з 09:00 до 21:00
Об'єктив Tamron AF 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD (Sony E)
Об'єктив Tamron AF 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD (Sony E)
ОБ'ЄКТИВ TAMRON AF 28-200MM F/2.8-5.6 DI III RXD (SONY E) 0
ОБ'ЄКТИВ TAMRON AF 28-200MM F/2.8-5.6 DI III RXD (SONY E) 1
ОБ'ЄКТИВ TAMRON AF 28-200MM F/2.8-5.6 DI III RXD (SONY E) 2
ОБ'ЄКТИВ TAMRON AF 28-200MM F/2.8-5.6 DI III RXD (SONY E) 3
ОБ'ЄКТИВ TAMRON AF 28-200MM F/2.8-5.6 DI III RXD (SONY E) 4

Об'єктив Tamron AF 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD (Sony E)

Код: 719385
Закінчився
Продано
Опис

Tamron 28-200mm F2.8-5.6 Di III RXD для полнокадровых беззеркальних камер Sony. Цей компактний об'єктив має довжину всього 11,7 см і важить 576 р.

Новинка складається з 18 елементів у 14 групах, у тому числі 2 асферичні лінзи, 2 гібридних асферичні елементи, 1 елемент з наднизькою дисперсією (XLD) і 2 з низькою дисперсією. Покриття «BBAR» зменшує відблиски і ореоли.
Мінімальна відстань фокусування складає всього 19,1 см в ширококутному положенні і 80 см у телефото. У конструкції застосована 7 пелюсткова діафрагма.

Об'єктив працює з «полнокадровыми» камер, але може бути встановлений на моделі з APS-C сенсором, де забезпечується еквівалентна фокусна 42-300 міліметрів. В оптичній схемі використовується 18 елементів у 14 групах.

Букви RXD в назві моделі об'єктива означають «Rapid eXtra-silent stepping Drive» — швидкий екстра-тихий кроковий привід автофокусування. Tamron обіцяє тиху, швидку і плавну автофокусування, тому його можна використовувати при зйомці фото і відео. Мінімальна дистанція фокусування дорівнює 19 см, а максимальне збільшення — 1:3.1 для зйомки крупним планом.

Зверніть увагу, що в об'єктиві немає оптичної стабілізації, що може стати проблемою для деяких користувачів. За словами представників Tamron, в цьому об'єктиві інженери зосередилися на створенні компактного і легкого зум-об'єктива.

У корпусі Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD реалізована вологозахист, тому його можна використовувати при несприятливих погодних умовах. Передня лінза отримала спеціального покриття, що відштовхує воду і бруд, що полегшує чистку.

Унікальне поєднання чудових оптичних характеристик та універсальності
Інноваційний зум-об'єктив all-in-one ("все-в-одному"), з яким доступні будь-які фото жанри.
Компанія Tamron використала всі технічні можливості та ноу-хау, накопичені за останні 28 років при розробці універсальних зум-об'єктивів, для створення зум-об'єктива 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD (, розробленого виключно для байонета Sony E. Це перший в світі* зум-об'єктив all-in-one ("все-в-одному") з широкою максимальною діафрагмою F/2,8 на фокусній відстані 28mm, що забезпечує високу якість зображення при будь-яких фокусних відстанях, починаючи з широкого кута 28mm до довгого фокуса 200mm в теледиапазоне. Незважаючи на такий значний діапазон фокусних відстаней, об'єктив легкий і компактний, має довжину всього 117 мм і вага 575 грам. Крім комфорту в повсякденних зйомках, легкість і компактні розміри роблять 28-200mm F/2.8-5.6 особливо зручним для подорожуючих фотографів, які бажають уникнути занадто важкого багажу.

Компанія Tamron пред'являє високі вимоги до оптичних характеристик, широко застосовуючи спеціалізовані елементи, у тому числі низько дисперсні лінзи LD (Low Dispersion) і понад низько дисперсні елементи XLD (eXtra-Low Dispersion) для ефективного придушення хроматичних аберацій і забезпечення чудової якості зображення по всьому полю кадру. Завдяки мінімальній дистанції фокусування MOD (Minimum Object Distance) 0,19 м на широкому кінці 28mm і 0,8 м на довгому кінці 200mm, об'єктив гарантує чудову якість зйомки крупним планом. Система приводу автофокусу AF оснащена кроковим двигуном RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive), який сприяє підвищеній швидкості і точності автофокусування. Додатковий захист об'єктиву забезпечують вологостійка конструкція і фтористое покриття передньої лінзи. Високотехнологічний універсальний зум Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 встановлює нові стандарти для об'єктивів all-in-one ("все-в-одному") і дозволяє зберегти практично всі можливі сцени в будь-яких жанрах - від пейзажної до портретної фотографії та повсякденних знімків.

