з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad Air 2020 64GB Gold 10.5
Планшет Apple iPad Air 2020 64GB Gold 10.5
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 2020 64GB GOLD 10.5 0
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 2020 64GB GOLD 10.5 1
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 2020 64GB GOLD 10.5 2
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 2020 64GB GOLD 10.5 3
Планшет Apple iPad Air 2020 64GB Gold 10.5 4

Планшет Apple iPad Air 2020 64GB Gold 10.5

Код: 332912
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Всім шанувальникам потужних технологій
iPad Air відкриває широкий доступ до наших найбільш передових розробок. Процесор A12 Bionic із системою Neural Engine. Дисплей Retina 10.5 дюйма з технологією True Tone. Підтримка Apple Pencil і клавіатури Smart Keyboard. Крім того, за товщини лише 6.1 мм iPad Air важить менш ніж 500 г — ви легко зможете завжди тримати його з собою.

Дизайн
Все, що вам потрібно. Жодної зайвої ваги. Попри великий дисплей Retina 10.5 дюйма, iPad Air дуже компактний. Він чудово підходить для виконання найрізноманітніших завдань буквально на ходу. Для цього він обладнаний найбільш передовими технологіями бездротового зв'язку, а також акумулятором, який працює без підзаряджання до 10 годин. Тобто майже цілий день.

На зв'язку практично де завгодно
iPad Air підтримує швидкі бездротові мережі 4G LTE і передавання даних зі швидкістю до 866 Мбіт/с через Wi-Fi. Це означає — жодних проводів і жодних складнощів. А з технологією eSIM ви можете підключити тарифний план бездротового зв'язку прямо з iPad Air — практично в будь-якій точці світу.

Досить потужності для всього і відразу
Разюча потужність та інтелект iPad Air забезпечуються процесором A12 Bionic із системою Neural Engine. Процесор залучає технології машинного навчання в режимі реального часу та відкриває неймовірні можливості для фотографії, ігор, доповненої реальності й багато чого іншого. Ви можете редагувати відео, робити приголомшливі презентації, проєктувати 3D-моделі, дивитися улюблені серіали онлайн. І робити все це одночасно.

Все робиться гарно
iPad Air обладнаний дисплеєм Retina 10.5 дюйма із широким колірним охопленням. На цей дисплей кортить дивитися нескінченно. Світлини, відео та ігри мають живий і природний вигляд аж до найдрібніших деталей. І незалежно від зовнішніх умов, технологія True Tone, підвищена яскравість і антивідблискове покриття допоможуть зробити зображення максимально якісним.

True Tone. Легко для очей за будь-якого освітлення
Технологія True Tone автоматично настроює баланс білого з урахуванням зовнішнього освітлення. Тому зображення на дисплеї має більш природний та комфортний вигляд для очей у будь-яких умовах — і під час вечірнього читання, і коли ви малюєте сонячний пейзаж на пленері.

Будьте на зв'язку. Знімайте в HD. Грайте в AR
Камери iPad Air дають змогу знімати приголомшливі світлини й HD-відео 1080p. І це далеко не все. Можна спілкуватися через FaceTime з декількома співрозмовниками, сканувати й відразу відправляти документи. І навіть створювати власні світи — камери iPad Air чудово працюють із технологіями augmented reality (доповненої реальності).

Грайте, працюйте та займайтеся творчістю в доповненій реальності
Коли віртуальні об'єкти й дані стають частиною реального світу, перед вами відкриваються абсолютно нові горизонти. Камери на передній і задній панелях, процесор A12 Bionic із системою Neural Engine, великий дисплей із природним кольоропередаванням і точне відстеження руху роблять iPad ідеальним пристроєм для життя в доповненій реальності.

Пишіть. Малюйте. Йдіть за натхненням
Apple Pencil передає рухи руки з приголомшливою точністю і швидкістю. Його зручно тримати в руці, як звичайний олівець. Водночас він вміє набагато більше. З Apple Pencil ваш iPad Air може стати блокнотом або полотном художника — у вас безліч варіантів.

Робіть нотатки. Коментуйте документи та скриншоти. І багато іншого
Робити нотатки або записувати ідеї на iPad Air так само легко, як на звичайному аркуші паперу. Ви можете розмічати документи, доповнювати нотатки малюнками, робити знімки екрана та додавати до них коментарі.

Допоможе вам розкрити потенціал iPad
iOS — це передова мобільна операційна система, яка дає змогу керувати iPad Air простими дотиками. Ми називаємо їх жестами, і вони забезпечують повний доступ до всіх можливостей великого дисплея й інтелектуальних технологій iPad Air. З функцією багатозадачності ви зможете одночасно користуватися улюбленими програмами — досить просто обрати їх на панелі Dock. А файли можна переміщати з однієї програми до іншої й сортувати в застосунку «Файли» так, як вам зручно.

Всі ваші файли зібрані разом
Застосунок «Файли» дає змогу працювати з контентом, який може зберігатися на iPad Air, в iCloud Drive або інших хмарних сервісах, як-от Box і Dropbox. У будь-якому разі, файли завжди будуть доступні — легко і просто.

Ваша особиста інформація належить тільки вам. І крапка
Як і всі продукти Apple, iPad Air розроблявся з урахуванням суворих вимог до захисту особистої інформації. Touch ID — це проста і надійна система аутентифікації на iPad Air. А за допомогою Apple Pay можна швидко й безпечно оплачувати покупки. Просто доторкніться до датчика Touch ID — і готово.

Характеристики
Основні
Серія
Apple iPad Air
Дисплей
Діагональ дисплея
10.5"
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
Apple A12 Bionic
Кількість ядер
6
Пам'ять
Оперативна пам'ять
3 ГБ
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
8 Мп
Фронтальна камера
7 Мп
Підключення та мережа
Бездротові технології
Glonass, Wi-Fi
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Фізичні параметри
Матеріал корпуса
метал
Колір
золотий
Маса
464 г
Додаткові роз'єми
слот для SIM-карти
Додаткові властивості
Особливості
датчик зовнішньої освітленості
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad Air 2020 64GB Gold 10.5
Планшет Apple iPad Air 2020 64GB Gold 10.5
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових