10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad Mini 5 64GB Silver 7.9
Планшет Apple iPad Mini 5 64GB Silver 7.9

Планшет Apple iPad Mini 5 64GB Silver 7.9

Код: 156196
Закінчився
Продано
Опис

Зовсім як великий

iPad mini ідеально поєднує компактність і продуктивність — за це його і люблять. Тепер для кохання з'явилося ще більше приводів. Процесор A12 Bionic із системою Neural Engine. Дисплей Retina 7,9 дюйми з технологією True Tone. І підтримка Apple Pencil, щоб вам було ще простіше йти за натхненням. Це той самий iPad mini, але тепер він вміє більше.

Дизайн

Компактний. Портативний. Кишеньковий.

iPad mini неймовірно компактний і легкий, тому легко складе вам компанію, де б ви не знаходилися. Він важить менше 400 г при товщині 6.1 мм і чудово поміщається у кишеню чи сумку. Його дуже зручно тримати в руці і можна швидко дістати з кишені, коли цього вимагатиме натхнення.

  • Залишайтеся на зв'язку з високошвидкісним Wi-Fi та 4G LTE*
  • Робота до 10 години. Весь день без підзарядки

Продуктивність

Виходить за межі розміру

Потужність та інтелект iPad mini забезпечуються процесором A12 Bionic із системою Neural Engine. Використовуючи технології машинного навчання, процесор швидко розпізнає закономірності, пропонує свої варіанти та навчається на основі отриманого досвіду. Робота в Adobe Photoshop CC, доповнена реальність, захоплюючі ігри з графікою консольного рівня – потужності вистачить на все.

Дисплей Retina

Справа не в розмірі дисплея, а як пікселі

iPad mini оснащений чудовим дисплеєм 7,9 дюйма, який відображає понад 3 мільйони пікселів. І ми витягли максимум із кожного. Висока яскравість, широкий колірний охоплення і покриття антивідблиску дозволяють використовувати iPad mini в будь-яких умовах. Неважливо, що ви робите: читаєте книгу в парку або монтуєте відео вдома — зображення та текст завжди виглядатимуть максимально чітко та природно. А технологія True Tone автоматично налаштовує баланс білого з урахуванням освітлення, тому тепер кольори виглядатимуть ще натуральніше.

Камери

Будьте на зв'язку. Знімайте у HD. Грайте у AR.

Камери на iPad mini дозволяють знімати чудові фотографії та відео. І це далеко ще не все. Ви можете спілкуватися з друзями FaceTime, сканувати документи, робити в них позначки або навіть планувати перестановку меблів за допомогою технологій AR (доповненої реальності).

Apple Pencil

Відмінно вписується

Apple Pencil розкриває в iPad мільйон нових можливостей. З ним iPad mini перетвориться на неймовірно зручний цифровий блокнот. Робіть записи від руки, заповнюйте форми та підписуйте документи. Або підійдіть до справи творчо: робіть нариси та малюнки просто на ходу.

iOS

Допоможе вам розкрити потенціал iPad

Завдяки iOS на компактному iPad mini можна виконувати завдання, які ви ставите перед iPad. Використовуйте кілька програм одночасно, переміщуйте файли простими жестами Multi‑Touch, відкривайте улюблені програми з панелі Dock. А з додатком «Файли» весь ваш контент завжди буде під рукою.

Програми

Мільйон можливостей в одному iPad mini

На iPad mini встановлені чудові програми Apple для повсякденних завдань - Фото, Карти, Повідомлення, Пошта, Safari та інші. А в App Store доступно ще більше мільйона програм для iPad - серед них легко знайти необхідні саме вам. Монтуйте відео, спілкуйтесь у соціальних мережах, робіть нариси або занурюйтесь у захоплюючі мережеві ігри.

iCloud

Ідеальне місце для ваших фотографій, файлів та інших цінностей

Завдяки iCloud ваші фотографії, документи, нотатки та інші файли завжди оновлені та доступні на всіх ваших пристроях.4 А програма «Файли» дозволяє працювати з файлами, що зберігаються як в iCloud Drive, так і на iPad mini.

Безпека та конфіденційність

Ваші дані належать лише вам

Як і всі продукти Apple, iPad mini розроблявся з урахуванням строгих вимог щодо захисту особистої інформації. Touch ID – це проста та надійна система аутентифікації на iPad mini. А за допомогою Apple Pay можна швидко та безпечно оплачувати покупки. Просто торкніться датчика Touch ID — і готово. Недоторканність особистої інформації – фундаментальне право людини!

Універсальний доступ

Підтримає кожного

Ми впевнені, що технології стають справді потужними, коли ними може скористатися кожен. Тому на iPad mini так багато можливостей для людей з порушеннями зору, слуху, навчання, а також зі складнощами спілкування. У тому числі функція VoiceOver, яка озвучує те, що відбувається на екрані, і Switch Control, що дозволяє працювати з iPad mini, не торкаючись дисплея.

Характеристики
Основні
Серія
Apple iPad Mini 5
Комплектація
адаптер живлення, кабель Lightning-USB, планшет, гарантійний талон, документація
Дисплей
Діагональ дисплея
7.9"
Роздільна здатність екрана
2048 x 1536
Технологія дисплея
Retina, IPS
Процесор
Процесор
Apple A12 Bionic
Частота процесора
2.49 ГГц
Кількість ядер
6
Пам'ять
Оперативна пам'ять
3 ГБ
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
8 Мп
Додаткові функції основної камери
автофокус
Фронтальна камера
7 Мп
Підключення та мережа
Бездротові технології
Wi-Fi, Bluetooth
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (Вт/г)
19.1 Вт/год
Фізичні параметри
Матеріал корпуса
метал
Колір
срібний
Маса
309 г
Габарити
203.2 х 134.8 х 6.1 мм
Додаткові властивості
Особливості
сканер touch id, компас, акселерометр, датчик зовнішньої освітленості
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad Mini 5 64GB Silver 7.9
Планшет Apple iPad Mini 5 64GB Silver 7.9