10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Автомобільний пилосос Baseus A2 Car Vacuum Cleaner Green (CRXCQA2-06)
Автомобільний пилосос Baseus A2 Car Vacuum Cleaner Green (CRXCQA2-06)
АВТОМОБІЛЬНИЙ ПИЛОСОС BASEUS A2 CAR VACUUM CLEANER GREEN (CRXCQA2-06) 0
АВТОМОБІЛЬНИЙ ПИЛОСОС BASEUS A2 CAR VACUUM CLEANER GREEN (CRXCQA2-06) 1
Автомобільний пилосос Baseus A2 Car Vacuum Cleaner Green (CRXCQA2-06) 2

Автомобільний пилосос Baseus A2 Car Vacuum Cleaner Green (CRXCQA2-06)

Код: 336805
Закінчився
Продано
Опис

Компактний дизайн

Завдяки своєму компактному розміру портативний автомобільний пилосос Baseus A2 Car не займе багато місця в салоні. Висота автопилососа становить 23,2 сантиметри. На поверхні корпусу знаходиться фізична кнопка включення, а три світлодіодні індикатори над нею відображають статус активності пристрою. Знизу торця є роз'єм Type-C для здійснення зарядки.

Продумана конструкція

При виготовленні корпусу автомобільного пилососа Baseus A2 Car використовувався високоміцний сплав алюмінію та термопластик ABS, що робить його досить міцним та водночас легким пристроєм вагою 830 грам. Основу конструкції пилососа складають три елементи: фільтр з нержавіючої сталі, який легко очищати під проточною водою, під фільтром знаходиться швидковисихаюча підкладка з нетканого матеріалу, яка абсорбує пил, що укладає елемент конструкції є фільтруючий спонж.

Неймовірна потужність

Портативний автомобільний пилосос Baseus A2 Car оснащений акумулятором потужністю 2000 mAh, що забезпечить близько півгодини безперервного користування. Завдяки швидкості двигуна пилососа в 28000 r/сек і тиску поглинання 4kPa - навіть найдрібніші частинки бруду будуть моментально видалені з будь-якої поверхні. Для повного поповнення заряду потрібно 3.5 години.

Оптимальна комплектація

Автомобільний пилосос Baseus A2 Car укомплектований усім необхідним для збирання вашого автомобіля. Так, насадка-щітка допоможе досягти кращих результатів при очищенні сидінь, а щілинна насадка з гнучким подовжувачем дозволяє збирати сміття у важкодоступних місцях. До того ж, для зберігання аксесуарів разом із пристроєм, передбачено зручний тканинний чохол.

Чисте повітря

При використанні пилососа навіть найдрібніші частинки пилу не потраплять назад у салон, коли ви прибираєте. Для кращого очищення потоку, що виходить, у пристрої встановлена ​​3-ступінчаста система фільтрації, яка гарантує абсолютно чисте і безпечне повітря. Завдяки високій швидкості обертання, автомобільний пилосос має значну силу всмоктування 5000 Па.

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний пилосос
Тип прибирання
сухе
Тип пилозбірника
контейнер
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Час заряджання
3.5 год
Час роботи від акумулятора
18 хв
Особливості експлуатації
Рівень шуму
75 дБ
Фізичні параметри
Колір
зелений
Розміри
253 x 60 x 60 мм
Умови товару
Стан товару
Автомобільний пилосос Baseus A2 Car Vacuum Cleaner Green (CRXCQA2-06)
Автомобільний пилосос Baseus A2 Car Vacuum Cleaner Green (CRXCQA2-06)