з 09:00 до 21:00
Спікерфон Sennheiser Epos Expand 80T
Спікерфон Sennheiser Epos Expand 80T
СПІКЕРФОН SENNHEISER EPOS EXPAND 80T 0
СПІКЕРФОН SENNHEISER EPOS EXPAND 80T 1
СПІКЕРФОН SENNHEISER EPOS EXPAND 80T 2
СПІКЕРФОН SENNHEISER EPOS EXPAND 80T 3
СПІКЕРФОН SENNHEISER EPOS EXPAND 80T 4
СПІКЕРФОН SENNHEISER EPOS EXPAND 80T 5
СПІКЕРФОН SENNHEISER EPOS EXPAND 80T 6
СПІКЕРФОН SENNHEISER EPOS EXPAND 80T 7

Спікерфон Sennheiser Epos Expand 80T

Код: 367071
Закінчився
Продано
Опис

За допомогою цього компактного та стильного Bluetooth-спікерфона преміумкласу ви завжди можете організувати колег для спокійної та результативної спільної роботи. Модель орієнтована, насамперед, на сучасного бізнес-користувача, якому для роботи потрібна компактна, надійна, достатньою мірою універсальна і масштабовна система конференц-зв'язку. Спікерфон EPOS EXPAND 80T практично миттєво під'єднується до комп'ютерів, смартфонів і планшетів і дає змогу оперативно організувати конференцію з загальною кількістю одночасно присутніх учасників до 16 осіб у будь-якому зручному для цього приміщенні. Модель обладнана 6 адаптивними мікрофонами з патентованою технологією формування променя, що ефективно ізолює голоси мовців від будь-якого фонового шуму й автоматично усуває відлуння. Плюс, EXPAND 80T має висококласний динамік, завдяки якому аудіо та розмовне мовлення цей спікерфон відтворює завжди дуже чисто і природно.

Добрий захист
Конструкцією передбачений стандартний роз'єм для замка Kensington

USB-адаптер ніколи не загубиться
Через фірмовий USB-адаптер BTD 800 і канал Bluetooth спікерфон легко під'єднується до будь-якого сумісного пристрою. А зберігати адаптер можна просто в самому спікерфоні, для нього в корпусі теж передбачене своє місце.

Всі умови для реалізації колективного потенціалу
EXPAND 80 — це серія сучасних масштабовних спікерфонів преміумкласу, кожен із яких може обслуговувати до 16 користувачів одночасно і дає вам організувати колег для спокійної та результативної командної роботи практично в будь-якому зручному для цього приміщенні. Завдяки вдосконаленій системі мікрофонів і запатентованій технології формування променя, голос кожного з присутніх однаково якісно й без перешкод звучить для всіх учасників конференції, які під'єдналися до неї віддалено. А потужний висококласний динамік відтворює аудіо та мовлення віддалених користувачів завжди дуже чисто і з прекрасною деталізацією.

З EPOS Voice вас чудово чують усі
Шість адаптивних мікрофонів із патентованою технологією формування променя і вбудований DSP-процесор непомітно, але надзвичайно ефективно ізолюють голоси мовців від будь-якого фонового шуму й автоматично усувають ефекти від луни в приміщенні.

Надзвичайно якісний і природний звук
Потужний динамік спікерфона розташований у спеціальному підвісі інноваційної конструкції й відтворює надзвичайно чистий і виразний звук із найбільш мінімальною кількістю спотворень. Тому в EXPAND 80 мовлення однаково виразно звучить як для мовців, так і для їхніх слухачів. І присутні, і віддалені учасники діалогу можуть спілкуватися абсолютно спокійно й без напруги (навіть коли кілька людей говорять одночасно), що завжди сприятливо позначається на змістовності й продуктивності будь-якої конференції.

Чудова якість виготовлення і яскравий скандинавський дизайн
Ручне складання, тільки високоякісні матеріали, фірмова звуковбирна тканина від Kvadrat у поєднанні із сучасним мінімалістським дизайном преміумрівня дають EXPAND 80 мати ідеальний вигляд в будь-яких умовах, зокрема і в умовах найсучаснішого конференц-залу.

Конференц-зв'язок між різними платформами
Коли потрібно, то EXPAND 80T швидко і просто об'єднує в одну конференцію, як смартфони та софтфони, так і робочі ПК.

Жодних проблем з індивідуальним настроюванням
Знімний кабель USB-C — у комплекті.

Одним натисканням
Голосові помічники або застосунок Microsoft Teams активуються єдиним натисканням на кнопку, яка зручно розташована прямо на верхній панелі спікерфона.

Інтуїтивно зрозуміла система керування аудіосупроводу
З голосовими підказками, розробленими ексклюзивно студією Felt music

Коли конференцію треба розширити
За допомогою двох зовнішніх мікрофонів EXPAND 80T до конференції можна під'єднати ще 16 осіб, збільшивши у такий спосіб загальну кількість учасників до 32.

Будь-який конференц-дзвінок — справа кількох секунд
Можливість одночасної роботи відразу з декількома комунікаційними платформами, простий і зрозумілий інтерфейс, швидкий доступ до голосових помічників — ваш EXPAND 80T створений для серйозної й по-справжньому продуктивної роботи.

Характеристики
Інтерфейс
Безпровідні можливості
Вага (кг)
Додаткові характеристики
оптимізація для microsoft teams
Кількість одночасних учасників
Комплект постачання
Основний колір
Призначення
Розміри (Д х Ш х В), мм
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спікерфон Sennheiser Epos Expand 80T
Спікерфон Sennheiser Epos Expand 80T
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових