з 09:00 до 21:00
Підсилювач для навушників S.M.S.L SP200
Підсилювач для навушників S.M.S.L SP200
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ S.M.S.L SP200 0
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ S.M.S.L SP200 1
ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ S.M.S.L SP200 2

Підсилювач для навушників S.M.S.L SP200

Код: 365669
Закінчився
Продано
Опис

S.M.S.L SP200 — стаціонарний підсилювач для навушників аудіофільського позиціювання. Побудований на основі повністю балансного підсилювального кола. Корпус пристрою виготовлений із товстостінного шліфованого алюмінію, анодованого до темно-сірого забарвлення. Варто зазначити аскетичний дизайн продукту, завдяки якому він стане органічним складником музичного стека або робочого столу аудіофіла. Схема керування представлена механічними маніпуляторами, серед яких колесо регулювання гучності (без енкодера) і три вінтажних тумблери: ввімкнення, гейна та вибору активного вхідного каналу. Показово, що селектор коефіцієнта посилення (гейна) — трипозиційний, що безумовно потішить власників кількох пар навушників із різним опором. Набір інтерфейсів під'єднання (своєю чергою) представлений практичним мінімумом: 2 навушникових роз'єми й 2 пари вхідних каналів (зокрема балансних XLR). До речі, раніше балансні аналогові входи застосовувалися у відчутно дорожчих пристроях — знову SMSL задає нові стандарти.

В основі S.M.S.L SP200 застосована новаторська технологія посилення THX AAA-888, яка виграшно вирізняє пропонований підсилювач на тлі конкурентів у класі. THX AAA-888 — це лінійна біполярна схема, що передбачає корекцію помилок зворотного зв'язку. Це рішення дає змогу зменшити гармонійні, інтермодуляційні та перехресні спотворення на 40 дБ. Крім того, для свого продукту виробник підібрав й інші аудіофільські комплектуючі, серед яких особливу цікавість викликає дискретний модуль живлення, високоточні реле, а також прецизійні резистори, що забезпечують стабільність температури кола. На окрему увагу заслуговує вкрай високе значення видаваної потужності, що становить 3 х 2 Вт за 32 Ом навантаження (балансний вихід).

SMSL SP200 THX HP належить до класу навколореференсних пристроїв, покликаних мінімально впливати на АЧХ і забарвлення тональної гами відтворюваних композицій. Тобто, естетичний і музичний сенс аудіоматеріалу залишається в тому вигляді, у якому його задумали виконавці та звукорежисери. Що ж стосується характеристик відтворення зон частотного спектра, то тут картина йде так: бас відзначився тілесністю, гарною роздільною здатністю і належними швидкісними характеристиками; для СЧ характерні чистота, аналітичність і легкий ухил у теплоту, тоді як ВЧ потішать слухача належним контролем, протяжністю, великою кількістю деталей і шляхетним тембральним забарвленням. Завершує розповідь про аудіопотенціал підсилювача його простора та читана стереопанорама, не без допомоги якої SP200 отримав жанрову універсальність.

Характеристики
Вага
Вихідна потужність
Вхід
Живлення
Коефіцієнт нелінійних спотворень (КНС, THD)
Комплектація
пристрій. кабель живлення, 8-600 ом
Регулятор гучності
Розміри
Співвідношення сигнал/шум
Частотний діапазон
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Підсилювач для навушників S.M.S.L SP200
Підсилювач для навушників S.M.S.L SP200
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових