з 09:00 до 21:00
Пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light White (BHR4636GL) акумуляторний бездротовий
Пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light White (BHR4636GL) акумуляторний бездротовий
ПИЛОСОС XIAOMI MI VACUUM CLEANER LIGHT WHITE (BHR4636GL) АКУМУЛЯТОРНИЙ БЕЗДРОТОВИЙ 0
ПИЛОСОС XIAOMI MI VACUUM CLEANER LIGHT WHITE (BHR4636GL) АКУМУЛЯТОРНИЙ БЕЗДРОТОВИЙ 1
ПИЛОСОС XIAOMI MI VACUUM CLEANER LIGHT WHITE (BHR4636GL) АКУМУЛЯТОРНИЙ БЕЗДРОТОВИЙ 2
ПИЛОСОС XIAOMI MI VACUUM CLEANER LIGHT WHITE (BHR4636GL) АКУМУЛЯТОРНИЙ БЕЗДРОТОВИЙ 3
ПИЛОСОС XIAOMI MI VACUUM CLEANER LIGHT WHITE (BHR4636GL) АКУМУЛЯТОРНИЙ БЕЗДРОТОВИЙ 4
Пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light White (BHR4636GL) акумуляторний бездротовий 5

Пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light White (BHR4636GL) акумуляторний бездротовий

Код: 378450
Закінчився
Продано
Опис

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

Компанія Xiaomi в черговий раз радує стильними та функціональними побутовими пристроями. Вертикальний пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light виконаний у характерній лаконічній манері мінімалістичного дизайну. Трансформується за типом 2-в-1: повнорозмірний і міні. Двигун забезпечує втягування з силою до 17 000 Па. Вага корпусу всього 1.2 кг. Підтримує роботу протягом 45 хвилин з одного заряду. Має набір багатофункціональних насадок.

Повнорозмірний формат

Вертикальний варіант застосування дозволить швидко і ефективно зібрати бруд і пил з усіх ділянок покриття. Маючи довжину 113.2 см, модель здійснює легке маневрування, дістаючи до найвіддаленіших і високих частин будинку. Щітка з ворсом обертається, збираючи навіть самі примхливі забруднення (волосся, шерсть тварин, нитки). Її щетина м'яка, тому підлога не буде подряпана.

Портативний блок

Другий варіант використання передбачає зняття мобільного блоку з основи. Тепер у ваших руках потужна сила, яка допоможе здійснити прибирання точково: в кутових частинах полки, між подушок дивана, у всіх зонах клавіатури ноутбука. Застосування портативного пилососа для прибирання салону авто буде оптимальним рішенням, тому що зменшений корпус дозволить легко маніпулювати пристроєм.

Підвищена маневреність

Повноцінне позбавлення від бруду асоціюється з чистотою навіть у найвіддаленіших куточках кімнати. Щоб ви могли легко здійснити прибирання під меблями, пройтися по кутах плінтусів і зібрати павутину зі стелі основа і насадка кріпляться одне до одного з можливістю зміни кута за допомогою обертання. Нахиливши штангу, можна дістати щіткою до зони під диваном, при цьому не відчуваючи дискомфорт в руках.

Безщітковий двигун

Основою пилососа Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light став безщітковий двигун нового зразка, який продукує потік втягування з силою 17 000 Па. Його конструкція надійна і продуктивна, добре захищена від поломок. Такий мотор став запорукою тихої роботи.

Літієвий акумулятор

Полімерна літій-іонна батарея об'ємом 25 000 мАг забезпечує техніці до 45 хвилин продуктивного функціонування. Такий ресурс дозволить прибрати оселю або машину з одного циклу, не перезаряджаючи акумулятор.

Два режими на вибір

Прибирання різних поверхонь вимагає зміни сили всмоктуючого потоку. Ступінь забруднення покриття також передбачає здійснення очищення з різною інтенсивністю. На рукоятці розміщені кнопки управління, які дають можливість змінити стандартний режим на максимальний.

Трьохетапна фільтрація

Модель оснащена 3 типами фільтрів, які ретельно відсівають частинки різного діаметра. Потрапляючи всередину, вони спочатку проходять циклонний етап, далі йде губчастий фільтр, а після нього самий мілкоперфорований – HEPA. Після такої обробки відсівається все, аж до часток розміром 0.3 мкм.

Настінна база

У комплектації Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light передбачена зручна настінна станція, на якій розміщуються всі деталі набору – пилосос з турбощіткою і дві насадки (меблева та щілинна).

Тиха робота

Конструкція моделі передбачає гранично тихе функціонування за рахунок продуманого корпусу обтічної форми, гладкого повітроводу оптимізованої будови і безщіткового двигуна. Пилосос не завадить нікому!

Характеристики
Основні
Вид прибирання
сухе
Потужність всмоктування, Вт
50
Об'єм пилозбірника
0.5 л
Технології
Фільтр
HEPA
Конструкція
Насадки
щілинна насадка
Паркування
вертикальне
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Час зарядки
5 год
Час роботи на одному заряді
45 хв
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
1.2 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light White (BHR4636GL) акумуляторний бездротовий
Пилосос Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light White (BHR4636GL) акумуляторний бездротовий
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових