з 09:00 до 21:00
Окуляри віртуальної реальності HTC VIVE PRO EYE Black Blue
Окуляри віртуальної реальності HTC VIVE PRO EYE Black Blue
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ HTC VIVE PRO EYE BLACK BLUE 0
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ HTC VIVE PRO EYE BLACK BLUE 1
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ HTC VIVE PRO EYE BLACK BLUE 2
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ HTC VIVE PRO EYE BLACK BLUE 3

Окуляри віртуальної реальності HTC VIVE PRO EYE Black Blue

Код: 215069
Закінчився
Продано
Опис

HTC Vive Pro Eye Starter Kit

Vive Pro Eye – нова багатозадачна система віртуальної реальності від HTC. Можна з упевненістю сказати, що зараз це одна з найкращих VR систем у світі. Виробник стверджує, що дана модель створена для найвибагливіших покупців і призначена для найскладніших завдань.
У комплекті Starter Kit разом із шоломом йдуть контролери та сенсори першого покоління.

Технологія відстеження очей

Чому Vive Pro Eye така унікальна модель на ринку систем віртуальної реальності? Однією з найважливіших функцій цієї VR гарнітури є технологія відстеження очей Tobii. Тепер не потрібні навіть контролери: за допомогою цієї нової функції користувач має можливість переміщатися по меню за допомогою одного погляду!

Функція відстеження очей Tobii заслуговує на докладніший опис. Цей спосіб візуалізації дозволяє визначити напрямок вашого погляду, а потім розмити зовнішні частини зображення, наслідуючи таким чином периферичний зір. Варто відзначити, що якість та продуктивність цієї функції залежить від рівня потужності вашого ПК.

Можливості Vive Pro Eye

У користувачів з'явилася можливість невербально взаємодіяти з людьми на конференціях, групових чатах та інших зборах, за допомогою відображення рухів очей і моргання віртуальних аватарів.


Наступна перевага Vive Pro Eye полягає в тому, що тепер у вас з'явилася можливість відстежувати напрямок погляду інших користувачів, а також те, на чому і наскільки довго вони затримують погляд. Ця функція допоможе вам виявити мотивацію та наміри користувачів. Технологія Vive Headset дозволяє використовувати приголомшливу графіку та текстури в симуляторах. Два Amoled-дисплеї з роздільною здатністю 2880 х 1600 пікселів і щільністю 615 PPI відкривають користувачам можливість поринути у найдрібніші деталі симулятора.

Звук та ігрові зони

Ви можете додати потрібні аудіо акценти та контекст за допомогою сертифікованого просторового звуку Hi-Res.
Встановлюйте зручні ігрові зони. Вибір відстані складає ваш смак. Зона відстеження може бути різною: ви можете користуватися Vive Pro Eye сидячи, а можете створити розрахований на багато користувачів сценарій на відстані 10 х 10 м.

Дизайн та зручність


Ви можете скористатися системою віртуальної реальності Vive Pro Eye скільки завгодно! І зараз пояснимо чому. Розробники пропрацювали не тільки стильний дизайн гарнітури, але й забезпечили максимальний комфорт. Шолом розроблений з урахуванням усіх дрібниць. Користувачеві не важко надіти, зняти і відрегулювати шолом за потрібним розміром голови. Розробники подбали і про ваші очі. Оптику можна налаштувати, з метою мінімізації напруженості та втоми очей. Vive Pro Eye на те й має у своїй назві слово "Eye", тому що вона підійде для користувачів з будь-яким зором.

Характеристики
Основні
Тип
окуляри віртуальної реальності
Сумісність
ПК
Комплектація
навушники в комплект не входять, шолом VIVE Pro EYE
Дисплей
Роздільна здатність екрану, точок
Частота оновлення
90 Гц
Кут огляду
110 °
Комунікація і роз'єми
Бездротовий інтерфейс
Bluetooth
Роз'єми
USB
Оснащення
Мікрофон
так
Фізичні параметри
Вага
520 г
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Окуляри віртуальної реальності HTC VIVE PRO EYE Black Blue
Окуляри віртуальної реальності HTC VIVE PRO EYE Black Blue
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових