з 09:00 до 21:00
Об'єктив Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 для Nikon
Об'єктив Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 для Nikon
ОБ'ЄКТИВ TAMRON SP 24-70MM F/2.8 DI VC USD G2 ДЛЯ NIKON 0
ОБ'ЄКТИВ TAMRON SP 24-70MM F/2.8 DI VC USD G2 ДЛЯ NIKON 1

Об'єктив Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 для Nikon

Код: 733966
Закінчився
Продано
Опис

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G II (модель A032) - об'єктив другого покоління («G2») створений на базі популярного об'єктива SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD , випущеного в грудні 2013 року, і повністю відповідає потребам фотографів в категорії ультра-телеоб'єктивів.

Об'єктиви нової серії G2 забезпечують ще кращі оптичні характеристики при використанні з сучасними дзеркальними камерами високого дозволу. У них також вдосконалено ряд функцій, включаючи швидкість і точність автофокусування і оптичної стабілізації (VC). Також доданий ряд нових функцій: замок механізму зумування FLEX ZOOM LOCK, фтористое покриття лінзи і телеконвертеры, що купуються додатково. Новий об'єктив володіє видатними характеристиками і розкішним зовнішнім виглядом класу «люкс», в тому числі металевій оправі об'єктива.

Повністю перероблений у відповідності зі строгими стандартами якості і технічними вимогами до конструкції компанії Tamron, цей новий зум-об'єктив поєднує в собі інтелектуальні технології, відмінні характеристики, високу майстерність виконання, довговічність і зручність використання.

ОСОБЛИВОСТІ ПРОДУКТУ

Вдосконалена оптична система забезпечує максимальну універсальність використання

Три лінзи об'єктива з низькою дисперсією (LD) в моделі SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G II повністю компенсують поздовжні і поперечні хроматичні аберації. Також оновлено оптична конструкція (21 елемент у 13 групах).

Технології захисту від відбиттів — покриття eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) і BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) — підвищують світлопропускну здатність і компенсують внутрішні відображення, в тому числі світло, відбите від матриці камери. Тому навіть при зйомці фотографій в контровому або частково контровому світлі повністю усуваються ореоли і відблиски від відбитого світла.

Ряд додаткових поліпшень об'єктив робить ще більш універсальним. Наприклад, мінімальна дистанція фокусування (MOD) була скорочена до 2,2 м, і тепер з допомогою телеоб'єктиву можна отримувати чудові фотографії в режимі макрозйомки і досягати виразного ефекту боке.

Зафіксуйте цінні моменти з високою різкістю і точністю. Модель A032E оснащена ультразвуковим приводом автофокусу (USD) кільцевого типу з високою швидкістю реагування і зручним управлінням. Швидкість автофокусування значно вище в порівнянні з попередніми моделями, що дозволяє швидко і точно фокусуватися навіть при зйомці рухомих об'єктів.

При зйомці з автофокусуванням функція коригування постійної ручного фокусування дозволяє моментально виконувати точну настройку фокусування вручну без необхідності перемикання між режимами.

Удосконалена система оптичної стабілізації (VC) гарантує отримання чітких знімків

Ефективність оптичної стабілізації (VC) в режимі VC MODE 3 еквівалентна 4,5 сходами, відповідно з рівнями ефективності стабілізації зображення, встановлених стандартів CIPA (Camera & Imaging Products Association). Тепер в моделі A022 є три режими оптичної стабілізації, і при зйомці можна вибрати оптимальний режим залежно від умов (наприклад, якщо потрібно зняти панораму).

Удосконалена система оптичної стабілізації (VC) зводить до мінімуму розмитість зображення внаслідок незначного зсуву камери, характерну для довгофокусних телеоб'єктивів і викликає ще більші утруднення при зйомці камерами з високою роздільною здатністю. Оптична стабілізація (VC) забезпечує свободу при зйомці з рук при більш довгих витримках, які необхідні в умовах низької освітленості (наприклад, в сутінках).

Режим VC MODE 1 — стандартний режим, призначений для забезпечення балансу між стабільністю зображення у видошукачі і оптичною стабілізацією. VC MODE 2 призначений виключно для зйомки панорам. В режимі VC MODE 3 пріоритетною є стабілізація знімків, а не стабілізація зображення у видошукачі.

Механізм замка FLEX ZOOM LOCK дозволяє фіксувати зум в будь-якому положенні.

Механізм FLEX ZOOM LOCK дозволяє швидко заблокувати або розблокувати кільце зумування в будь-якому положенні простим зсувом кільця. Фотографи можуть знімати з будь-якого кута, не побоюючись випадкового зміни фокусної відстані. Крім того, перемикач традиційного замку механізму зміни фокусної відстані запобігає небажаному висунення об'єктива при транспортуванні.

Прагнення до функціональності і краси проявляється у всіх деталях нового ультра-телеоб'єктиву.

В основі концепції дизайну лежить прагнення до функціональності і краси, а філософія Human Touch знаходить своє відображення навіть у найдрібніших деталях.

Передня частина об'єктива плавно вигнута і зручно лежить в руці фотографа, кільце фокусування і кільце зумування з канавками, ширина яких забезпечує ще більшу зручність використання, простий в обігу перемикач обмежувача фокусування, зручна рукоятка, сумісна з швидко системою Arca-Swiss, та інші функції. Конструкція бленди з плавними контурами, відмінно підходить для оправи об'єктива, забезпечує простоту її установки і зняття. Незважаючи на використання металу в зовнішній обробці і додавання нових функцій, таких як механізм FLEX ZOOM LOCK, розмір і вага SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G II дозволяють комфортно знімати з рук, а зовнішній вигляд залишається витонченим і стильним.

Об'єктив випускається з байонетом Canon, Nikon, Sony. Необхідно враховувати, що для Sony стабілізатор VC не передбачений, так як фотокамери оснащені власною системою стабілізації.

Гарантійний термін на всі об'єктиви Tamron становить 5 років.

Характеристики
Основні
Тип кріплення
Додаткові параметри
Різьба під світлофільтр (мм)
82 мм
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Об'єктив Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 для Nikon
Об'єктив Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 для Nikon
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових