з 09:00 до 21:00
Парктронік GT P Fusion 8 White
Парктронік GT P Fusion 8 White
ПАРКТРОНІК GT P FUSION 8 WHITE 0
ПАРКТРОНІК GT P FUSION 8 WHITE 1
ПАРКТРОНІК GT P FUSION 8 WHITE 2

Парктронік GT P Fusion 8 White

Код: 494730
Закінчився
Продано
Опис

Професійні датчики:
Паркувальна система GT P Fushion використовує професійні ультразвукові датчики з частотою роботи 40 кГц, що дає змогу неабияк підвищити точність і надійність вимірювань. Датчики мають максимальний кут виявлення по горизонталі, що унеможливлює пропуски та сліпі зони. Датчики GT P Fusion спеціально розроблені для використання в різних погодних умовах. Чутливість і точність датчиків не знижуються залежно від температури на вулиці, чи то сильні морози, чи то спекотні літні дні. Датчики також повністю захищені від бруду та води за стандартом IP67.

LED-дисплей з Soft Touch покриттям корпусу:
Парктроніки GT P Fushion під'єднуються до LED-дисплея, що робить контроль паркування точнішим, на відміну від винятково звукових сповіщень. Цифрова індикація відстані до об'єктів дає змогу з точністю контролювати процес паркування. За візуального зображення роботи система GT P Fusion сканує роботу кожного датчика та зображає відстань до кожного об'єкта. Триколірна індикація зони попередження дає змогу візуально контролювати процес паркування.

Звукове сповіщення:
Паркувальна система GT P Fusion має вбудований динамік для сповіщення про наближення до об'єкта з можливістю повного вимкнення звукового супроводу, максимальним звуковим тиском 70 дБ роблять контроль паркування ще точнішим.

Характеристики
Вертикальний кут визначення перешкод
Горизонтальний кут визначення перешкод
Діаметр датчиків
Діапазон робочих температур
Довжина з'єднувальних кабелів
Додатково
зовнішні датчики для універсального встановлення, lcd дисплей з soft touch покриттям корпусу та автояскравістю, надійне виконання проведення під'єднання. підвищений захист від вологи за стандартом ip67, довжина кабелю задніх датчиків 2.5 м, професійні датчики 40 кгц та інтуїтивний принцип визначення відстані, довжина кабелю передніх датчиків 7.5 м, анімація руху автомобіля для максимальної візуалізації наближення до перешкоди
Комплектація
двосторонній скотч 3м для кріплення дисплея, 8 датчиків, пластини. які клеяться. для кріплення центрального блоку, кабель під'єднання живлення, інструкція, фреза, дисплей, центральний блок
Робочий струм
Робоча напруга
Максимальна робоча дистанція
Мінімальна робоча дистанція
Колір
Загальна кількість датчиків
Забарвлення датчиків
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Парктронік GT P Fusion 8 White
Парктронік GT P Fusion 8 White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових