з 09:00 до 21:00
Ноутбук Apple MacBook Pro 16 Gray MK1A3
Ноутбук Apple MacBook Pro 16 Gray MK1A3
114 999
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 16 GRAY MK1A3 0
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 16 GRAY MK1A3 1
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 16 GRAY MK1A3 2
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 16 GRAY MK1A3 3
НОУТБУК APPLE MACBOOK PRO 16 GRAY MK1A3 4

Ноутбук Apple MacBook Pro 16 Gray MK1A3

Код: 635469
В наявності
125 899 грн
114 999 грн
Оперативна пам'ять: 32 Гб
Об'єм SSD: 1000 Гб
Колір: сірий

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Ноутбук від американського виробника Apple отримав неймовірні технічні параметри, завдяки яким будь-яке завдання виконується швидко та якісно. Окрім оновленого дизайну, Macbook Pro Max від Apple отримав такі переваги в порівнянні з минулою моделлю:

  • продуктивність процесора зросла втричі;
  • прискорилася обробка графіки у 13 разів;
  • машинне навчання стало до 11 разів швидшим;
  • збільшена швидкість роботи жорсткого диска;
  • більший обсяг SSD;
  • найкраща автономність – до 21 години.

Опис та зовнішній вигляд

Ноутбук виконаний у стриманому традиційному для Apple стилі. Корпус Макбук Про Макс виготовлений із металу кольору «Сірий космос». Зовнішній вигляд нової моделі став схожим на iPad: менше товщина, трохи більше прямих граней, округлені кути. Товщина кришки складає 4 мм. Габарити 355,7 х248, 1х16, 8 мм, вага 2,17 кг.

При відкритті Macbook Apple Pro Max користувач бачить екран, покритий шаром антивідблиску, клавіатуру Magic Keyboard з підсвічуванням, а також трекпад. До стандартного набору кнопок додано клавішу перемикання мов, яка знаходиться в нижньому лівому кутку. Force Touch розпізнає відбиток пальця, жести та силу натискання, що дозволяє комфортно керувати пристроєм та працювати у графічних програмах. Під панеллю клавіатури розміщені динаміки Hi-Fi.

На бічних гранях Macbook розташовані такі роз'єми та порти:

  • HDMI;
  • Thunderbolt 4 USB-C;
  • слот для карток SDXC;
  • MagSafe 3;
  • аудіовихід міні-джек.

У комплекті з ноутбуком Apple Macbook Max Pro йде адаптер живлення на 140 Вт та кабель USB-C. Крім того, виробник піклується про довкілля. У створенні техніки не застосовуються токсичні та хімічні речовини. Упаковка створена з первинного деревного волокна, одержаного в контрольованих лісових господарствах.

Технічні характеристики Apple Macbook Pro

Macbook Apple Pro Max забезпечить найвищу продуктивність, швидкість та функціональність. Удосконалений чіп використовує мінімум енергії, за рахунок чого знижується потреба в охолодженні складових. Крім стандартних програм та процесів, ноутбук гарантує стабільну роботу в Cinema 4D, одночасний монтаж семи потоків відео у форматі 8К ProRes, а також грейдинг у HDR. Технічні параметри Macbook Apple:

  • Дисплей Liquid Retina XDR розкриває неймовірну контрастність, реалістичність та соковитість. Розширений динамічний діапазон HDR передає найдрібніші деталі світлих та темних ділянок. Реалізовано підтримку технології ProMotion, яка передбачає частоту оновлення 120 Гц, що забезпечує плавне прокручування сторінок та відтворення відео. Роздільна здатність 3456х2234 точок зі щільністю 254 пікселя, діагональ 16,2 дюйми. Підтримується технологія TrueTone та колірне охоплення Р3.
  • Процесор 10-ядерний Apple M1 Max забезпечує моментальний відгук та злагоджену роботу всіх систем. Графічний чіпсет представлений 32 ядрами. Пропускна здатність досягає 400 Гб на секунду.
  • Місткість внутрішнього сховища Apple Macbook Pro становить 1 Tb, що дозволяє миттєво відкривати об'ємні файли та зберігати сотні тисяч знімків, треків, фільмів та документів.
  • Об'єм оперативної пам'яті Macbook Pro Max дорівнює 32 Гб.
  • ОС macOS характеризується регулярними оновленнями. Реалізовано можливість групових дзвінків у FaceTime із відтворенням одного контенту для всіх учасників. Оновлений дизайн стандартного браузера Safari дозволяє налаштувати програму на розсуд власника, а за допомогою коротких нотаток ідеї фіксуються поверх будь-якої відкритої програми.

Автономність та мультимедіа

Тривалість роботи без підзарядки становить до 21 години в режимі відтворення відео та до 14 годин серфінгу у мережі. Встановлено літій-полімерний акумулятор на 100 Втч. Підтримується заряджання через 140-ватний блок.

Над дисплеєм розташована камера FaceTime HD 1080р. Збільшена пропускна спроможність діафрагми захоплює вдвічі більше світла для отримання якісних знімків та зйомки відео при слабкому освітленні. Крім того, чіткий запис голосу та тихих звуків надають три встановлені мікрофони.

Шість динаміків із придушенням резонансу розширюють діапазон звучання Macbook Max Pro та відтворюють баси до 80%. Удосконалені алгоритми відтворення забезпечують просторове аудіо та об'ємне звучання у форматі Dolby Atoms. Встановлено бездротові комунікації Wi-Fi та Bluetooth 5.0.

Характеристики
Основні
Серія
Apple MacBook Pro
Клас
для бізнесу
Операційна система
Mac OS Monterey
Тип
класичний
Дисплей
Діагональ дисплея
16.2"
Покриття дисплея
глянцеве
Тип дисплея
mini-LED
Роздільна здатність
3456 x 2234
Частота оновлення екрану
120 Гц
Процесор
Модель процесора
Apple M1 Max
Тип процесора
Apple M1 Processors
Кількість ядер
10
Відеокарта
Серія відеокарти
Apple M1 Max Graphics
Відеоадаптер, виробник
Apple
Пам'ять
Оперативна пам'ять
32 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
1000 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Bluetooth, Wi-Fi 6 802.11ax
Роз'єми і порти
1 x HDMI, 1 x 3.5mm combo audio jack, 1 x Thunderbolt
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Потужність батареї
100 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
вбудовані динаміки, вбудований мікрофон, з підсвіткою клавіатури, сканер відбитку пальця, веб-камера, зарядка USB Type-C
Фізичні параметри
Вага
2.1 кг
Колір
сірий
Матеріал корпусу
алюміній
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Ноутбук Apple MacBook Pro 16 Gray MK1A3
Ноутбук Apple MacBook Pro 16 Gray MK1A3
125 899 грн 114 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових