з 09:00 до 21:00
Планшет Prestigio Smartkids 3197 1/16GB Pink 7
Планшет Prestigio Smartkids 3197 1/16GB Pink 7

Планшет Prestigio Smartkids 3197 1/16GB Pink 7

Код: 241747
Закінчився
Продано
Опис

Бажаний подарунок

Планшетний комп’ютер SmartKids на базі Android з 7-дюймовим екраном та величезною кількістю розвиваючих додатків — бажаний подарунок для сучасного малюка. А міцний корпус, витривала батарея та зручна функція батьківського контролю дозволяють вам бути спокійними щодо дозвілля своєї дитини.

Яскравий та зручний

Дизайн SmartKids спеціально розроблено з урахуванням особливостей дитячого сприйняття. 7-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 1024 х 600 береже дитячі оченята, а спеціальна плівка захищає екран від подряпин. Доступні два колірні рішення корпусу — для хлопчиків та дівчаток. Кришка пристрою приємна на дотик, він не вислизає з рук. Прогумовані краї корпусу захищають від випадкових пошкоджень, навіть якщо ґаджет опинився на підлозі.

Дитячий контент

SmartKids відкриває для дитини широкі горизонти можливостей. На ґаджет установлені розвивальні міні-ігри, навчальні додатки та онлайн ТБ з улюбленими мультфільмами. Голосовий помічник «Яндекс Аліса» з дитячим фільтром допоможе малюку не загубитися в потоці інформації. Тривалу роботу в додатках та перегляд відео забезпечує витривала літій-полімерна батарея на 2500 мА*г.

Батьківський контроль

У SmartKids вже під'єднано функцію батьківського контролю, яка є повністю безкоштовною! Вона дає змогу блокувати доступ до небажаних сайтів та програм, а також контролювати активність дитини. Якщо ви не хочете, щоб малюк проводив перед екраном багато годин поспіль, можна обмежити час використання планшета й переглядати звіти про активність.

Природжені фотографи

Сучасні діти дуже полюбляють фотографувати, і SmartKids надає їм таку можливість. В пристрої передбачено дві камери — фронтальна на 0.3 МП і основна на 2 МП. 


Технічні характеристики

SmartKids працює на базі чотириядерного процесора та операційної системи Android 8.1 Oreo (Go edition). У поєднанні з 1 ГБ оперативної пам’яті ОС максимально продуктивна та її ресурсів вистачає для запуску яскравих додатків. Обсяг вбудованої пам’яті — 16 ГБ. Також пристрій підтримує розширення пам’яті за допомогою microSD-карти.

Характеристики
Основні
Серія
Prestigio Smartkids 3197
Дисплей
Діагональ дисплея
7"
Роздільна здатність екрана
1024 x 600
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
MediaTek
Частота процесора
1.3 ГГц
Кількість ядер
4
Пам'ять
Оперативна пам'ять
1 ГБ
Вбудована пам'ять
16 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
2 Мп
Фронтальна камера
0.3 Мп
Підключення та мережа
Бездротові технології
GPS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
2500 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
micro-USB
Колір
рожевий
Додаткові роз'єми
3.5 mm headphone jack
Додаткові властивості
Аудіо
вбудований динамік
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Планшет Prestigio Smartkids 3197 1/16GB Pink 7
Планшет Prestigio Smartkids 3197 1/16GB Pink 7
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових