з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Bose QuietComfort 45 Black
Накладні навушники Bose QuietComfort 45 Black
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BOSE QUIETCOMFORT 45 BLACK 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BOSE QUIETCOMFORT 45 BLACK 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BOSE QUIETCOMFORT 45 BLACK 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BOSE QUIETCOMFORT 45 BLACK 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BOSE QUIETCOMFORT 45 BLACK 4
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BOSE QUIETCOMFORT 45 BLACK 5
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BOSE QUIETCOMFORT 45 BLACK 6
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BOSE QUIETCOMFORT 45 BLACK 7
Накладні навушники Bose QuietComfort 45 Black 8

Накладні навушники Bose QuietComfort 45 Black

Код: 574840
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Бездротові навушники з ідеальним балансом тиші, комфорту та звуку.

Bose QuietComfort 45 – це повернення до класичного дизайну лінійки Quietcomfort та нові можливості. Найкраще шумозаглушення у світі тепер доповнено новим режимом обізнаності Aware Mode. У моделі використовуються надзвичайно легкі матеріали для преміального комфорту та запатентована акустична технологія для глибокого та чистого звуку.

Першокласне шумозаглушення

Acoustic Noise Canceling – знаменита технологія активного шумоподавлення від Bose, результат більш ніж 50-річних досліджень. Для придушення шуму використовуються крихітні мікрофони, заховані в навушниках, які постійно вимірюють, порівнюють та реагують на зовнішній шум. Потім цей шум пригнічується протилежним сигналом, в результаті чого користувач отримує менше відволікаючих факторів - і більше музики. Використовуйте кнопку на лівій чашці навушників, щоб увімкнути тихий режим з максимальним шупомодавлением для абсолютної тиші під час прослуховування або обізнаності, що дозволяє чути звуки вашого оточення.

Aware Mode – режим обізнаності

Режим обізнаності дозволяє чути ваше оточення і в той же час насолоджуватися музикою завдяки мікрофонам, які вловлюють звуки навколо вас і природно пропускають їх через навушники. Ви чуєте і вашу музику, і ваше кружляння водночас. Відчуття настільки природні, що здається, ніби ви взагалі не носите навушників.

Звучання рівня Hi-Fi

Музика, подкасти та відео. Навушники Bose QC45 розроблені з використанням унікальних технологій Bose, таких як акустична архітектура TriPort та активний еквалайзер із оптимізацією гучності, тому ви можете відтворювати все, що вам подобається, з незмінно високою якістю звуку. Запатентована конструкція TriPort має повітрозабірники на чашках, щоб забезпечити повний, глибокий звук без шкоди для розміру. Таким чином, ви можете насолоджуватися приголомшливим звуком у більш компактних, легких та зручних навушниках.
Крім того, технологія активного еквалайзера з оптимізацією гучності посилює високі та низькі частоти, підтримуючи однакову точність відтворення незалежно від гучності прослуховування. Баси стабільні навіть на низькій гучності, а звук залишається чистим навіть на великій гучності.

Комфорт у деталях

Неймовірні враження від прослуховування потребують адекватного рівня комфорту. У цьому сенсі навушники QuietComfort, як і раніше, зроблені з увагою до деталей, таких як м'які та гладкі амбушюри, високоякісна синтетична шкіра та мінімальний тиск на вуха. Ви забудете, що носите навушники, навіть після кількох годин прослуховування.

Розмова без перешкод у приміщенні та на вулиці

Завдяки додаванню четвертого зовнішнього мікрофона покращене вловлювання голосу в Bose QuietComfort 45 перевершує конкурентів. Навушники ізолюють ваш голос і фокусуються на ньому, а алгоритм шумозаглушення фільтрує навколишній шум для чіткішого звуку під час розмови. Все це відбувається в режимі реального часу, гарантуючи, що ваш голос завжди буде чітким і ясним навіть у шумній чи вітряній обстановці.

Накладні навушники Bose QuietComfort 45 Black
Накладні навушники Bose QuietComfort 45 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових