з 09:00 до 21:00
Парктронік Gazer PA40R
Парктронік Gazer PA40R
ПАРКТРОНІК GAZER PA40R 0
ПАРКТРОНІК GAZER PA40R 1
ПАРКТРОНІК GAZER PA40R 2
ПАРКТРОНІК GAZER PA40R 3
ПАРКТРОНІК GAZER PA40R 4
ПАРКТРОНІК GAZER PA40R 5

Парктронік Gazer PA40R

Код: 365623
Закінчився
Продано
Опис

Парктроніки Gazer PA40R з професійними ультразвуковими датчиками 58 kHz і тригонометричною системою розрахунку відстаней забезпечують високу надійність і точність вимірювань до будь-яких об'єктів і за будь-якої температури, дають змогу встановити датчики нижче стандартного рівня або на різній висоті, налаштувати під особливості будь-якого автомобіля й навіть на визначення бордюрів. Паркувальний асистент Gazer PA40R можна об'єднати з передньою системою Gazer PA40F/PA45F в єдину систему, під'єднати до опціонального дисплея PAD20 або до будь-якої моделі дзеркала заднього огляду Gazer для зображення індикації разом із зображенням камери заднього огляду. До системи паркування Gazer PA40R входять датчики з трьома змінними адаптерами для зміни кута встановлення 3°, 6°, 12°.

У процесі встановлення паркувальної системи Gazer PA40R для більшості автомобілів усі потрібні параметри можна задати за допомогою перемикачів на корпусі центрального блока. Якщо бампер автомобіля має нестандартний вигин або потрібно точніше налаштувати роботу системи, можна скористатися опціональним програматором PAC30. За допомогою програматора можна точно налаштувати такі параметри, як відстань між датчиками, висота встановлення датчиків, вигин бампера, послідовність розташування датчиків, змінити статичні та динамічні зони, налаштувати ширину видимості кожного датчика, а також налаштувати звукову частоту попереджувальних сигналів.

Характеристики
Діаметр датчиків
Діапазон робочих температур
Екран
Додатково
розміри: 8.5 х 2.4 х 7.2 см (основний блок), вага: 80 г
Комплектація
спеціальна фреза, комплект проводини, 4 датчики, центральний блок керування, динамік, три комплекти змінних адаптера, інструкція зі встановлення та налаштування, лінійка для розмітки бампера
Точність вимірювання
Робочий струм
Робоча напруга
Максимальна робоча дистанція
Мінімальна робоча дистанція
Колір
Загальна кількість датчиків
Забарвлення датчиків
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Парктронік Gazer PA40R
Парктронік Gazer PA40R
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових