з 09:00 до 21:00
Парасолька Pinlo PLZDS04XM Black
Парасолька Pinlo PLZDS04XM Black
ПАРАСОЛЬКА PINLO PLZDS04XM BLACK 0
ПАРАСОЛЬКА PINLO PLZDS04XM BLACK 1
ПАРАСОЛЬКА PINLO PLZDS04XM BLACK 2
ПАРАСОЛЬКА PINLO PLZDS04XM BLACK 3
ПАРАСОЛЬКА PINLO PLZDS04XM BLACK 4
ПАРАСОЛЬКА PINLO PLZDS04XM BLACK 5
ПАРАСОЛЬКА PINLO PLZDS04XM BLACK 6
ПАРАСОЛЬКА PINLO PLZDS04XM BLACK 7

Парасолька Pinlo PLZDS04XM Black

Код: 332890
Закінчився
Продано
Опис

Не боїться ні палюче сонце, ні штормового вітру

Автоматичний зонт Pinlo готовий пройти з Вами будь-які негоди, продовжуючи нести свою службу і захищати Вас від дощу, сонця і вітру.

Великий зонт
Для романтичних прогулянок

Новий автоматичний зонт Pinlo може похвалитися великою площею і діаметром 103 див. Під ним укриття можуть знайти відразу дві людини.

Надійний захист від води

Автоматичний зонт Pinlo покритий міцною та еластичною тканиною 210Т, що відрізняється особливим водооталкивающим плетінням. Парасолька не боїться навіть сильних дощів, стійко витримуючи випробування на відповідність міжнародним стандартам.

Ефективно захищає від сонця

Зонт Pinlo має фактор захисту від ультрафіолету (UPF) понад 40 і UVA-фактор 1,9%, за рахунок чого ефективно блокуються шкідливі ультрафіолетові промені, допомагаючи зберегти здоров'я шкіри.

Безпечний і надійний механізм

Механізм безпечної блокування запобігає випадкове закриття парасольки під час використання. Центральний шток виконаний з міцної і пружної холоднокатаної вуглецевої сталі SPCD, яка гарантує найвищий рівень надійності.

Класичний дизайн трисекційний

Автоматичний зонт Pinlo складається з трьох секцій довжиною по 29 див. В розкладеному стані його довжина становить 103 см, а вага - всього 350 р.

Не боїться сильних вітрів

Застосування композитних матеріалів дозволяє забезпечити конструкції парасольки неймовірну пружність і стійкість перед лицем сильного вітру. Зонт успішно пройшов міжнародні випробування і може витримати вітер швидкістю 10 м/с на протязі 30 секунд без деформації.

Висококласна автоматика

У всіх кутів ручки парасольки знята кругла фаска, за рахунок чого вона більш комфортно лежить в руці, а особливий матеріал забезпечує приємні відчуття і захист від подряпин.

Унікальний композитний матеріал

Механізми парасольки Pinlo виконані з унікального композиту, що поєднує в собі три різні матеріали: алюміній, скловолокно і нержавіюча сталь. Переваги кожного сплітаються воєдино для протистояння будь-яких примх погоди.

Характеристики
Колір
Довжина
Механізм
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Парасолька Pinlo PLZDS04XM Black
Парасолька Pinlo PLZDS04XM Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових