traveller Black безпровідні з мікрофоном