з 09:00 до 21:00
Підзорна труба Hawke Vantage 921695 24-72x70 WP
Підзорна труба Hawke Vantage 921695 24-72x70 WP
ПІДЗОРНА ТРУБА HAWKE VANTAGE 921695 24-72X70 WP 0
ПІДЗОРНА ТРУБА HAWKE VANTAGE 921695 24-72X70 WP 1
ПІДЗОРНА ТРУБА HAWKE VANTAGE 921695 24-72X70 WP 2

Підзорна труба Hawke Vantage 921695 24-72x70 WP

Код: 640060
Закінчився
Продано
Опис

Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP — чудова підзорна труба для полювання, риболовлі, спостереження за птахами та тваринами, спостереження за різними об'єктами. Підзорні труби Hawke Vantage постачаються в комплекті з повним набором необхідних аксесуарів, завдяки чому можуть мати широке застосування. За чим би ви не спостерігали: чи то оцінювання влучань у мішень під час спортивної стрільби, полювання, астрономії, діджископінгу або просто спостереження довкілля — підзорна труба Hawke Vantage підійде якнайкраще. Широкий функціонал, висока якість виготовлення, мала вага, помірна вартість — ось головні переваги Hawke Vantage.


Конструктивні особливості:

  • Кут спостереження: 45°
  • Оптична конструкція: призма Porro
  • Лінзи: з багатошаровим покриттям (Fully Multi-coated)
  • Призми: BK7
  • Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
  • Захист від запотівання: завдяки герметичності й заповненню корпусу азотом
  • Фокусування: маховиком на корпусі
  • Зум: кільцем на окулярі
  • Наочник: складаний, типу Fold Down
  • Захисна бленда: перешкоджає потраплянню дощових крапель і сонячних відблискувань на об'єктив
  • Корпус: полікарбонат
  • Можливість встановлення на стандартний фотоштатив

Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопроникну здатність у всьому видимому діапазоні та сприяє високій контрастності та передання кольору в природних тонах.

Окулярний вузол Hawke Vantage розміщений під кутом 45° щодо поздовжньої осі труби — це дуже зручно для спостережень за об'єктами, розташованими вище за рівень горизонту, а також під час спостереження зі штатива. Разом із тим, що входить до комплекту, штатив можна використовувати як настільний для більшої зручності спостережень. Кут спостережень може коригуватися, завдяки повороту труби в хомуті штативного адаптера, завдяки чому стає зручнішим спостереження з положення лежачи. Висувна сонцезахисна бленда захистить об'єктив не тільки від сонячного відблискування, а й від крапель дощу.

Підзорна труба й усе приладдя укладаються в жорсткий пластиковий кейс з поролоновими вставками. Спеціальний польовий чохол призначений для використання під час дощу та негоди. Не знімаючи чохол із труби, ми маємо доступ до об'єктива, окуляра та всіх елементів керування. Варто зазначити, що кришка об'єктива оснащена маленьким компасом для орієнтування.

Waterproof — означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи під час занурення в рідину упродовж 3 хвилин на глибину 1.5 м. Статичний тиск рідини на глибині 1.5 му не завдає приладу жодного збитку та не впливає на його функціональність. Такій оптиці жодні погодні умови не страшні.

Fogproof — означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсування вологи на внутрішніх поверхнях за градієнтної температури, немає пітніння зсередини, а отже, не виникає корозії матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (у цьому разі азотом N2), який не містить у своєму складі водяної пари та не конденсується.

Сьогодні полікарбонат все частіше використовується для виготовлення корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдане його мінімальною вагою, хімічною, термічною, механічною стійкістю і простим оздобленням. Полікарбонатні корпуси легкі й водночас міцні. Вони не потребують додаткового дорогого фінішного оброблення, як-от анодування або фарбування.

Характеристики

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Підзорна труба Hawke Vantage 921695 24-72x70 WP
Підзорна труба Hawke Vantage 921695 24-72x70 WP
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових