з 09:00 до 21:00
Парктронік ParkCity D18 Light Green 18мм
Парктронік ParkCity D18 Light Green 18мм

Парктронік ParkCity D18 Light Green 18мм

Код: 429562
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Parkcity Light Green – датчик

Датчик для паркувальної системи Parkcity призначений для розрахунку дистанції між авто і близькими до нього предметами: бордюрами, стінами будівель, сусіднім транспортом та попередження про наближення до них.

Парктронік - це гарантія додаткової безпеки на дорогах, особливо в темний час доби, або при русі заднім ходом. Використання паркувального радару мінімізує ймовірність дефекту вашої машини або стороннього автомобіля, який знаходиться поруч.

Датчик для парковочной системы Parkcity имеет диаметр 18 мм и является врезным. Для монтажа сверлятся отверстия в бампере. После чего датчики устанавливаются в данные места и фиксируются. Данный метод крепления считается наиболее встречаемым. Установка датчиков должна осуществляться горизонтально по отношению к земли на высоте не меньше 50 см. Если не придерживаться правил монтажа, датчики могут реагировать на дорогу как на преграду.

Датчик монтується в передній або задній бампер транспортного засобу. Функціонує за принципом ультразвукових хвиль. Датчики регулярно випромінюють хвилі, і коли в ділянку їх дії потрапить сторонній об'єкт або перешкода, то вони подають знак на електронний блок, який розраховує, по довжині хвилі, дистанцію до перешкоди, та інформує про це шофера.

Характеристики
Діаметр датчиків
Колір
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Парктронік ParkCity D18 Light Green 18мм
Парктронік ParkCity D18 Light Green 18мм
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових