з 09:00 до 21:00
Автомобільний пилосос Baseus C1 Vacuum Cleaner Black
Автомобільний пилосос Baseus C1 Vacuum Cleaner Black
АВТОМОБІЛЬНИЙ ПИЛОСОС BASEUS C1 VACUUM CLEANER BLACK 0
АВТОМОБІЛЬНИЙ ПИЛОСОС BASEUS C1 VACUUM CLEANER BLACK 1
АВТОМОБІЛЬНИЙ ПИЛОСОС BASEUS C1 VACUUM CLEANER BLACK 2
АВТОМОБІЛЬНИЙ ПИЛОСОС BASEUS C1 VACUUM CLEANER BLACK 3
Автомобільний пилосос Baseus C1 Vacuum Cleaner Black 4

Автомобільний пилосос Baseus C1 Vacuum Cleaner Black

Код: 385510
Закінчився
Продано
Опис

Ручний пилосос Baseus C1 

Володіючи високою потужністю всмоктування пилосос Baseus C1 – здатний якісно і швидко очистити будь-які поверхні від бруду, пилу і крихт. Повного заряду батареї вистачить приблизно на 20 хвилин роботи пилососа. Насадки, що йдуть в комплекті, дозволяють пристрою легко справлятися з різними завданнями. 

Зручна ергономіка і конструкція 

Ручний бездротової пилосос Baseus C1 спроектований таким чином, щоб навіть тривале прибирання не викликало відчуття втоми. Спеціально розроблені замки і з'єднання дозволяють легко міняти насадки і розбирати конструкцію для очищення. 

Насадки для різних завдань 

Спеціальна насадка 2-в-1 призначена для ретельного видалення пилу і дрібного сміття з диванів, матраців та постільних приладдя. Насадка чудово справляється з прибиранням салону автомобіля, легко проникаючи між подушками сидінь. Плоска насадка для щілин якісно прибирає сміття з важкодоступних місць. Насадка легко проникає в кути, пилососить біля плінтусів, збирає крихти з комп'ютерної клавіатури, не даючи пилу жодного шансу. Насадка-щітка збирає шерсть тварин і сміття в салоні автомобіля, підбирає крихти з обіднього столу, залишаючи після себе чисту поверхню. 

Відмінна потужність всмоктування 

Baseus C1 володіє значною потужністю всмоктування для такого компактного корпусу (3800 Па ). Пилосос чудово справляється з прибиранням самих різних поверхонь, його зручно тримати під рукою, щоб всього за кілька хвилин прибрати кухню, робоче місце або пропилососити багажник авто.

Якісна фільтрація 

Компактна конструкція Baseus C1 вміщує високоефективну систему фільтрації, яка здатна вловлювати найдрібніші частинки пилу, не даючи їм можливості проникнути назад в кімнату. Попередній фільтр затримує велике сміття, на наступному етапі НЕРА-фільтр затримує мікрочастинки, захищаючи двигун пилосос від попадання пилу. 

Зручна підзарядка 

Baseus C1 заряджається, як звичайний смартфон, за допомогою кабелю, що йде в комплекті. Час повної зарядки батареї становить 2-3 години, після чого пилосос знову готовий до роботи. 

Просте обслуговування 

Завдяки продуманій до дрібниць конструкції очистити контейнер для пилу не докладе труднощів. Всі елементи легко від'єднуються і розбираються. Просто поверніть корпус, щоб відкрити його і дістати контейнер для очищення.

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний пилосос
Тип прибирання
сухе
Максимальна потужність
45 Вт
Тип пилозбірника
контейнер
Об'єм пилозбірника
0.61 л
Живлення
Час заряджання
3 год
Час роботи від акумулятора
18 хв
Особливості експлуатації
Рівень шуму
80 дБ
Фізичні параметри
Колір
чорний
Розміри
110 x 60 x 60 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автомобільний пилосос Baseus C1 Vacuum Cleaner Black
Автомобільний пилосос Baseus C1 Vacuum Cleaner Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових