10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Ноутбук Apple MacBook Pro 2020 A2251 Retina MWP82 Silver 13 1TB
Ноутбук Apple MacBook Pro 2020 A2251 Retina MWP82 Silver 13 1TB
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 2020 A2251 RETINA MWP82 SILVER 13 1TB 0
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 2020 A2251 RETINA MWP82 SILVER 13 1TB 1
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 2020 A2251 RETINA MWP82 SILVER 13 1TB 2
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 2020 A2251 RETINA MWP82 SILVER 13 1TB 3
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 2020 A2251 RETINA MWP82 SILVER 13 1TB 4

Ноутбук Apple MacBook Pro 2020 A2251 Retina MWP82 Silver 13 1TB

Код: 332710
Закінчився
Продано
Опис

Потужність повсюди з вами

MacBook Pro задає абсолютно нові стандарти потужності та портативності ноутбуків. Процесори високої продуктивності, пам'ять більшого обсягу, передова графіка, надшвидкі накопичувачі та інші вражаючі здібності MacBook Pro допоможуть втілити будь-які творчі проекти ще швидше, ніж раніше. І це при вазі трохи більше за кілограм.

Більше мощі у кожному ядрі

Із вами процесор Intel Core i5 8-го покоління. Завдяки цьому MacBook Pro 13 дюймів справляється навіть із найскладнішими завданнями. Отже, ресурсомісткі процеси, такі як компіляція коду, зведення кількох треків, кодування відео, займатимуть менше часу. Крім того, вперше для MacBook Pro 13 дюймів можна вибрати конфігурацію із 32 ГБ пам'яті. Такий обсяг дозволяє обробляти Photoshop зображення з роздільною здатністю в мільйони пікселів до 50% швидше, використовувати в проекті ще більше віртуальних інструментів і неймовірно швидко працювати з кількома віртуальними машинами одночасно.

Графічна міць впадає у вічі.

У конфігурацію із процесором Intel 8-го покоління також включений новий потужний графічний процесор Iris Plus. Завдяки цьому графічна продуктивність зростає до 80 відсотків, порівняно з моделями попереднього покоління. Отже, підвищується якість обробки відео, 3D рендерингу, ігор.

Допоможе справі прискоритись.

На MacBook Pro 13 дюймів встановлений неймовірно швидкий твердотільний накопичувач, здатний зчитувати дані зі швидкістю до 3,0 ГБ/с. Крім того, у стандартній конфігурації він має вдвічі більшу ємність (256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ) порівняно з моделями попереднього покоління. При цьому тепер ви можете вибрати ємність до 4 ТБ, щоб усі ваші фото та відео були під рукою, де б ви не були. А чіп Apple T2 Security Chip забезпечить автоматичне шифрування всіх даних у реальному часі.

Серйозне оснащення

MacBook Pro 13 дюймів допомагає справлятися з будь-якими завданнями ще швидше та ефективніше. Його нова клавіатура Magic Keyboard оснащена покращеним механізмом "ножиці" з ходом клавіш 1 мм - це найзручніша клавіатура на ноутбуках Mac. З окремою клавішею Escape вам буде простіше перемикатися між різними режимами та областями перегляду. Клавіші зі стрілками, які разом утворюють форму перегорнутої літери «Т», дозволяють з легкістю переміщатися рядками коду, осередками таблиць та ігровими світами. Панель Touch Bar відкриває миттєвий доступ до корисних функцій та підказок, а Touch ID забезпечує швидку автентифікацію.

Новий рівень безпеки

На кожний MacBook Pro встановлюється чіп Apple T2 Security Chip другого покоління, призначений для більш надійного захисту даних на Mac. Чіп оснащений модулем Secure Enclave, який забезпечує роботу функції безпечного завантаження та відповідає за зберігання зашифрованих даних. У Apple T2 Security Chip інтегровано цілу низку дискретних контролерів, у тому числі контролер управління системою, аудіоконтролер та SSD контролер. І нарешті, завдяки цьому чіпу MacBook Pro з'явився знайомий голос. Тепер ви можете сказати "Привіт, Siri", щоб відкрити програму, знайти документ, включити музику або отримати відповідь на запитання.

Гармонійно виглядає і бездоганно звучить

Дисплей Retina з підсвічуванням LED чудово передає глибокі чорні та яскраві білі кольори. Він також підтримує широкий колірний охоплення P3, тому зелені та червоні відтінки виглядають ще реалістичніше, ніж на палітрі sRGB. До того ж, всі дисплеї MacBook Pro оснащуються технологією True Tone. Завдяки їй баланс білого автоматично налаштовується відповідно до колірної температури навколишнього освітлення, тому зображення завжди виглядає природно. Крім того, у MacBook Pro вбудовано динамічну звукову систему, яка для своїх компактних розмірів звучить просто неймовірно. Тому фільми стають більш імерсивними. А музика буквально наповнює кімнату. Додайте до цього три вбудовані мікрофони, які за допомогою спрямованих звукових променів ще точніше передають ваш голос, коли ви дзвоните по FaceTime або даєте команди Siri.

Найпотужніший та універсальний порт.

Thunderbolt 3 об'єднав надвисоку пропускну здатність із функціональністю стандартного інтерфейсу USB?C. У результаті вийшов високошвидкісний універсальний порт. Він дозволяє передавати дані, заряджати пристрої та виводити відео на додаткові монітори через один і той самий роз'єм. При цьому його пропускна здатність вдвічі вища, ніж у Thunderbolt 2 – до 40 Гбіт/с. У MacBook Pro може бути до чотирьох портів, щоб підключатися і праворуч, і зліва. Для підключення пристроїв можна використовувати спеціальний кабель або адаптер. А оскільки порт Thunderbolt 3 симетричний, при підключенні не потрібно думати, де роз'єм верх і низ.

Функція Sidecar

Функція Sidecar розширює ваш робочий простір: iPad тепер можна використовувати як другий дисплей Mac. Відкрийте додаткові матеріали в одній програмі, доки працюєте в іншій програмі. Або виведіть малюнок на Mac, а інструменти та палітри розмістить на дисплеї iPad. Також ви можете вивести однакове зображення на обидва екрани, щоб показати іншим те, що бачите самі.

Характеристики
Основні
Серія
Apple MacBook Pro
Клас
для бізнесу
Операційна система
Mac OS Catalina
Тип
класичний
Дисплей
Діагональ дисплея
13.3"
Покриття дисплея
глянцеве
Тип дисплея
Retina
Роздільна здатність
2560 x 1600
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Модель процесора
Intel Core i5 10th-generation
Тип процесора
Intel Core i5
Кількість ядер
4
Відеокарта
Серія відеокарти
інтегрований Intel Iris Plus
Відеоадаптер, виробник
Intel
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
LPDDR4
Частота оперативної пам'яті
3733 МГц
Кількість слотів ОЗП
вбудована в материнську плату
Оперативна пам'ять
16 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
1000 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Bluetooth 5.0, Wi-Fi
Роз'єми і порти
1 x Thunderbolt, 1 x 3.5mm combo audio jack, 1 x HDMI
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Потужність батареї
58 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
зарядка USB Type-C, веб-камера, вбудовані динаміки, сканер відбитку пальця
Додаткові параметри
Touch Bar, технологія True Tone, датчик освітлення
Фізичні параметри
Розміри
304.1 x 212.4 x 15.6 мм
Вага
1.4 кг
Колір
сріблястий
Матеріал корпусу
алюміній
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Ноутбук Apple MacBook Pro 2020 A2251 Retina MWP82 Silver 13 1TB
Ноутбук Apple MacBook Pro 2020 A2251 Retina MWP82 Silver 13 1TB