Компактна і легка конструкція, що забезпечує чудову мобільність і розширені можливості
Універсальні зум-об'єктиви забезпечують більш широкий спектр можливостей - від повсякденних знімків до зйомок у подорожах, і багато іншого. Компанія Tamron при розробці 28-200mm F/2.8-5.6 домоглася високого рівня мобільності, створивши компактну і легку конструкцію довжиною всього 117 мм і вагою 575 грам, яка гарантує комфорт і зручність навіть під час тривалих подорожей, без додаткового навантаження у вигляді важкої фотосумки. Діаметр фільтра 67 мм такою ж, як і у інших моделей в лінійці об'єктивів Tamron для беззеркальних камер з байонетом Sony E*. Це означає, що фільтри (наприклад, поляризаційні PL) і кришки об'єктивів можуть використовуватися для всіх моделей серії, для більшої зручності і менших клопоту при зміні об'єктива.
Максимальна діафрагма F/ 2.8 на фокусній відстані 28mm – надзвичайно висока світлосила для універсального об'єктиву
Об'єктив Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 - перший*1 універсальний зум-об'єктив для полнокадровых беззеркальних камер з максимальною діафрагмою F/2.8. Він забезпечує видатну якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней і змінює значення максимальної діафрагми наступним чином: F/3.5 при 50mm F/4.5 при 100mm F/5.6 при 150mm і 200mm. Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 гарантує різкі і деталізовані зображення в широкому діапазоні умов зйомки - від пейзажних до портретних фотографій і знімків в інших фото жанрах. Активне використання спеціалізованих елементів: низько дисперсних лінз LD і понад низько дисперсних лінз XLD (з властивостями, близькими до властивостей флюориту) дозволяє йому практично повністю усувати хроматичні та інші аберації. Одночасно багатошарове покриття антивідблиску BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) зменшує ореоли і відблиски, які можуть виникнути при зйомці сцен з контровим світлом. Використовуючи функціональні можливості камери*2, об'єктив демонструє чудові оптичні характеристики, відповідні потенціалу сучасних камер з матрицями високого дозволу. В результаті користувач отримує прекрасні знімки, якість яких на голову перевершує результати універсальних зум-об'єктивів минулого.
Чудова якість зйомки крупним планом, дивовижне для універсального зум-об'єктива
Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 забезпечує приголомшливу якість зображення для універсального зум-об'єктива при зйомці великим планом. На ширококутному фокусній відстані 28mm мінімальна дистанція фокусування MOD становить 0,19 м з максимальним коефіцієнтом збільшення 1: 3,1, а на довгому кінці теледиапазоне 200mm - 0,8 м з максимальним коефіцієнтом збільшення 1: 3,8. Використовуючи максимальні значення діафрагми F, ви отримаєте вражаючі знімки крупним планом з красиво розмитим фоном (боке), що досі було неможливо при роботі з універсальними зум-об'єктивами all-in-one ("все-в-одному").


Високоефективна система автофокусу гарантує найкращі можливості для успішної зйомки
Об'єктив Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 оснащений приводом фокусування AF на базі виключно тихого крокового двигуна RXD, що допомагає повністю зосередитися на зйомці. Привід RXD здатний дуже точно регулювати кут повороту двигуна, дозволяючи йому безпосередньо управляти фокусує лінзою, без використання редукційної передачі. Датчик, який точно визначає положення об'єктива, забезпечує швидку і точну автофокусування, що ідеально підходить для зйомки постійно рухомих об'єктів або запису відео. Завдяки плавної і дуже тихою системою фокусування новий зум 28-200mm дозволяє знімати відео, не турбуючись про звукові перешкоди від працюючого приводу.

Завдяки широкому діапазону фокусних відстаней ви можете закарбувати момент або ситуацію
Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 для Sony E-mount охоплює широкий діапазон фокусних відстаней, починаючи від 28mm на ширококутному кінці і до 200mm в теледиапазоне. Подібна універсальність забезпечує найрізноманітніші можливості для фотографів - від ширококутної зйомки панорамних пейзажів до макрозйомки або стислій композиції при зйомці в теледиапазоне. Компактна і легка конструкція полегшує перенесення, роблячи 28-200mm дуже зручним об'єктивом, який можна використовувати практично для будь-якого фотожанра - від панорамних пейзажів до стріт-фото, від звичайних пам'ятних фотографій до професійно знятих портретів.

Сумісність з основними програмними функціями полнокадровых беззеркальних камер Sony
Новий універсальний зум-об'єктив Tamron 28-200mm сумісний з багатьма додатковими функціями, характерними для беззеркальних камер. Включаючи наступні:
- Швидка гібридна автофокусування (Fast Hybrid AF);
- Автофокус по оку моделі (Eye AF);
- Постійна ручне фокусування (Direct Manual Focus);
- Всередині камерна корекція віньєтування, хроматичних аберацій, дисторсій;
- Оновлення прошивки об'єктива на базі камери.
Скористайтесь можливістю фотографувати об'єктивами серії з діаметром фільтра 67 мм

Комбінуючи Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 з іншими моделями серії* діаметр фільтра 67 мм для полнокадровых беззеркальних камер Sony E, ви зможете охопити ще більш широкий діапазон сцен і жанрів. Наприклад, поєднання 28-200mm з 17-28mm F/2.8 Di III RXD (модель A046) дає діапазон фокусних відстаней від 17mm до 200mm, від понад ширококутного до телефото. При спільному використанні ці два об'єктива важать менше 1 кг (995 м), забезпечуючи чудову мобільність. Поєднання універсального зум-об'єктива 28-200mm з фікс-об'єктив 20mm F/2.8 Di III OSD M1: 2 (модель F050) або з іншими моделями з серії об'єктивів Tamron з фіксованою фокусною відстанню дозволяє розширити кут огляду, якщо цього вимагає об'єкт, що знімається. Загальна вага двох об'єктивів в цьому випадку складе менше 800 м, тому їх неймовірно легко носити разом. Єдиний діаметр фільтра 67 мм також сприяє спільному використанню продуктів серії, оскільки одні і ті ж поляризаційні фільтри і кришки об'єктивів можуть бути загальними для всіх моделей.

Характеристики
Основні
Тип кріплення
Максимальне значення діафрагми
Фокусування
Мін.фокусна відстань
190 мм
Додаткові параметри
Різьба під світлофільтр (мм)
67 мм
Фізичні параметри
Вага
575 г
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Об'єктив Tamron AF 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD (Sony E)
Об'єктив Tamron AF 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD (Sony E)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових